top of page

Avem placerea sa va prezentam un nou proiect marca NEOFORT - Ansamblul NEOFORT REZIDENTIAL 73, situat in sectorul 6 pe sos. ORHIDEELOR , langa METROU GROZAVESTI, vis-a-vis de Carrefour Orhideea.

Proiectul NEOFORT REZIDENTIAL 73 ORHIDEEA reprezinta o oportunitate pentru clientii care doresc un imobil situat central, in una dintre cele mai dezvoltate si cautate zone ale Bucurestiului , cu acces facil catre metrou si catre centrul orasului dar si pentru clientii care doresc sa faca o investitie in vederea obtinerii unui randament anual excelent .

Imobilul va avea un regim de inaltime 2S+P+9E+10R, edificat pe un teren in suprafata de 1786 mp, urmand sa cuprinda un numar de 121 de apartamente, realizat pe o fundatie de tip radier general, cu structura pe diafragme, cadre, stalpi si grinzi de beton armat, cu inchideri din VERBLOCK si izolatie din polistiren expandat cu densitate mare EPS 80, asigurand o eficienta termica sporita.

Noul ansamblu NEOFORT REZIDENTIAL 73 METROU GROZAVESTI - ORHIDEEA va fi alcatuit dintr-un corp de cladire cu 2 scari, cu 12 unitati locative pe etaj, si un numar total de 120 de apartamente, putand opta pentru garsoniere, studiouri, apartamente de 2 si 3 camere putand exista si optiunea de a configura apartamente de 4 camere+ . Cele 2 scari vor beneficia fiecare de cate 2 lifturi de mare viteza ce vor face legatura intre subsolul 2 si etajul 10. Locuri de parcare vor fi asigurate in cele 2 etaje subterane, insa puteti opta si pentru locuri de parcare supraterane.Preturile apartamentelor pornesc de la 45063 euro pentru garsoniere ,  si includ finisaje complete de calitate la alegerea clientilor. Fiecare apartament se va preda finisat complet, la cheie, viitoriilor proprietari ramanandu-le doar mobilarea apartamentului.Fiecare client isi poate achizitiona separat un loc de parcare , in unul din cele 2 subsoluri sau exterior , cu preturi promotionale de numai 8000 euro TVA inclus.

Deoarece ne alegem cu grija materialele cu care construim, termosistemul care imbraca fatadele proiectului va fi realizat din polistiren expandat de 100mm, asigurand un confort termic sporit, iar pentru a spori conditiile acustice , am ales pentru spatiile vitrate tamplaria din PVC cu geam termopan Low-E. Intrarea principala in ansamblul nostru va fi un spatiu primitor, elegant,  dotat cu 4 lifturi moderne de mare viteza precum si de zone de relaxare.

Ansamblul Neofort 73 este localizat intr-o zona dinamica, cu acces rapid catre statia de Metrou Grozavesti, cu posibilitatea de a merge la supermarket fara grija traficului sau a aglomeratiei din mijloacele de transport in comun. Pozitionarea imobilul este ideala pentru orice tip de clienti, acestia avand acces rapid, pe jos la mijloace de transport in comun si metrou , la mall AFI palace Cotroceni, supermarket-uri si magazine de bricolaj, la parcuri si locuri unde se pot relaxa sau se pot distra.Intre aceste puncte de interes reamintim numai cateva dintre cele mai importante: Metrou Grozavesti, Carrefour Orhideea, Brico Depot Orhideea, Media Galaxy, One Club, Club Princess, Complex Studentesc Regie, Complexul Studentesc Belvedere ASE, Soseaua Orhideelor, Pasajul Basarab, Bulevardul Regiei, Splaiul Independentei, Parcul Grozavesti, Gradina Botanica, Autogara IDM Basarab, Calea Plevnei, Soseaua Giulesti, etc. Toate aceste aspecte, care se regasesc pe lista oricarei persoane aflate in cautarea unei locuinte, va garanteaza ca investitia intr-un apartament in Complexul Neofort Rezidential 73 va fi o decizie excelenta, atat pentru cei care sunt in cautarea locuintei perfecte, cat si pentru cei care vor sa inchirieze ulterior sau sa revanda rapid.

Tipuri apartamente: STOC EPUIZAT
Garsoniera Tip A

Pret de la: 66 530 euro + TVA

Suprafata utila de: 39.88 mp

Garsoniera Tip B

Pret de la: 77 206 euro + TVA

Suprafata utila de: 46.28 mp

Apartament 2 camere Tip A

Pret de la: 92 080 euro + TVA

Suprafata utila de: 57.55 mp

Apartament 2 camere Tip B

Pret de la: 100 227 euro + TVA

Suprafata utila de: 66.64 mp

​Apartament 3 camere Tip A

Pret de la: 126 080 euro + TVA

Suprafata utila de: 72.55 mp

 

- Baia utilata complet +

- Geam exterior de aerisire

- Contorizare curent / apa / gaz

- Senzor de gaz cu alarma

- Geamuri tamplarie PVC Rehau Euro 70

- Tamplarie usi Celulare Bellacasa,

- Usa intrare metal si lemn Mega Doors

- Sisteme auxiliare de aerisire 

- Parcare exterioara

- Bucatarie inchisa cu fereastra

Grozavesti - Orhideea - Ansambluri Rezidentiale Bucuresti Neofort

Adriana VESELU

INFO Secretariat

0758 090 904

Pentru o oferta detaliata completeaza formularul de contact de mai jos.

bottom of page