Neofort Biz va ofera spre vanzare un nou Ansamblu Rezidential Neofort 70 situat in Zona Fundeni, la o distanta de 900 de metri de Soseaua Fundeni, sector 2.

Pozitionarea noului proiect ofera accesul facil catre punctele de interes, atat cu masina cat si cu mijlocul de transport in comun avand acces la liniile de RATB 182, 282, 253, 66.

Complexul Rezidential detine un regim de inaltime P + 3 + M, ce pune la dispozitia clientilor un numar de 20 apartamente de 2 camere, 5 apartamente de 3 camere, respectiv 5 garsoniere, insumand un numar total de 30 de apartamente.

Ansamblul Rezidential Neofort 70 este construit conform noilor standarde de construire, ce va ofera astfel  confortul necesar.

Constructia blocului este realizata pe cadre, grinzi si stalpi din beton armat, peretii exteriori si cei din interior sunt din caramida Porotherm de 250 mm grosime, iar compartimentarile interioare sunt din caramida de 120 mm grosime, granit pe casa scarii si in spatiile comune, balustrade de inox cu insertie de lemn masiv, izolatii de calitate cu densitate mare EPS 80 (polistiren expandat de 100 mm), instalatii sanitare PPR, instalatii electrice din cupru, prize si comutatoare de ceramica, sisteme de aerisire auxiliare, instalie de detectare, semnalizare si alarme pentru gaze si incedii, interfon.  Tamplaria exterioara este din PVC Rehau cu 5 camere de izolare geam termopan tratat Low-e. Blocul beneficiaza de lift exterior din sticla.

Compartimentarile eficiente ale apartamentelor ofera viitorilor clienti posibilitatea de a opta pentru apartamente de 2 sau 3 camere, respectiv garsoniere cu suprafete mai mici sau mari, cu bucatarii inchise.

Apartamentele din ansamblul Neofort Rezidential 70 vor fi predate la cheie, astfel incat va puteti personaliza noul imobil prin alegerea finisajelor (gresie, faianta, parchet, usi de interior, obiecte sanitare, prize si intrerupatoare). Bugetul finisajelor si al manoperei de lucru este inclus in pret. Valoarea finisajelor este rambusata intr-un buget, existand si  posibilitatea de a opta si pentru finisaje din afara gamei prezentate de noi, cu mentiunea ca se va plati numai diferenta fata de bugetul stabilit.

Locurile de parcare vor fi supraterane, amplasate in curtea interioara cu acces privat doar pentru locatari.

Clientul va putea beneficia de  calculul necesar pentru a determina suma totala pe care o va putea contracta in functie de veniturile si situatia acestuia, va putea primi oferte personalizate de la mai multe banci astfel incat alegerea bancii care va fi utilizata apoi sa fie cea mai buna optiune pentru acesta, si va fi alaturi de client pana la semnarea cu succes a contractului de creditare, va fi alaturi de client cu sfaturi si solutii pentru toate situatiile care pot aparea pe parcurs, urmarind ca scop final semnarea cu succes a contractului de creditare.

Proiectul Neofort Rezidential 70 va obtine clasa de performanta energetica A.

1/16

Tipuri apartamente:

Garsoniera

Pret : de la 32710 euro +TVA 

Suprafata utila: de la 37.13 mp utili

Apartamente de 2 camere TIP 1

Pret: de la 46567 euro + TVA 

Suprafata utila: de la 52.86 mp utili

Apartamente de 2 camere TIP 2

Pret: de la 51209 euro + TVA 

Suprafata utila: de la 58.13 mp utili 

Apartamente de 2 camere TIP 3

Pret: de la 52557 euroTVA 

Suprafata utila: de la 59.66 mp utili 

Apartamente de 3 camere TIP 1

Pret: de la 54654 euro TVA 

Suprafata utila: de la 62.04 mp utili

Loc de parcare : 2000 euro cu TVA inclus

- granit pe casa scarii

- pereti caramida POROTHERM

- balustrade de inox 

- instalatii sanitare PPR

- instalatii electrice din cupru

- lift exterior din sticla

- tamplarie PVC- Rehau 5 camere, geam LOW-E

- gresie, faianta

- parchet laminat

- usi de interior

- obiecte sanitare

- sisteme de aerisire auxiliare

M5220189-2i_edited.jpg

Actualizat la 28.02.2020

ANSAMBLU REZIDENTIAL NOU FUNDENI 1q

Ansamblu Rezidential Soseaua Fundeni sector 2 Bucuresti. Bloc Nou Colentina apartamente 2 camere de vanzare in zona Colentina Doamna Ghica Andronache Spital Fundeni. Ansamblu rezidential in zona verde, vanzari apartamente noi in bloc constructie noua la preturi promotionale. Vanzare apartament de 2 3 camere in Blocuri noi direct de la dezvoltator. Apartamente in Complex Rezidential Colentina Soseaua Fundeni, Ansamblu rezidential Fundeni, Spital Fundeni, Spitalul Fundeni, sector 2, Bucuresti 1q

Go to link