andrei.enache
Nov 6, 2018

NEOFORT REZIDENTIAL 6 - apartamente in zona Bucurestii Noi!

0 comments

Edited: Feb 22

 

Ansamblul Rezidential nou Neofort 6, zona Bucurestii Noi: apartamente de 2 si 3 camere, cu preturi de la 65 000 euro TVA INCLUS!* pana la 95 000 euro + TVA INCLUS!* Ansamblul Rezidential NEOFORT 6 beneficiaza de o localizare excelenta, pozitionarea proiectului oferind acces facil catre multiple zone de interes ale orasului. Ansamblul este situat in imediata apropiere a Soselei Chitila, cu acces rapid catre centrul Bucurestiului. Zona este foarte bine deservita iar ansamblul dispune de o infrastructura sociala completa.

 

Contact: 0759030999

Facilitati :

 • statie metrou Parc Bazilescu (12 min ), RATB la 250 metri de proiect

 • supermarket-uri (Mega Image, Shop & Go)

 • unitati de invatamant (crese, gradinite, scoli, licee)

 • parc Bazilescu - 11 minute

 • Scoala Gimnaziala 183 - 300 metri

 • Gradinita nr 46 - 350 metri

 

 

 

 

Ansamblul este situat in imediata apropiere a Soselei Chitila, cu acces rapid catre centrul Bucurestiului. Zona este foarte bine deservita iar ansamblul dispune de o infrastructura sociala completa.Ansamblul este situat in imediata apropiere a Soselei Chitila, cu acces rapid catre centrul Bucurestiului. Zona este foarte bine deservita iar ansamblul dispune de o infrastructura sociala completa.
2 camere - neofort
Constructia blocului este realizata pe cadre, grinzi si stalpi din beton armat, peretii exteriori si cei din interior sunt din caramida Porotherm.Constructia blocului este realizata pe cadre, grinzi si stalpi din beton armat, peretii exteriori si cei din interior sunt din caramida Porotherm.
2 camere - neofort
Granit pe casa scarii si in spatiile comune, balustrade de inox cu insertie de lemn masiv, izolatii de calitate cu densitate mare EPS 80 (polistiren expandat de 100 mm), instalatii sanitare PPR, instalatii electrice din cupru, prize si comutatoare de ceramica, sisteme de aerisire auxiliare, instalie de detectare, semnalizare si alarme pentru gaze si incedii, interfon. Tamplaria exterioara este din PVC SALAMANDER cu 7 camere de izolare geam termopan tratat Low-e.Granit pe casa scarii si in spatiile comune, balustrade de inox cu insertie de lemn masiv, izolatii de calitate cu densitate mare EPS 80 (polistiren expandat de 100 mm), instalatii sanitare PPR, instalatii electrice din cupru, prize si comutatoare de ceramica, sisteme de aerisire auxiliare, instalie de detectare, semnalizare si alarme pentru gaze si incedii, interfon. Tamplaria exterioara este din PVC SALAMANDER cu 7 camere de izolare geam termopan tratat Low-e.
2 camere - neofort

 

 

Ansamblul Rezidential Neofort 6 este situat intr-o linistita, la 12 minute de Metrou Parc Bazilescu. Imobilul are un regim de inaltime: S+P+2E+M si este compus din 7 apartamente. Apartamentele se predau complet finisate, cu centrala termica de apartament, bai utilate, prize, intrerupatoare, etc.

 

 

 

 

 

 

 

PARTER :

Apartament 2 CAMERE FATA:

Suprafata utila : 40 mp utili + TERASA DE 22 mp utili.

PRET: 65.000 EURO TVA INCLUS

 

Contact: 0759030999

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PARTER :

Apartament 2 CAMERE SPATE:

Suprafata utila : 67 mp utili + CURTE 70 mp utili.

PRET: 85.000 EURO TVA INCLUS

 

Contact: 0759030999

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Etaj 1 + Etaj 2

Apartament 2 CAMERE FATA:

Suprafata Utila: 60 mp utili.

PRET: 69.987 EURO TVA INCLUS

 

Contact: 0759030999

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Etaj 1 + Etaj 2

Apartament 2 CAMERE SPATE:

Suprafata Utila: 64 mp utili.

