Diana
Sep 25, 2018

NEOFORT REZIDENTIAL - ultimele apartamente de 2 camere din proiect, zona de nord - Barbu Vacarescu

0 comments

Edited: Feb 19

 

Ultimele apartamente din imobilul aflat pe strada Pepelea, in zona de nord a capitalei - Barbu Vacarescu. Apartamente finalizate de 2 camere, cu preturi de la 90.000 euro pana la 126.000 euro + TVA!

 

Ansamblul Neofort 68 este situat in zona de nord, in apropiere de Parcul Verdi - Barbu Vacarescu, Pescariu, Parcul Lacul Tei, Parcul Herastrau, Lacul Floreasca, Aviatiei, Mall Promenada, Baneasa Shopping City, Metrou Aurel Vlaicu, Metrou Stefan Cel Mare. Mijloacele de transport (RATB) se afla la o distanta de 250m. Blocul are un regim de inaltime de S+P+5+6r, este finalizat si locuit in proportie de 95%, are in componenta 44 de apartamente (garsoniere si doua camere), parcare subterana. Apartamentele se predau complet finisate, cu centrala termica de apartament, calorifere, baia utilata, prize, intrerupatoare, etc.

 

 

----->

Apartament 2 camere + terasa

Suprafata: 40.60 mp utili + terasa 88 mp partial inchisa

(1 apartament disponibil la parter)

PRET: 90.000 + tva

 

 

 

 

 

----->

Apartament 2 camere + terasa

Suprafata: 59.32 mp utili + terasa inchisa 20.31 mp

(1 apartament disponibil la et 6)

PRET: 110.000 + tva

 

 

 

 

----->

Apartament 2 camere + terasa + balcon

Suprafata: 69.45 mp utili + terasa inchisa 18.61 mp + balcon 3.27 mp

(1 apartament disponibil la et 6)

PRET: 126.000 + tva

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Se accepta credit.

Oferta supusa unor termeni si conditii, valabila in limita stocului disponibil.

COMISION 0!

 

Pentru mai multe detalii despre acest proiect, click aici!

Pentru a vedea toate proiectele NEOFORT sau daca doresti sa fii primul care afla despre cele mai noi oferte si promotii, click aici!

 

 

 

New Posts
 • ramona.flueraru
  7 days ago

  Avem placerea sa va prezentam un produs la pret promotional, in noul nostru proiect  Ansamblul Rezidential Neofort Rezidential 45 , situat in zona Berceni – Metrou IMGB – Popesti Leordeni, aflat intr o zona in continua expansiune , la 500 de metri distanta de statia de metrou IMGB. Garsoniera este decomandata , etaj 3/5,cu suprafata utila totala de 44,82 mp ,dispune de balcon si este la pretul de numai 35.856 euro cu tva 5% inclus, pentru plata integrala la semnarea antecontractului! Complexul rezidential este format din 6 blocuri cu regim de inaltime D+P+4E+5ER ce au in componenta sa garsoniere , apartamente de 2 camere si apartamente de 3 camere. Toate apartamentele se predau la cheie oferind posibilitatea de personalizarea individuala a locuintei prin alegerea finisajelor, intr-un buget bine stabilit. Termen finalizare: Iunie 2020. Mai multe detalii despre acest proiect, aici . Pentru oferte si vizionari pentru Neofort 45, va stam la dispozitie la Biroul de vanzari din strada Biruintei nr.29, telefonic la numarul: 0759.030.367 si e-mail: ramona.flueraru@neofort-biz.ro. De asemenea, va invitam sa accesati lista completa a proiectelor Neofort aflate in derulare, aici .
 • ramona.flueraru
  7 days ago

  Avem placerea sa va prezentam un produs la pret promotional, in noul nostru proiect  Ansamblul Rezidential Neofort Rezidential 45 , situat in zona Berceni – Metrou IMGB – Popesti Leordeni, aflat intr o zona in continua expansiune , la 500 de metri distanta de statia de metrou IMGB. Apartamentul este decomandat , etaj 2/5, suprafata utila totala de 65,67 mp ,dispune de balcon pe toata latimea sa si este la pretul de numai 52.536 euro cu tva 5% inclus, pentru plata integrala la semnarea antecontractului! Complexul rezidential este format din 6 blocuri cu regim de inaltime D+P+4E+5ER ce au in componenta sa garsoniere , apartamente de 2 camere si apartamente de 3 camere. Toate apartamentele se predau la cheie oferind posibilitatea de personalizarea individuala a locuintei prin alegerea finisajelor, intr-un buget bine stabilit. Termen finalizare: Iunie 2020. Mai multe detalii despre acest proiect, aici . Pentru oferte si vizionari pentru Neofort 45, va stam la dispozitie la Biroul de vanzari din strada Biruintei nr.29, telefonic la numarul: 0759.030.367 si e-mail: ramona.flueraru@neofort-biz.ro. De asemenea, va invitam sa accesati lista completa a proiectelor Neofort aflate in derulare, aici .
 • ramona.flueraru
  7 days ago

  Avem placerea sa va prezentam un produs la pret promotional, in noul nostru proiect  Ansamblul Rezidential Neofort Rezidential 45 , situat in zona Berceni – Metrou IMGB – Popesti Leordeni, aflat intr o zona in continua expansiune , la 500 de metri distanta de statia de metrou IMGB. Apartamentul este decomandat , cu 2 bai,etaj 2/5 , suprafata utila totala de 84,35 mp ,dispune de balcon pe toata latimea sa si este la pretul de numai 64.267 euro + 5% , pentru plata integrala la semnarea antecontractului! Complexul rezidential este format din 6 blocuri cu regim de inaltime D+P+4E+5ER ce au in componenta sa garsoniere , apartamente de 2 camere si apartamente de 3 camere. Mai multe detalii despre acest proiect, aici . Pentru oferte si vizionari pentru Neofort 45, va stam la dispozitie la Biroul de vanzari din strada Biruintei nr.29, telefonic la numarul: 0759.030.367 si e-mail: ramona.flueraru@neofort-biz.ro. De asemenea, va invitam sa accesati lista completa a proiectelor Neofort aflate in derulare, aici .

Actualizat la 11.11.2019