Diana
Oct 25, 2018

Apartamente 3 camere Neofort Rezidential 59 Metrou MIHAI BRAVU

0 comments

Edited: Oct 26, 2018

 

Ansamblul Rezidential Neofort 59 este compus din apartamente de 2, 3 si 4 camere, cu suprafete generoase si compartimentari practice. Proiectul cuprinde 2 faze - Faza I (finalizare Octombrie 2019) si Faza II (finalizare Noiembrie 2020), pentru ambele putandu-se face rezervari si contractari in acest moment. Situat intr-o zona in plina dezvoltare imobiliara si dispunand de o pozitionare excelenta, semicentrala, Neofort 59 ofera acces facil catre multiple zone de interes ale orasului, atat cu masina cat si cu mijloacele de transport in comun: statie de metrou si RATB la 1 minut de bloc.

 

Apartamentele se vor preda complet finisate si racordate la utilitatile orasului, finisajele fiind la alegerea viitorilor proprietari. Compartimentarile interioare vor fi realizate din caramida. Fiecare scara va fi dotata cu 2 lifturi, iar locurile de parcare sunt de 2 tipuri: subterane si supraterane.

 

Apartamentele de 3 camere sunt situate la toate cele 9 etaje ale imobilului, excluzand Parterul si Mezaninul, unde se vor regasi magazine si birouri. Exista 4 tipuri de apartamente de 3 camere, dupa cum urmeaza:

 

 

----->

3 camere TIP 1, disponibil doar in faza I a proiectului

- 108.450 Euro + TVA - PRET PROMOTIONAL avans 90%

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

----->

3 camere TIP 2, disponibil doar in faza I a proiectului

- 113.850 Euro + TVA - PRET PROMOTIONAL avans 90%

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

----->

3 camere TIP 3, disponibil doar in faza II a proiectului

- 99.000 Euro + TVA - PRET PROMOTIONAL avans 90%

 

 

 

 

 

----->

3 camere TIP 4, disponibil doar in faza II a proiectului

- 99.180 Euro + TVA - PRET PROMOTIONAL avans 90%

 

 

 

 

 

Pentru avansuri mai mici, consultati lista de preturi aici!

 

Oferta supusa unor termeni si conditii, in limita stocului disponibil.

Se accepta credit.

COMISION 0!

Pentru mai multe detalii despre acest proiect, click aici!

 

Contact Birou Vanzari: 0759030361 / 0752443434

 

 

 

 

 

 

New Posts
 • ramona.flueraru
  Nov 5

  Avem placerea sa va prezentam un produs la pret promotional, in noul nostru proiect  Ansamblul Rezidential Neofort Rezidential 45 , situat in zona Berceni – Metrou IMGB – Popesti Leordeni, aflat intr o zona in continua expansiune , la 500 de metri distanta de statia de metrou IMGB. Garsoniera este decomandata , etaj 3/5,cu suprafata utila totala de 44,82 mp ,dispune de balcon si este la pretul de numai 35.856 euro cu tva 5% inclus, pentru plata integrala la semnarea antecontractului! Complexul rezidential este format din 6 blocuri cu regim de inaltime D+P+4E+5ER ce au in componenta sa garsoniere , apartamente de 2 camere si apartamente de 3 camere. Toate apartamentele se predau la cheie oferind posibilitatea de personalizarea individuala a locuintei prin alegerea finisajelor, intr-un buget bine stabilit. Termen finalizare: Iunie 2020. Mai multe detalii despre acest proiect, aici . Pentru oferte si vizionari pentru Neofort 45, va stam la dispozitie la Biroul de vanzari din strada Biruintei nr.29, telefonic la numarul: 0759.030.367 si e-mail: ramona.flueraru@neofort-biz.ro. De asemenea, va invitam sa accesati lista completa a proiectelor Neofort aflate in derulare, aici .
 • ramona.flueraru
  Nov 5

  Avem placerea sa va prezentam un produs la pret promotional, in noul nostru proiect  Ansamblul Rezidential Neofort Rezidential 45 , situat in zona Berceni – Metrou IMGB – Popesti Leordeni, aflat intr o zona in continua expansiune , la 500 de metri distanta de statia de metrou IMGB. Apartamentul este decomandat , etaj 2/5, suprafata utila totala de 65,67 mp ,dispune de balcon pe toata latimea sa si este la pretul de numai 52.536 euro cu tva 5% inclus, pentru plata integrala la semnarea antecontractului! Complexul rezidential este format din 6 blocuri cu regim de inaltime D+P+4E+5ER ce au in componenta sa garsoniere , apartamente de 2 camere si apartamente de 3 camere. Toate apartamentele se predau la cheie oferind posibilitatea de personalizarea individuala a locuintei prin alegerea finisajelor, intr-un buget bine stabilit. Termen finalizare: Iunie 2020. Mai multe detalii despre acest proiect, aici . Pentru oferte si vizionari pentru Neofort 45, va stam la dispozitie la Biroul de vanzari din strada Biruintei nr.29, telefonic la numarul: 0759.030.367 si e-mail: ramona.flueraru@neofort-biz.ro. De asemenea, va invitam sa accesati lista completa a proiectelor Neofort aflate in derulare, aici .
 • ramona.flueraru
  Nov 5

  Avem placerea sa va prezentam un produs la pret promotional, in noul nostru proiect  Ansamblul Rezidential Neofort Rezidential 45 , situat in zona Berceni – Metrou IMGB – Popesti Leordeni, aflat intr o zona in continua expansiune , la 500 de metri distanta de statia de metrou IMGB. Apartamentul este decomandat , cu 2 bai,etaj 2/5 , suprafata utila totala de 84,35 mp ,dispune de balcon pe toata latimea sa si este la pretul de numai 64.267 euro + 5% , pentru plata integrala la semnarea antecontractului! Complexul rezidential este format din 6 blocuri cu regim de inaltime D+P+4E+5ER ce au in componenta sa garsoniere , apartamente de 2 camere si apartamente de 3 camere. Mai multe detalii despre acest proiect, aici . Pentru oferte si vizionari pentru Neofort 45, va stam la dispozitie la Biroul de vanzari din strada Biruintei nr.29, telefonic la numarul: 0759.030.367 si e-mail: ramona.flueraru@neofort-biz.ro. De asemenea, va invitam sa accesati lista completa a proiectelor Neofort aflate in derulare, aici .

Actualizat la 18.11.2019