anamaria.ferent
Sep 28, 2018

Neofort Rezidential 45 FAZA II zona BRAGADIRU -ALEXANDRIEI BLOC FINALIZAT

0 comments

Edited: Oct 1, 2018

 

 

Ansamblul Neofort Rezidential 45 Faza II Bragadiru- Soseaua Alexandriei, amplasat in partea de sud-vest a capitalei, intre Soseaua Alexandriei si Strada Diamantului. Pozitionarea ansamblului ofera acces rapid catre centru Bucurestiului, atat cu masina personala cat si cu mijloacele de transport in comun, acestea avand statie la intrarea in ansamblu. Cele doua artere, soseaua Alexandriei si Prelungirea Ghencea faciliteaza atat tranzitarea orasului cat si iesirea din oras catre Centura Bucurestiului si Autostrada A1.

O zona curata, lipsita de aglomeratia si zgomotul orasului, o oaza de liniste cu spatii verzi si locuri de joaca pentru copii, unde va puteti bucura impreuna cu familia de o locuinta demult visata dar si accesibila.

 

 

Ansamblul pune la dispozitie doua blocuri de locuinte cu regim de inaltime P + 6E, dispuse cate 7 apartamente de 2 si 3 camere pe fiecare etaj. Toate apartamentele sunt decomandate, cu bucatarii inchise, bucatariile sunt mobilate si utilate ( plita, hota si cuptor), foarte aerisite cu terase sau gradini private generoase. Apartamentele sunt contorizate individual, centrala termica de apartament proprie, apometre si contoare proprii, incat costurile de intretinere vor fi cat mai reduse, fara alte taxe de mentenanta.

 

 

PACHET PROMO! APARTAMENT 3 camere + loc de parcare 70000 Euro!!! ULTIMELE UNITATI DISPONIBILE!

Apartament 3 camere (Etaj 1, 2, 3, 4, 5, 6)

Suprafata utila 92 mp

 

 

Apartament 3 camere

 

Modalitati de plata: prima casa, credit ipotecar/imobiliar/ plata integral din surse proprii.

Pentru obtinerea de credite, avem department de creditare ceva poate ajuta, fara nici un cost, sa intocmiti dosarul si sa finalizati tranzactia.

Blocul este finalizat, actele necesare tranzactionarii sunt disponibile!

Mai multe informatii gasiti, de asemenea, pe site-ul nostru, accesand urmatorul link:

https://www.ansamblu-rezidential-nou.ro/ansamblu-rezidential-bragadiru

 

 

Ana-Maria FERENT

Project Manager

Neofort Rezidential 28 Titan-Pallady

Neofort Rezidential 45 Bragadiru-Soseaua Alexandriei

Neofort Rezidential 49 Gorjului-Militari

Neofort BIZ

11, Pictor Theodor Aman, District 1

Bucharest, Code 010776

Business +40.21.528.0660

Fax +40.21.528.0661

Cell +40.759.030.363

E-mail anamaria.ferent@neofort-biz.ro

Web www.ansamblu-rezidential-nou.ro

www.neofort-biz.ro

www.facebook.com/neofort

 

 

New Posts
 • ramona.flueraru
  Nov 5

  Avem placerea sa va prezentam un produs la pret promotional, in noul nostru proiect  Ansamblul Rezidential Neofort Rezidential 45 , situat in zona Berceni – Metrou IMGB – Popesti Leordeni, aflat intr o zona in continua expansiune , la 500 de metri distanta de statia de metrou IMGB. Garsoniera este decomandata , etaj 3/5,cu suprafata utila totala de 44,82 mp ,dispune de balcon si este la pretul de numai 35.856 euro cu tva 5% inclus, pentru plata integrala la semnarea antecontractului! Complexul rezidential este format din 6 blocuri cu regim de inaltime D+P+4E+5ER ce au in componenta sa garsoniere , apartamente de 2 camere si apartamente de 3 camere. Toate apartamentele se predau la cheie oferind posibilitatea de personalizarea individuala a locuintei prin alegerea finisajelor, intr-un buget bine stabilit. Termen finalizare: Iunie 2020. Mai multe detalii despre acest proiect, aici . Pentru oferte si vizionari pentru Neofort 45, va stam la dispozitie la Biroul de vanzari din strada Biruintei nr.29, telefonic la numarul: 0759.030.367 si e-mail: ramona.flueraru@neofort-biz.ro. De asemenea, va invitam sa accesati lista completa a proiectelor Neofort aflate in derulare, aici .
 • ramona.flueraru
  Nov 5

  Avem placerea sa va prezentam un produs la pret promotional, in noul nostru proiect  Ansamblul Rezidential Neofort Rezidential 45 , situat in zona Berceni – Metrou IMGB – Popesti Leordeni, aflat intr o zona in continua expansiune , la 500 de metri distanta de statia de metrou IMGB. Apartamentul este decomandat , etaj 2/5, suprafata utila totala de 65,67 mp ,dispune de balcon pe toata latimea sa si este la pretul de numai 52.536 euro cu tva 5% inclus, pentru plata integrala la semnarea antecontractului! Complexul rezidential este format din 6 blocuri cu regim de inaltime D+P+4E+5ER ce au in componenta sa garsoniere , apartamente de 2 camere si apartamente de 3 camere. Toate apartamentele se predau la cheie oferind posibilitatea de personalizarea individuala a locuintei prin alegerea finisajelor, intr-un buget bine stabilit. Termen finalizare: Iunie 2020. Mai multe detalii despre acest proiect, aici . Pentru oferte si vizionari pentru Neofort 45, va stam la dispozitie la Biroul de vanzari din strada Biruintei nr.29, telefonic la numarul: 0759.030.367 si e-mail: ramona.flueraru@neofort-biz.ro. De asemenea, va invitam sa accesati lista completa a proiectelor Neofort aflate in derulare, aici .
 • ramona.flueraru
  Nov 5

  Avem placerea sa va prezentam un produs la pret promotional, in noul nostru proiect  Ansamblul Rezidential Neofort Rezidential 45 , situat in zona Berceni – Metrou IMGB – Popesti Leordeni, aflat intr o zona in continua expansiune , la 500 de metri distanta de statia de metrou IMGB. Apartamentul este decomandat , cu 2 bai,etaj 2/5 , suprafata utila totala de 84,35 mp ,dispune de balcon pe toata latimea sa si este la pretul de numai 64.267 euro + 5% , pentru plata integrala la semnarea antecontractului! Complexul rezidential este format din 6 blocuri cu regim de inaltime D+P+4E+5ER ce au in componenta sa garsoniere , apartamente de 2 camere si apartamente de 3 camere. Mai multe detalii despre acest proiect, aici . Pentru oferte si vizionari pentru Neofort 45, va stam la dispozitie la Biroul de vanzari din strada Biruintei nr.29, telefonic la numarul: 0759.030.367 si e-mail: ramona.flueraru@neofort-biz.ro. De asemenea, va invitam sa accesati lista completa a proiectelor Neofort aflate in derulare, aici .

Actualizat la 13.11.2019