Servicii - Creditare bancara / Crowdfunding

Creditare Ansambluri Rezidentiale Bucuresti
Experienta in brokeraj rezidential nou ansamblu proiect complex imobiliar, zona Bucuresti, Calarasilor, Mosilor, Decebal, Dacia, Eminescu s.

Florin RUSEN

Reprezentant Birou Credite

0754405535

OPORTUNITATI INVESTITII

Datorita stransei relatii cu colaboratorii din echipele de dezvoltare ale proiectelor rezidentiale, respectiv finantatori, constructori si arhitecti, ansamblurile rezidentiale dezvoltate sub brandul Neofort Rezidential, au inceput sa fie tot mai adaptate pietei ansamblurilor rezidentiale sub aspectul relatiei calitate-pret. 

Cand spunem calitate, ne referim nu doar la aspectul tehnic, ci si la aspectul profitabilitatii unei potentiale investitii intr-un ansamblu rezidential nou. Majoritatea proiectelor Neofort Rezidential sunt situate in zone extrem de interesante si solicitate atat pentru achizitie in scopul uzului personal, cat si in scopul revanzarii sau inchirierii. Am creat aceasta rubrica fiind stimulati de o cerere crescanda din partea clientilor nostri pentru apartamente in ansambluri rezidentiale, usor de revandut sau de inchiriat. In ultima perioada procentul clientilor investitori a crescut considerabil, fapt ce ne-a demonstrat fiabilitatea si reusita proiectelor noastre. Practic orice Complex Rezidential Neofort reprezinta o adresa garantata sub aspectul profitabilitatii investitiei.

Majoritatea investitorilor nostri ne-au solicitat intrunirea a doua conditii esentiale pentru un ansamblu rezidential - locatie si pret. Pentru a raspunde intr-un mod optim acestor cerinte, le oferim oportunitatea de a face demersurile de achizitie inca din faza constructiei la "rosu".

Pentru a explica de ce un Ansamblu Rezidential la faza de rosu este mai interesant in plan investitional o sa amintim cateva avantaje definitorii pentru aceasta faza:

- posibilitatea alegerii de apartamente cu cea mai buna pozitionare, orientare si compartimentare

- posibilitatea remodelarii interioarelor si compartimentarilor fara costuri suplimentare

- posibilitatea alipirii mai multor apartamente atat pe orizontala, cat si pe verticala

- posibilitatea negocierilor substantiale de pret la achizitia unui apartament sau a unui pachet de apartamente, in baza unui avans minim

Eficienta, calitatea si versatilitatea Ansamblurilor Neofort Rezidential, fac din acestea o buna adresa pentru acei investitori, care cunosc si urmaresc trend-urile pietei de real estate din acest moment, in vederea plasarii de capital in investitii imobiliare cat mai profitabile. Tocmai din acest motiv cel mai important factor decizional in alegerea localizarii ansamblului si structurii de compartimentare, este dat de targetul profitabilitatii achizitiilor sub aspect investitional. In general urmarim sa oferim investitorilor un Yield situat intre minim 6.0% si maxim 7.7%.

CONSULTANTA 

- elaborare plan de marketing pentru dezvoltare si vanzare ansamblu rezidential 

Sustinem Partenerii de dezvoltare inca din faza de prospectare a pietei in vederea achizitiei viitorului teren pe care se vor edifica imobilele viitorului Ansamblu Rezidential. Componenta cea mai urmarita in acest sens fiind relatia Pozitionare-Pret a proiectelor. Urmatoarele etape importante in procesul de consultare rezida in calculul si stabilirea viitoarei scheme de compartimentare ale unitatilor locative din viitorul Complex Rezidential. Consideram aceste doua faze ca fiind definitorii in gradul de performanta al unui Proiect Rezidential Nou. Evident, pentru un rezultat optim este nevoie de o conlucrare stransa intre partenerii de dezvoltare, consultanti, arhitecti si nu in ultimul rand - constructori.

In continuare, in functie de profilul clientului targetat si a zonei de adresabilitate, stabilim, momentul de demarare si fazele campaniei de promovare in vederea vanzarii apartamentelor. In aceasta etapa intervin o serie de specialisti, in functie de modalitatile si caile de promovare adoptate. Stadiul de finisare si definitivare al Ansamblului Rezidential, acceptat pentru demararea rezervarilor va fi stabilit dupa o consultare prealabila ce va tine cont si de prioritatile si gradele de finisare a unor componente ale blocurilor noi.

