Compania Neofort Biz va prezinta un nou Ansamblu Neofort Rezidential  71 - faza a-II-A situat  in Zona Sos. Colentina - Sos Fundeni, la adresa Str. Marului  nr. 20.

Noul proiect are un regim de inaltime de D+P+3E+M si are in componenta sa garsoniere, apartamente cu 2 si 3 camere, totalizand un numar de 55 unitati locative distribuite pe 2 scari, fiecare dintre acestea fiind deservita de lift.

Imobilul are o structura pe cadre si grinzi de beton armat cu inchideri de caramida Porotherm de 25 de cm la exterior si intre apartamente, iar compartimentarile interioare sunt realizate din caramida Porotherm de 11.5 cm.

Tencuielile si sapele sunt mecanizate, instalatia electrica este realizata din cupru, cea sanitara din PPR iar termosistemul va fi realizat din polistiren expandat de 100 mm cu densitate maxima EPS 80 peste care se va aplica tencuiala decorativa. Pentru o si mai buna izolatie termica vom opta pentru tamplarie PVC premium Salamander cu geam termopan Low-E.

Toate apartamentele din Ansamblul Neofort Rezidential 71 vor fi predate cu finisaje complete, la alegerea clientilor, intr-un buget generos, cu centrala proprie de apartament in condensatie ARISTON 23kw iar casa scarii si spatiile comune, ca si la celelalte imobile pe care le-am construit in zona vor fi finisate cu  pardoseli din granit si mana curenta din fier forjat. Desi construim un imobil cu regim redus de inaltime, acesta va beneficia si de un lift modern, oferind astfel confort si acces facil catre orice etaj pentru locatarii nostri, care asigura accesul direct in parcarea subterana. Costurile cu intretinerea in proiectul Neofort rezidential 71 vor putea fi gestionate usor de catre fiecare locatar in parte, datorita contorizarii separate pentru apa, curent si gaz, iar costurile cu spatiile comune vor fi reduse fiind costuri numai cu iluminatul casei scarii (plus lift) si costuri legate de asigurarea curateniei in aceasta zona comuna.

Clientii pot opta si pentru locuri de parcare in subsolul blocului dar si pentru cele exterioare, in curtea imobilului, accesul realizandu-se pe baza de cartela.

Strada pe care este situat ansamblul rezidential Neofort 71 este asfaltata de curand iar in imediata vecinatate a proiectului aveti acces la magazine (Mega Image), restaurante, scoli si gradinite, dar si de un centru SPA ultramodern chiar VAV de proiect.

Recomandam achizitionarea de garsoniere si apartamente in Ansamblul Neofort Rezidential 71, atat pentru clientii care doresc sa locuiasca acolo impreuna cu familia cat si pentru clientii care doresc sa faca o investitie buna pe termen lung, pentru zona respectiva exista o cerere considerabila de chirii.

Preturile apartamentelor sunt stabilite pentru stadiul de proiect – constructie iar acestea vor creste progresiv odata cu diminuarea disponibilitatilor si cu apropierea termenului de predare a imobilului. Exista si posibilitatea obtinerii unor  reduceri de la pretul de lista in cazul in care se doreste achizitia unui numar mare de unitati.

Pentru clientii nostri, compania Neofort Biz ofera consultanta gratuita de specialitate pe toata durata procesului de achizitionare a unei locuinte. De asemenea, avand in vedere experienta vasta in domeniul imobiliar, compania noastra vine in prezent in sprijinul acelor clienti care doresc sa achizitioneze o proprietate prin contractarea unui credit bancar, punand la dispozitia acestora un consultant bancar. Rolul acestuia va fi acela de a inlesni relatia ulterioara a clientului cu banca, prin oferirea tuturor informatiilor necesare de la bun inceput. Clientul va putea beneficia de  calculul necesar pentru a determina suma totala pe care o va putea contracta in functie de veniturile si situatia acestuia, va putea primi oferte personalizate de la mai multe banci astfel incat alegerea bancii care va fi utilizata apoi sa fie cea mai buna optiune pentru acesta, si va fi alaturi de client pana la semnarea cu succes a contractului de creditare, va fi alaturi de client cu sfaturi si solutii pentru toate situatiile care pot aparea pe parcurs, urmarind ca scop final semnarea cu succes a contractului de creditare.

