Diana
Sep 21, 2018

Oferta promotionala NEOFORT 68 - apartament 2 camere in zona de nord - 5000E discount

0 comments

Edited: Sep 26, 2018

 

Promotie apartament 2 camere cu terasa: pret redus - 90.000 Euro + tva de la 95.000 Euro + tva.

 

Apartamentul se afla in NEOFORT REZIDENTIAL 68, situat in sectorul 2, pe strada Pepelea, in zona Parcul Verdi - Barbu Vacarescu, in apropiere de Promenada Mall, parcul Herastrau.

Proiectul NEOFORT REZIDENTIAL 68 Parcul Verdi - Barbu Vacarescu beneficiaza de o pozitionare foarte buna si ofera atat un amplasament urban, cat si linistea si frumusetea zonelor verzi din imediata apropiere. Adresa exacta este str Pepelea, nr 6. Pozitionarea imobilul este ideala, in special pentru persoanele care isi doresc sa locuiasca intr-o zona linistita, verde, oferind in acelasi timp intimitatea unei zone rezidentiale dar si acces rapid catre arterele importante ale capitalei sau cluburile si restaurantele exclusiviste ale Bucurestiului. Ca puncte de interes reamintim: Parcul Verdi, Parcul Lacul Tei, Parcul Herastrau, Lacul Floreasca, Aviatiei, Mall Promenada, Baneasa Shopping City, Metrou Aurel Vlaicu, Metrou Stefan Cel Mare, etc.

Blocul este finalizat si locuit in proportie de 95%, are 6 etaje si 44 de apartamente (garsoniere si apartamente de 2 camere), parcare subterana.

 

Apartamentul beneficiaza de o terasa generoasa - cea mai mare din bloc, ce poate fi amenajata ca spatiu de relaxare pentru intreaga familie.

 

Apartamentul se va preda complet finisat, la cheie, viitoriilor proprietari ramanandu-le in sarcina doar mobilarea apartamentului.

 

 

Regim de inaltime: S+P+5+6r

- parcare subterana;

- sistem termoizolatie 10 cm tip BAUMIT;

- tencuiala decorativa si lavabila interior SAVANA;

- ascensor KONE;

- usi VARIO DOOR, realizate din MDF plin, rezistente la foc, lavabile, izolatie fonica;

- tamplarie PVC, geam termopan REHAU, 5 camere, pachet de sticla termoizolanta tratata LOW E;

- centrale termice IMMERGAS;

- obiecte sanitare si mobilier baie IMOROM/TREEMME Italia;

- parchet KAINDL Germania, grosime 10 mm.

 

 

 

Oferta supusa unor termeni si conditii!

Disponibilitatea este imediata. COMISION 0.

 

NEOFORT faciliteaza procesul de obtinere a creditelor, colaborand cu cele mai mari banci din Romania. Clientii NEOFORT beneficiaza de taxe notariale reduse si siguranta sporita a tranzactiei.

 

https://www.ansamblu-rezidential-nou.ro/ansamblu-rezidential-floreasca

 

 

 

New Posts
 • ramona.flueraru
  Nov 5

  Avem placerea sa va prezentam un produs la pret promotional, in noul nostru proiect  Ansamblul Rezidential Neofort Rezidential 45 , situat in zona Berceni – Metrou IMGB – Popesti Leordeni, aflat intr o zona in continua expansiune , la 500 de metri distanta de statia de metrou IMGB. Garsoniera este decomandata , etaj 3/5,cu suprafata utila totala de 44,82 mp ,dispune de balcon si este la pretul de numai 35.856 euro cu tva 5% inclus, pentru plata integrala la semnarea antecontractului! Complexul rezidential este format din 6 blocuri cu regim de inaltime D+P+4E+5ER ce au in componenta sa garsoniere , apartamente de 2 camere si apartamente de 3 camere. Toate apartamentele se predau la cheie oferind posibilitatea de personalizarea individuala a locuintei prin alegerea finisajelor, intr-un buget bine stabilit. Termen finalizare: Iunie 2020. Mai multe detalii despre acest proiect, aici . Pentru oferte si vizionari pentru Neofort 45, va stam la dispozitie la Biroul de vanzari din strada Biruintei nr.29, telefonic la numarul: 0759.030.367 si e-mail: ramona.flueraru@neofort-biz.ro. De asemenea, va invitam sa accesati lista completa a proiectelor Neofort aflate in derulare, aici .
 • ramona.flueraru
  Nov 5

  Avem placerea sa va prezentam un produs la pret promotional, in noul nostru proiect  Ansamblul Rezidential Neofort Rezidential 45 , situat in zona Berceni – Metrou IMGB – Popesti Leordeni, aflat intr o zona in continua expansiune , la 500 de metri distanta de statia de metrou IMGB. Apartamentul este decomandat , etaj 2/5, suprafata utila totala de 65,67 mp ,dispune de balcon pe toata latimea sa si este la pretul de numai 52.536 euro cu tva 5% inclus, pentru plata integrala la semnarea antecontractului! Complexul rezidential este format din 6 blocuri cu regim de inaltime D+P+4E+5ER ce au in componenta sa garsoniere , apartamente de 2 camere si apartamente de 3 camere. Toate apartamentele se predau la cheie oferind posibilitatea de personalizarea individuala a locuintei prin alegerea finisajelor, intr-un buget bine stabilit. Termen finalizare: Iunie 2020. Mai multe detalii despre acest proiect, aici . Pentru oferte si vizionari pentru Neofort 45, va stam la dispozitie la Biroul de vanzari din strada Biruintei nr.29, telefonic la numarul: 0759.030.367 si e-mail: ramona.flueraru@neofort-biz.ro. De asemenea, va invitam sa accesati lista completa a proiectelor Neofort aflate in derulare, aici .
 • ramona.flueraru
  Nov 5

  Avem placerea sa va prezentam un produs la pret promotional, in noul nostru proiect  Ansamblul Rezidential Neofort Rezidential 45 , situat in zona Berceni – Metrou IMGB – Popesti Leordeni, aflat intr o zona in continua expansiune , la 500 de metri distanta de statia de metrou IMGB. Apartamentul este decomandat , cu 2 bai,etaj 2/5 , suprafata utila totala de 84,35 mp ,dispune de balcon pe toata latimea sa si este la pretul de numai 64.267 euro + 5% , pentru plata integrala la semnarea antecontractului! Complexul rezidential este format din 6 blocuri cu regim de inaltime D+P+4E+5ER ce au in componenta sa garsoniere , apartamente de 2 camere si apartamente de 3 camere. Mai multe detalii despre acest proiect, aici . Pentru oferte si vizionari pentru Neofort 45, va stam la dispozitie la Biroul de vanzari din strada Biruintei nr.29, telefonic la numarul: 0759.030.367 si e-mail: ramona.flueraru@neofort-biz.ro. De asemenea, va invitam sa accesati lista completa a proiectelor Neofort aflate in derulare, aici .

Actualizat la 18.11.2019