- consultanta in achizitii de unitati sau portofolii de proprietati imobiliare in ansamblu rezidential

In acest sens siteul nostru gazduieste mai multe pagini dedicate importantei rentabilitatii unei achizitii de apartamente sau portofolii de apartamente in ansambluri rezidentiale noi. In general piata apartamentelor noi prin preturile practicate, califica in mare masura clientela. In general clientii nostri sunt persoane cu o educatie peste medie, in general oameni de afaceri sau angajati cu retributii financiare peste medie. Tocmai pentru ca acest tip de clienti inteleg, ca o achizitie totdeauna pe langa satisfacerea unei nevoi, trebuie sa comporte si o componenta investitionala, am ales sa lucram si sa dezvoltam Ansambluri Rezidentiale cu un grad de performanta crescuta si cu o atractibilitate investitionala sporita. Aici o sa amintim ca in alegerea solutiei de dezvoltare imobiliara tinem cont de doua componente primordiale Locatie si Pret. In general cei ce aleg sa cumpere apartamente sau pachete intregi de apartamente in complexurile noastre, se ghideaza dupa o componenta foarte elocventa a rentabilitatii si anume dupa YIELD-ul obtinut. In practica internationala, de regula Yieldul acceptat porneste de la 6%, noi oferim procente de pana la 7.7%. 

- property & facility management in ansambluri rezidentiale

Pe parcursul construirii si vanzarii blocurilor din ansamblurile noastre, este nevoie de un control si gestiune permanenta a relationarii intre dezvoltator, client si constructor. la finalizarea vanzarii blocurilor, apare nevoia constituirii unei asociatii de locatari care sa decida viitoarea echipa insarcinata cu administrarea imobilului. Echipa Neofort in permanenta indeplineste aceste task-uri cu maxima eficienta si sustine viitorii locatari in analiza si alegerea celor mai bune solutii de administrare.

In acelasi context serviciile noastre includ si administrarea si perceperea incasarilor precum si controlul gradului de indeplinire a obligatiilor contractuale de catre chiriasi.

SERVICII AUXILIARE

- suport legal (obtinere avize, documentatii, legalizari)

- servicii notariale (mosteniri, dezmembrari de drepturi, intabulari)

- asigurari de bunuri si de viata

- arhitectura (elaborare proiecte, obtinere avize, cadastrare, design interior, landscaping)

- certificari energetice pentru cladiri

- amenajari interioare (zugraveli, instalatii, tamplarie pvc, rulouri exterioare,aer conditionat, parchetare)

  • Ansamblu rezidential Youtube
  • Ansamblu rezidential Facebook
  • Ansamblu rezidential Blogger
  • Ansamblu rezidential Linkedin
  • Instagram Ansambluri Rezidentiale
  • FORUM ANSAMBLURI REZIDENTIALE
  • Ansamblu rezidential pe Yelp
  • Ansamblu rezidential pe Twitter
  • Ansamblu rezidential Odnoklassniki
  • Ansamblu rezidential pe Pinterest

ANSAMBLU - REZIDENTIAL - BUCURESTI - NOI -PROIECT - COMPLEX - IMOBILIAR - APARTAMENT - BLOC - NOU - DECEBAL - OBOR - AVRIG  NOU - Complex imobiliar Nou MOSILOR - IANCULUI - PIATA - MUNCII - CALEA - ALBA IULIA - TITAN -CALARASILOR - STEFAN - CEL - MARE - DACIA - VITAN - MALL -  TEI -BUCURESTII - NOI - FUNDENI - COLENTINA - MIHAI - BRAVU - UNIRII-CENTRAL - NEOFORT - BIZ - ANSAMBLURI - DRISTOR - REZIDENTIALE BASARABIA - PIPERA - BANEASA - AVIATIEI - PANTELIMON - STADION - DINAMO - TINERETULUI - TIMPURI - SINCAI - BUDAPESTA - CAROL -TRAIAN - VITAN - VITAN MALL - BABA NOVAC - PARC - IOR - METROU - STEFAN CEL MARE - MIHAI BRAVU - 1 MAI - VICTORIEI - DOROBANTI - sector 1 - sector 2 - sector 3 - sector 4 - apartamente noi de vanzare - blocuri noi Bucuresti - bloc nou Bucuresti - apartamente noi de vanzare sector 1 2 3 4 Bucuresti - apartamente case sector - EMINESCU - UNIRII - MAGHERU - DOROBANTI - POLONA - CAPITALE - HARTA Ansamblu - SUD Rezidential -  Zona de SUD - Popesti Leordeni - Ansamblu Berceni - Berceni apartamente - Metrou Dimitrie Leonida - Piata Sudului - Dimitrie Leonida - Metalurgiei - Drumul Fermei - Metrou Piata Sudului - Rezidential Sud - Ansambluri Sud - Firidei 4 residence - Berceni Sud - Apartamente Zona de Sud - complex Sud - proiect Sud - Sud Imobiliare sector 4 - Otopeni ansambluri rezidentiale - Baneasa pod ansamblu blocuri noi - circului residence - aviatiei residence - ansamblu rezidential barbu vacarescu - complex imobiliar parcul circului - firidei residence -  central parc residence -  bloc circului -  Dezvoltator imobiliar Bucuresti - apartamente de vanzare central

Parteneri - www.anuntul.ro - www.imobiliare.ro - www.magazinuldecase.ro - www.imopedia.ro - anuntul.ro - imobiliare.ro - magazinuldecase.ro