Proiectul Neofort Rezidential 71 va obtine clasa de performanta energetica A.

- instalatii electrice din cupru
- gresie, faianta
- parchet laminat
- usi de interior
- obiecte sanitare

- sisteme de aerisire auxiliare

- balustrade de inox 

- instalatii sanitare PPR

- instalatii electrice din cupru

- Centrala de apartament, senzor de fum/gaz

Tipuri apartamente:

Apartamente de 2 camere TIP 1

Pret: de la 42167 euro + TVA

Suprafata utila: de la 50,6 mp utili

Apartamente de 2 camere TIP 2

Pret: de la 46880 euro + TVA

Suprafata utila: de la 57,91 mp utili

Apartamente de 2 camere TIP 3

Pret: de la 48863 euro + TVA

Suprafata utila: de la 60.36 mp utili

Apartamente de 3 camere TIP 1

Pret: de la 70357 euro + TVA

Suprafata utila: de la 86,91 mp utili

Garsoniera (stoc epuizat)

Pret : de la 37302 euro +TVA

Suprafata utila: de la 43,52 mp utili

Apartamente de 3 camere TIP

Pret: de la 60343 euro + TVA

Suprafata utila: de la 70,4 mp utili

Parcare supraterana2000 euro cu TVA inclus

Parcare subterana: 6500 euro cu TVA inclus

Raluca NITU

Reprezentant Birou Vanzari

0758090904

poza Raluca - pt site (1).jpg
  • Ansamblu rezidential Youtube
  • Ansamblu rezidential Facebook
  • Ansamblu rezidential Blogger
  • Ansamblu rezidential Linkedin
  • Instagram Ansambluri Rezidentiale
  • Ansamblu rezidential pe Yelp
  • Ansamblu rezidential pe Twitter
  • Ansamblu rezidential Odnoklassniki
  • Ansamblu rezidential pe Pinterest

ANSAMBLU - REZIDENTIAL - BUCURESTI - NOI -PROIECT - COMPLEX - IMOBILIAR - APARTAMENT - BLOC - NOU - DECEBAL - OBOR - AVRIG  NOU - Complex imobiliar Nou MOSILOR - IANCULUI - PIATA - MUNCII - CALEA - ALBA IULIA - TITAN -CALARASILOR - STEFAN - CEL - MARE - DACIA - VITAN - MALL -  TEI -BUCURESTII - NOI - FUNDENI - COLENTINA - MIHAI - BRAVU - UNIRII-CENTRAL - NEOFORT - BIZ - ANSAMBLURI - DRISTOR - REZIDENTIALE BASARABIA - PIPERA - BANEASA - AVIATIEI - PANTELIMON - STADION - DINAMO - TINERETULUI - TIMPURI - SINCAI - BUDAPESTA - CAROL -TRAIAN - VITAN - VITAN MALL - BABA NOVAC - PARC - IOR - METROU - STEFAN CEL MARE - MIHAI BRAVU - 1 MAI - VICTORIEI - DOROBANTI - sector 1 - sector 2 - sector 3 - sector 4 - apartamente noi de vanzare - blocuri noi Bucuresti - bloc nou Bucuresti - apartamente noi de vanzare sector 1 2 3 4 Bucuresti - apartamente case sector - EMINESCU - UNIRII - MAGHERU - DOROBANTI - POLONA - CAPITALE - HARTA Ansamblu - SUD Rezidential -  Zona de SUD - Popesti Leordeni - Ansamblu Berceni - Berceni apartamente - Metrou Dimitrie Leonida - Piata Sudului - Dimitrie Leonida - Metalurgiei - Drumul Fermei - Metrou Piata Sudului - Rezidential Sud - Ansambluri Sud - Firidei 4 residence - Berceni Sud - Apartamente Zona de Sud - complex Sud - proiect Sud - Sud Imobiliare sector 4 - Otopeni ansambluri rezidentiale - Baneasa pod ansamblu blocuri noi - circului residence - aviatiei residence - ansamblu rezidential barbu vacarescu - complex imobiliar parcul circului - firidei residence -  central parc residence -  bloc circului -  Dezvoltator imobiliar Bucuresti - apartamente de vanzare central

Parteneri - www.anuntul.ro - www.imobiliare.ro - www.magazinuldecase.ro - www.imopedia.ro - anuntul.ro - imobiliare.ro - magazinuldecase.ro