anamaria.ferent
Oct 1, 2018

Ansamblul Neofort Rezidential 49 zona METROU GORJULUI - MILITARI sector 6

0 comments

 

 

 

Proiectul imobiliar Neofort Rezidential 49 Metrou Gorjului-Militari are un regim de inaltime de S + P + 4E (utimul etaj nu este mansarda, ci etaj normal cu placa de beton), este intr-o zona (de case) linistita, constructia blocului nou fiind realizata pe structura de grinzi din beton armat si pereti din caramida Porotherm, cu termoizolare exterioara de ultima generatie. Proiectul cuprinde un total de 13 apartamente, 2 si 3 camere, cu un numar de 3 apartamente pe fiecare etaj intermediar si un singur apartament la parter ce are inclus in pret si o terasa / curte exterioara generoasa.

Ansamblul Rezidential Metrou Gorjului pune la dispozitia clientilor apartamente noi de vanzare, decomandate, foarte spatioase, luminoase si aerisite. Complexul Rezidential ofera deasemenea si boxe private si locuri de parcare la subteran, cate unul inclus in pretul apartamentelor. Blocul beneficiaza de lift, interfon si supraveghere video, iar fiecare apartament nou beneficiaza de centrala proprie, costurile de intretinere fiind reduse deoarece contorizarea se va face separat pentru gaze, apa si curent (contoarele fiind incluse in pretul achizitiei). 

 

 

 

In imediata vecinatate a mai multor statii de RATB cu plecare in mai multe directii ale capitalei, a statiei de METROU Gorjului ( 7-10 minute de mers pe jos), se afla Ansamblul Rezidential Neofort 49. La 2-3 minute de mers pe jos se afla supermarketul Lidl, Penny, Kaufland si alte numeroase magazine aflate pe Strada Valea Lunga si Strada Moinesti. Pozitionarea ansamblului va ofera o iesire foarte facila catre 2 artere foarte importante ale capitalei, Bulevardul Iuliu Maniu si respectiv Bulevardul Timisoara, cu ajutorul carora puteti traversa orasul, dar si cu acces direct catre Autostrada A1 (Bucuresti-Pitesti) si Centura Capitalei.

Viitorii clienti au posibilitatea de a alege finisajele apartamentului dintr-o gama de foarte buna calitate oferita de catre dezvoltator.

Apartamentele de 2 camere se vand la pachet cu loc de parcare privat, iar cele de 3 camere la pachet cu loc de parcare la subteran si boxa privata.

 

 

Preturi si disponibilitati:

 

 

Apartament 2 Camere Tip 2 (etaj 4)

Pret: 63.388 euro + TVA – 67.397 euro TVA 5% inclus (loc de parcare inclus in pret)

Suprafata utila: 58.84 mp

 

Apartament 3 Camere Tip 1 (etajul 4)

Pret: 86.815 euro + TVA - 92.136 euro TVA 5% inclus (boxa privata + loc de parcare incluse in pret) ULTIMA UNITATE

Suprafata utila: 82.23 mp

 

Apartament 3 Camere Tip 3 (etajele 2, 3 si 4)

Pret: 90.475 euro + TVA - 95.839 euro TVA 5% inclus (boxa privata + loc de parcare incluse in pret)

Suprafata utila: 88.02 mp

Ultima unitate: Apartament 3 Camere cu Gradina Tip 4 (parter)Pret: 131.345 euro + TVA – 138.892 euro TVA 5% inclus (boxa privata + loc de parcare incluse in pret + al doilea loc de parcare cadou)Suprafata utila: 71.96 mp + 104.77 mp curte (gradina) privata inclusiv 2 terase

 

Modalitati de plata: prima casa, credit ipotecar/imobiliar/ plata integral din surse proprii.

Pentru obtinerea de credite, avem department de creditare ceva poate ajuta, fara nici un cost, sa intocmiti dosarul si sa finalizati tranzactia.

Blocul este finalizat, actele necesare tranzactionarii sunt disponibile!

