Avem placerea sa va prezentam un nou proiect marca Neofort Biz -  Ansamblul Rezidential Neofort 49 – Zona METROU PACII, Militari, ce ofera spre vanzare apartamente cu 2 camere noi. Proiectul imobiliar are un regim de inaltime de S + P + 3E + M, constructia blocului nou fiind realizata pe structura de grinzi din beton armat si pereti din caramida Porotherm, cu termoizolare exterioara de ultima generatie. Proiectul cuprinde un total de 10 apartamente, cu un numar de 2 apartamente la Parter, 2 apartamente pe fiecare etaj intermediar si 2 apartamente la mansarda. Apartamentele de la parter au incluse in pret si cate o terasa / curte exterioara generoasa.

Ansamblul Rezidential Metrou Pacii pune la dispozitia clientilor apartamente noi de vanzare, decomandate, foarte spatioase, luminoase si aerisite intr-o zona foarte linistita. Fiecare apartament nou beneficiaza de centrala proprie, costurile de intretinere fiind reduse deoarece contorizarea se va face separat pentru gaze, apa si curent (contoarele fiind incluse in pretul achizitiei). 

Ansamblul Rezidential Neofort 49 se afla in imediata vecinatate a mai multor statii de RATB cu plecare in mai multe directii ale capitalei, a statiei de METROU Pacii ( 5 minute de mers pe jos).. La 1 minut de mers pe jos se afla supermarketul Kaufland , Lidl si alte numeroase magazine aflate pe Bulevardul Iuliu Maniu, Valea cascadelor si Moinesti. Pozitionarea ansamblului va ofera o iesire foarte facila catre 2 artere foarte importante ale capitalei, Bulevardul Iuliu Maniu si respectiv Bulevardul Timisoara, cu ajutorul carora puteti traversa orasul, dar si cu acces direct catre Autostrada A1 (Bucuresti-Pitesti) si Centura Capitalei. Data fiind pozitionarea ansamblului rezidential Neofort 49 cat si preturile foarte atractive, acesta reprezinta o rara oportunitate investitionala.

Preturile pentru apartamentele din ansamblul rezidential Metrou Pacii, oferite spre vanzare sunt unele foarte competitive pentru aceasta zona in plina dezvoltare imobiliara. Preturile incep de la 1000 euro/metru patrat util + TVA, in functie de nivelul la care se afla. Viitorii clienti au posibilitatea de a alege finisajele apartamentului dintr-o gama de foarte buna calitate oferita de catre dezvoltator.

Constructia acestui imobil corespunde celor mai exigente si moderne cerinte, conforme zonei.

Ansamblul Neofort Rezidential 49 respecta cerintele de construire necesare incadrarii in clasa de eficienta energetica A.

1/23

Tipuri apartamente:

Apartament de 2 camere 

Preturi: de la 48770 euro + TVA 

Suprafata utila de 48.77 mp

Apartament de 2 camere

Preturi: de la 51290 euro + TVA 

Suprafata utila de 51.29 mp

Apartament de 2 camere

Preturi: de la 63588 euro + TVA 

Suprafata utila de 60.56 mp

Apartament de 2 camere + curte

Preturi: de la  56000 euro + TVA 

Suprafata utila de 45.00 mp

+ curte de 22 mp

- Centrala de apartament Ariston 

  - Izolatie termica la exterior 100mm
  - Gresie faianta Spania
  - Usa exterioara metalica Pinum

  - Usi interioare celulare Pinum 

- Tamplarie PVC cu 7 cam. Salamander

  - Geamuri Saint Gobain 3 foi de sticla

  - Echipare obiecte sanitare Hans Grohe

  - Parchet Laminat 10mm 

  - Granit spatii comune

ansambluri Rezidentiale Militari, metrou Pacii, sector 6, Bucuresti

Igor CALUTU

Reprezentant Birou Vanzari

0759030366

Actualizat la 18.11.2019