Diana
Jan 9

NEOFORT REZIDENTIAL 48 faza I - ultimele 2 apartamente de 2 si 3 camere in Bucurestii Noi, BONUS: loc de parcare

0 comments

Edited: Jan 9

 

Ansamblul Rezidential nou Neofort 48, zona Bucurestii Noi. Apartamente finalizate de 2 si 3 camere.

 

Apartamentele sunt situate intr-o zona verde, intr-un complex rezidential finalizat, perimetru securizat, format din cladiri cu regim P+2+3R, locuri de parcare incluse in pret si spatii de agrement, in zona Bucurestii Noi - soseaua Chitilei! Neofort 48 faza I este situat la 2 minute de statiile RATB si la 5 minute de Colosseum Mall / Careffour / Leroy Merlin.. Alte repere: Bd Bucurestii Noi, sos Chitilei, Cartierul Pajura, Piata Chibrit, Podul Constanta. Blocul este compus din 7 apartamente: 2 apartamente de 2 camere cu gradina, 4 apartamente de 2 camere cu balcon si un apartament de 3 camere cu terasa. Toate apartamentele au parcarea inclusa in pret! Apartamentele se predau complet finisate, cu centrala termica de apartament, calorifere, baia utilata, prize, intrerupatoare, etc.

 

Mai sunt disponibile 2 apartamente:

----->

Apartament 2 camere + gradina + loc parcare

Suprafata: 50.07 mp utili + gradina 47 mp

(2 apartamente disponibile la parter)

PRET: 74.000 + tva

 

 

 

----->

Apartament 3 camere + terasa + loc parcare

Suprafata: 74.21 mp utili + terasa 26.10 mp

(1 apartament disponibil, la et 3)

PRET: 89.000 + tva

 

 

Se accepta credit.

Oferta supusa unor termeni si conditii, valabila in limita stocului disponibil.

COMISION 0!

Pentru mai multe detalii despre acest proiect, click aici!

Pentru a vedea toate proiectele NEOFORT sau daca doresti sa fii primul care afla despre cele mai noi oferte si promotii, click aici!

 

Contact Birou Vanzari: 0759030361

New Posts
 • ramona.flueraru
  Nov 5

  Avem placerea sa va prezentam un produs la pret promotional, in noul nostru proiect  Ansamblul Rezidential Neofort Rezidential 45 , situat in zona Berceni – Metrou IMGB – Popesti Leordeni, aflat intr o zona in continua expansiune , la 500 de metri distanta de statia de metrou IMGB. Garsoniera este decomandata , etaj 3/5,cu suprafata utila totala de 44,82 mp ,dispune de balcon si este la pretul de numai 35.856 euro cu tva 5% inclus, pentru plata integrala la semnarea antecontractului! Complexul rezidential este format din 6 blocuri cu regim de inaltime D+P+4E+5ER ce au in componenta sa garsoniere , apartamente de 2 camere si apartamente de 3 camere. Toate apartamentele se predau la cheie oferind posibilitatea de personalizarea individuala a locuintei prin alegerea finisajelor, intr-un buget bine stabilit. Termen finalizare: Iunie 2020. Mai multe detalii despre acest proiect, aici . Pentru oferte si vizionari pentru Neofort 45, va stam la dispozitie la Biroul de vanzari din strada Biruintei nr.29, telefonic la numarul: 0759.030.367 si e-mail: ramona.flueraru@neofort-biz.ro. De asemenea, va invitam sa accesati lista completa a proiectelor Neofort aflate in derulare, aici .
 • ramona.flueraru
  Nov 5

  Avem placerea sa va prezentam un produs la pret promotional, in noul nostru proiect  Ansamblul Rezidential Neofort Rezidential 45 , situat in zona Berceni – Metrou IMGB – Popesti Leordeni, aflat intr o zona in continua expansiune , la 500 de metri distanta de statia de metrou IMGB. Apartamentul este decomandat , etaj 2/5, suprafata utila totala de 65,67 mp ,dispune de balcon pe toata latimea sa si este la pretul de numai 52.536 euro cu tva 5% inclus, pentru plata integrala la semnarea antecontractului! Complexul rezidential este format din 6 blocuri cu regim de inaltime D+P+4E+5ER ce au in componenta sa garsoniere , apartamente de 2 camere si apartamente de 3 camere. Toate apartamentele se predau la cheie oferind posibilitatea de personalizarea individuala a locuintei prin alegerea finisajelor, intr-un buget bine stabilit. Termen finalizare: Iunie 2020. Mai multe detalii despre acest proiect, aici . Pentru oferte si vizionari pentru Neofort 45, va stam la dispozitie la Biroul de vanzari din strada Biruintei nr.29, telefonic la numarul: 0759.030.367 si e-mail: ramona.flueraru@neofort-biz.ro. De asemenea, va invitam sa accesati lista completa a proiectelor Neofort aflate in derulare, aici .
 • ramona.flueraru
  Nov 5

  Avem placerea sa va prezentam un produs la pret promotional, in noul nostru proiect  Ansamblul Rezidential Neofort Rezidential 45 , situat in zona Berceni – Metrou IMGB – Popesti Leordeni, aflat intr o zona in continua expansiune , la 500 de metri distanta de statia de metrou IMGB. Apartamentul este decomandat , cu 2 bai,etaj 2/5 , suprafata utila totala de 84,35 mp ,dispune de balcon pe toata latimea sa si este la pretul de numai 64.267 euro + 5% , pentru plata integrala la semnarea antecontractului! Complexul rezidential este format din 6 blocuri cu regim de inaltime D+P+4E+5ER ce au in componenta sa garsoniere , apartamente de 2 camere si apartamente de 3 camere. Mai multe detalii despre acest proiect, aici . Pentru oferte si vizionari pentru Neofort 45, va stam la dispozitie la Biroul de vanzari din strada Biruintei nr.29, telefonic la numarul: 0759.030.367 si e-mail: ramona.flueraru@neofort-biz.ro. De asemenea, va invitam sa accesati lista completa a proiectelor Neofort aflate in derulare, aici .

Actualizat la 13.11.2019