Mai multe informatii gasiti, de asemenea, pe site-ul nostru, accesand urmatorul link: https://www.ansamblu-rezidential-nou.ro/ansamblu-rezidential-militari

 

 

Ana-Maria FERENT

Project Manager

Neofort Rezidential 28 Titan-Pallady

Neofort Rezidential 45 Bragadiru-Soseaua Alexandriei

Neofort Rezidential 49 Gorjului-Militari

Neofort BIZ

11, Pictor Theodor Aman, District 1

Bucharest, Code 010776

Business +40.21.528.0660

Fax +40.21.528.0661

Cell +40.759.030.363

E-mail anamaria.ferent@neofort-biz.ro

Web www.ansamblu-rezidential-nou.ro

www.neofort-biz.ro

www.facebook.com/neofort

New Posts
 • ramona.flueraru
  Nov 5

  Avem placerea sa va prezentam un produs la pret promotional, in noul nostru proiect  Ansamblul Rezidential Neofort Rezidential 45 , situat in zona Berceni – Metrou IMGB – Popesti Leordeni, aflat intr o zona in continua expansiune , la 500 de metri distanta de statia de metrou IMGB. Garsoniera este decomandata , etaj 3/5,cu suprafata utila totala de 44,82 mp ,dispune de balcon si este la pretul de numai 35.856 euro cu tva 5% inclus, pentru plata integrala la semnarea antecontractului! Complexul rezidential este format din 6 blocuri cu regim de inaltime D+P+4E+5ER ce au in componenta sa garsoniere , apartamente de 2 camere si apartamente de 3 camere. Toate apartamentele se predau la cheie oferind posibilitatea de personalizarea individuala a locuintei prin alegerea finisajelor, intr-un buget bine stabilit. Termen finalizare: Iunie 2020. Mai multe detalii despre acest proiect, aici . Pentru oferte si vizionari pentru Neofort 45, va stam la dispozitie la Biroul de vanzari din strada Biruintei nr.29, telefonic la numarul: 0759.030.367 si e-mail: ramona.flueraru@neofort-biz.ro. De asemenea, va invitam sa accesati lista completa a proiectelor Neofort aflate in derulare, aici .
 • ramona.flueraru
  Nov 5

  Avem placerea sa va prezentam un produs la pret promotional, in noul nostru proiect  Ansamblul Rezidential Neofort Rezidential 45 , situat in zona Berceni – Metrou IMGB – Popesti Leordeni, aflat intr o zona in continua expansiune , la 500 de metri distanta de statia de metrou IMGB. Apartamentul este decomandat , etaj 2/5, suprafata utila totala de 65,67 mp ,dispune de balcon pe toata latimea sa si este la pretul de numai 52.536 euro cu tva 5% inclus, pentru plata integrala la semnarea antecontractului! Complexul rezidential este format din 6 blocuri cu regim de inaltime D+P+4E+5ER ce au in componenta sa garsoniere , apartamente de 2 camere si apartamente de 3 camere. Toate apartamentele se predau la cheie oferind posibilitatea de personalizarea individuala a locuintei prin alegerea finisajelor, intr-un buget bine stabilit. Termen finalizare: Iunie 2020. Mai multe detalii despre acest proiect, aici . Pentru oferte si vizionari pentru Neofort 45, va stam la dispozitie la Biroul de vanzari din strada Biruintei nr.29, telefonic la numarul: 0759.030.367 si e-mail: ramona.flueraru@neofort-biz.ro. De asemenea, va invitam sa accesati lista completa a proiectelor Neofort aflate in derulare, aici .
 • ramona.flueraru
  Nov 5

  Avem placerea sa va prezentam un produs la pret promotional, in noul nostru proiect  Ansamblul Rezidential Neofort Rezidential 45 , situat in zona Berceni – Metrou IMGB – Popesti Leordeni, aflat intr o zona in continua expansiune , la 500 de metri distanta de statia de metrou IMGB. Apartamentul este decomandat , cu 2 bai,etaj 2/5 , suprafata utila totala de 84,35 mp ,dispune de balcon pe toata latimea sa si este la pretul de numai 64.267 euro + 5% , pentru plata integrala la semnarea antecontractului! Complexul rezidential este format din 6 blocuri cu regim de inaltime D+P+4E+5ER ce au in componenta sa garsoniere , apartamente de 2 camere si apartamente de 3 camere. Mai multe detalii despre acest proiect, aici . Pentru oferte si vizionari pentru Neofort 45, va stam la dispozitie la Biroul de vanzari din strada Biruintei nr.29, telefonic la numarul: 0759.030.367 si e-mail: ramona.flueraru@neofort-biz.ro. De asemenea, va invitam sa accesati lista completa a proiectelor Neofort aflate in derulare, aici .

Actualizat la 18.11.2019