Avem placerea sa va prezentam un nou proiect marca Neofort,  Ansamblul Rezidential Neofort 49 in Zona Metrou Pacii, Militari, ce ofera spre vanzare apartamente cu 2 camere noi. Proiectul imobiliar finalizat are un regim de inaltime de S + P + 3E + M, constructia blocului nou fiind realizata pe structura de grinzi din beton armat si pereti din caramida Porotherm, cu termoizolare exterioara de ultima generatie si tamplarie marca Salamander 7 camere. Proiectul cuprinde un total de 10 apartamente, cu un numar de 2 apartamente la Parter, 2 apartamente pe fiecare etaj intermediar si 2 apartamente la mansarda. Apartamentele de la parter au incluse in pret si cate o terasa / curte exterioara generoasa.

Ansamblul Rezidential Neofort 49 Metrou Pacii pune la dispozitia clientilor apartamente noi de vanzare, decomandate, foarte spatioase, luminoase si aerisite intr-o zona foarte linistita. Fiecare apartament nou beneficiaza de centrala proprie, costurile de intretinere fiind reduse deoarece contorizarea se va face separat pentru gaze, apa si curent (contoarele fiind incluse in pretul achizitiei). 

Ansamblul Rezidential Neofort 49 se afla in imediata vecinatate a mai multor statii de RATB cu plecare in mai multe directii ale capitalei, a statiei de Metrou Pacii ( 5 minute de mers pe jos). La 1 minut de mers pe jos se afla supermarketul Kaufland , Lidl si alte numeroase magazine aflate pe Bulevardul Iuliu Maniu, Valea cascadelor si Moinesti. Pozitionarea ansamblului va ofera o iesire foarte facila catre 2 artere foarte importante ale capitalei, Bulevardul Iuliu Maniu si respectiv Bulevardul Timisoara, cu ajutorul carora puteti traversa orasul, dar si cu acces direct catre Autostrada A1 (Bucuresti-Pitesti) si Centura Capitalei. Data fiind pozitionarea ansamblului rezidential Neofort 49 cat si preturile foarte atractive, acesta reprezinta o rara oportunitate investitionala.

Preturile pentru apartamentele din Ansamblul Rezidential Neofort 49 Metrou Pacii, oferite spre vanzare sunt unele foarte competitive pentru aceasta zona in plina dezvoltare imobiliara. Preturile incep de la 1000 euro/metru patrat util + TVA, in functie de nivelul la care se afla. Viitorii clienti au posibilitatea de a alege finisajele apartamentului dintr-o gama de foarte buna calitate oferita de catre dezvoltator.

Proiectul Neofort Rezidential 49 va obtine certificare energetica clasa A.

1/121

Tipuri apartamente:

Apartament de 2 camere

Preturi: de la 65772  euro TVA 

Suprafata utila de 66.20 mp

Apartament de 2 camere cu curte 62mp

Preturi: de la 86168 euro + TVA 

Suprafata utila de 116.13 mp

Apartament de 2 camere 

Preturi: de la 57825 euro +TVA 

Suprafata utila de 64.25 mp

Apartament de 2 camere

Preturi: de la 63608  euro + TVA 

Suprafata utila de 64.25 mp

- Centrala de apartament Ariston 

- Izolatie termica la exterior 100mm
- Gresie faianta Spania
- Usa exterioara metalica Pinum

- Usi interioare celulare Pinum 

- Tamplarie PVC cu 7 cam. Salamander

- Geamuri Saint Gobain 3 foi de sticla

- Echipare obiecte sanitare Hans Grohe

- Parchet Laminat 10mm 

- Granit spatii comune

Igor CALUTU

Reprezentant vanzari zona VEST

0759 030 366

 

Pentru o oferta detaliata completeaza formularul de contact de mai jos.

Ramona Flueraru - Ansambluri Rezidentiale Bucuresti

Ramona FLUERARU

Reprezentant vanzari zona SUD-VEST

0759 030 367

 

Pentru o oferta detaliata completeaza formularul de contact de mai jos.