igor.calutu
Mar 19

APARATAMENT 2 CAMERE FOARTE SPATIOS IN BLOC DEOSEBIT - METROU VALEA IALOMITEI

4 comments

 

Bulevardul Timisoara - la 400 m distanta de statia de metrou Valea Ialomitei (M5)

Aprtament 2 camere, 75.49 m2 cu pretul promotional de 64.921 euro + TVA.

 

 

Va oferim spre vanzare un apartament de 2 camere decomandat cu o priveliste superba si cu suprafata utila de 75.49 mp ,cu dressing si balcon inclus la pretul de numai 64.921 euro fara TVA, in bloc finalizat si locuit in proportie de 80%.

Dispunem de toate utilitatile necesare si de toate documentele pentru banci.

Pentru mai multe detalii va asteptam la Biroul de vanzari din incinta ansamblului nostru din Bulevardul Timisoara nr.89-91, sector 6, Bucuresti.

 

 

Acceptam orice tip de credit si de asemenea, oferim consultanta si suport specializat gratuit pentru accesarea tuturor tipurilor de credite, pe tot parcursul procesului de achizitie.

Blocul se afla in apropierea statiei de metrou Valea Ialomitei , are nivel de inaltime 2S+14E+14ET, este finalizat iar apartamentele pot fi predate imediat.

 

 

Specificatiile tehnice a blocului sunt absolut deosebite si intrunesc cele mai exigente cereri, blocul fiind construit conform unor agremente tehnice extrem de riguroase.

Pentru oferte si vizionari va asteptam sa ne contactati.

 

Germina Gherghe
May 17

Buna ziua,

Apartamentul din promotie mai este disponibil?

 

TEL:0743132524

igor.calutu
Jul 1

Buna ziua.

Mai exista disponibil un astfel de apartament.

Va vom contacta pentru a va transmite oferta actualizata.

Multumesc.

Igor

angelica.orban
Sep 26

Mai exista disponibile ap 2 camere?

Multumesc!

igor.calutu
Sep 26

Buna ziua,

In Proiectul 79 mai avem doar apartamente de 3 camere. Puteti vedea mai jos pagina:

https://www.ansamblu-rezidential-nou.ro/ansamblu-rezidential-drumul-taberei

Va putem propune apartamente de 2 camere in aceiasi zona - Metrou Pacii - Proiect Neofort 49:

https://www.ansamblu-rezidential-nou.ro/ansamblu-rezidential-militari

Va rog sa ne lasati o adresa de mail pe care sa va trimitem ofertele complete si un numar de telefon la care sa va putem contacta.

Multumesc.

Igor

New Posts
 • ramona.flueraru
  7 days ago

  Avem placerea sa va prezentam un produs la pret promotional, in noul nostru proiect  Ansamblul Rezidential Neofort Rezidential 45 , situat in zona Berceni – Metrou IMGB – Popesti Leordeni, aflat intr o zona in continua expansiune , la 500 de metri distanta de statia de metrou IMGB. Garsoniera este decomandata , etaj 3/5,cu suprafata utila totala de 44,82 mp ,dispune de balcon si este la pretul de numai 35.856 euro cu tva 5% inclus, pentru plata integrala la semnarea antecontractului! Complexul rezidential este format din 6 blocuri cu regim de inaltime D+P+4E+5ER ce au in componenta sa garsoniere , apartamente de 2 camere si apartamente de 3 camere. Toate apartamentele se predau la cheie oferind posibilitatea de personalizarea individuala a locuintei prin alegerea finisajelor, intr-un buget bine stabilit. Termen finalizare: Iunie 2020. Mai multe detalii despre acest proiect, aici . Pentru oferte si vizionari pentru Neofort 45, va stam la dispozitie la Biroul de vanzari din strada Biruintei nr.29, telefonic la numarul: 0759.030.367 si e-mail: ramona.flueraru@neofort-biz.ro. De asemenea, va invitam sa accesati lista completa a proiectelor Neofort aflate in derulare, aici .
 • ramona.flueraru
  7 days ago

  Avem placerea sa va prezentam un produs la pret promotional, in noul nostru proiect  Ansamblul Rezidential Neofort Rezidential 45 , situat in zona Berceni – Metrou IMGB – Popesti Leordeni, aflat intr o zona in continua expansiune , la 500 de metri distanta de statia de metrou IMGB. Apartamentul este decomandat , etaj 2/5, suprafata utila totala de 65,67 mp ,dispune de balcon pe toata latimea sa si este la pretul de numai 52.536 euro cu tva 5% inclus, pentru plata integrala la semnarea antecontractului! Complexul rezidential este format din 6 blocuri cu regim de inaltime D+P+4E+5ER ce au in componenta sa garsoniere , apartamente de 2 camere si apartamente de 3 camere. Toate apartamentele se predau la cheie oferind posibilitatea de personalizarea individuala a locuintei prin alegerea finisajelor, intr-un buget bine stabilit. Termen finalizare: Iunie 2020. Mai multe detalii despre acest proiect, aici . Pentru oferte si vizionari pentru Neofort 45, va stam la dispozitie la Biroul de vanzari din strada Biruintei nr.29, telefonic la numarul: 0759.030.367 si e-mail: ramona.flueraru@neofort-biz.ro. De asemenea, va invitam sa accesati lista completa a proiectelor Neofort aflate in derulare, aici .
 • ramona.flueraru
  7 days ago

  Avem placerea sa va prezentam un produs la pret promotional, in noul nostru proiect  Ansamblul Rezidential Neofort Rezidential 45 , situat in zona Berceni – Metrou IMGB – Popesti Leordeni, aflat intr o zona in continua expansiune , la 500 de metri distanta de statia de metrou IMGB. Apartamentul este decomandat , cu 2 bai,etaj 2/5 , suprafata utila totala de 84,35 mp ,dispune de balcon pe toata latimea sa si este la pretul de numai 64.267 euro + 5% , pentru plata integrala la semnarea antecontractului! Complexul rezidential este format din 6 blocuri cu regim de inaltime D+P+4E+5ER ce au in componenta sa garsoniere , apartamente de 2 camere si apartamente de 3 camere. Mai multe detalii despre acest proiect, aici . Pentru oferte si vizionari pentru Neofort 45, va stam la dispozitie la Biroul de vanzari din strada Biruintei nr.29, telefonic la numarul: 0759.030.367 si e-mail: ramona.flueraru@neofort-biz.ro. De asemenea, va invitam sa accesati lista completa a proiectelor Neofort aflate in derulare, aici .

Actualizat la 11.11.2019