PRET: 72897 EURO TVA INCLUS

 

Contact: 0759030999

New Posts
 • ramona.flueraru
  7 days ago

  Avem placerea sa va prezentam un produs la pret promotional, in noul nostru proiect  Ansamblul Rezidential Neofort Rezidential 45 , situat in zona Berceni – Metrou IMGB – Popesti Leordeni, aflat intr o zona in continua expansiune , la 500 de metri distanta de statia de metrou IMGB. Garsoniera este decomandata , etaj 3/5,cu suprafata utila totala de 44,82 mp ,dispune de balcon si este la pretul de numai 35.856 euro cu tva 5% inclus, pentru plata integrala la semnarea antecontractului! Complexul rezidential este format din 6 blocuri cu regim de inaltime D+P+4E+5ER ce au in componenta sa garsoniere , apartamente de 2 camere si apartamente de 3 camere. Toate apartamentele se predau la cheie oferind posibilitatea de personalizarea individuala a locuintei prin alegerea finisajelor, intr-un buget bine stabilit. Termen finalizare: Iunie 2020. Mai multe detalii despre acest proiect, aici . Pentru oferte si vizionari pentru Neofort 45, va stam la dispozitie la Biroul de vanzari din strada Biruintei nr.29, telefonic la numarul: 0759.030.367 si e-mail: ramona.flueraru@neofort-biz.ro. De asemenea, va invitam sa accesati lista completa a proiectelor Neofort aflate in derulare, aici .
 • ramona.flueraru
  7 days ago

  Avem placerea sa va prezentam un produs la pret promotional, in noul nostru proiect  Ansamblul Rezidential Neofort Rezidential 45 , situat in zona Berceni – Metrou IMGB – Popesti Leordeni, aflat intr o zona in continua expansiune , la 500 de metri distanta de statia de metrou IMGB. Apartamentul este decomandat , etaj 2/5, suprafata utila totala de 65,67 mp ,dispune de balcon pe toata latimea sa si este la pretul de numai 52.536 euro cu tva 5% inclus, pentru plata integrala la semnarea antecontractului! Complexul rezidential este format din 6 blocuri cu regim de inaltime D+P+4E+5ER ce au in componenta sa garsoniere , apartamente de 2 camere si apartamente de 3 camere. Toate apartamentele se predau la cheie oferind posibilitatea de personalizarea individuala a locuintei prin alegerea finisajelor, intr-un buget bine stabilit. Termen finalizare: Iunie 2020. Mai multe detalii despre acest proiect, aici . Pentru oferte si vizionari pentru Neofort 45, va stam la dispozitie la Biroul de vanzari din strada Biruintei nr.29, telefonic la numarul: 0759.030.367 si e-mail: ramona.flueraru@neofort-biz.ro. De asemenea, va invitam sa accesati lista completa a proiectelor Neofort aflate in derulare, aici .
 • ramona.flueraru
  7 days ago

  Avem placerea sa va prezentam un produs la pret promotional, in noul nostru proiect  Ansamblul Rezidential Neofort Rezidential 45 , situat in zona Berceni – Metrou IMGB – Popesti Leordeni, aflat intr o zona in continua expansiune , la 500 de metri distanta de statia de metrou IMGB. Apartamentul este decomandat , cu 2 bai,etaj 2/5 , suprafata utila totala de 84,35 mp ,dispune de balcon pe toata latimea sa si este la pretul de numai 64.267 euro + 5% , pentru plata integrala la semnarea antecontractului! Complexul rezidential este format din 6 blocuri cu regim de inaltime D+P+4E+5ER ce au in componenta sa garsoniere , apartamente de 2 camere si apartamente de 3 camere. Mai multe detalii despre acest proiect, aici . Pentru oferte si vizionari pentru Neofort 45, va stam la dispozitie la Biroul de vanzari din strada Biruintei nr.29, telefonic la numarul: 0759.030.367 si e-mail: ramona.flueraru@neofort-biz.ro. De asemenea, va invitam sa accesati lista completa a proiectelor Neofort aflate in derulare, aici .

Actualizat la 11.11.2019