top of page

Despre compania Neofort 

NEOFORT BIZ este o companie de brokeraj imobiliar si prestari servicii in domeniul constructiilor. Conceptul Neofort Rezidential a fost gandit sa intruneasca cateva cerinte ale consumatorului actual:

WIN-WIN, consideram ca o relatie de parteneriat trebuie sa fie completa, atat din punctul de vedere al rezistentei in timp cat si prin prisma multumirii echitabile a tuturor partilor implicate in tranzactie. Relatia durabila intre noi si clientii nostri este data de multumirea lor.

SIMPLITATE, suntem de parere ca timpul este cea mai pretioasa resursa a noastra, din acest motiv, incercam sa oferim informatii cat mai precise, succinte si la obiect. Depunem eforturi in a intui nevoile reale ale clientilor nostri si cautam solutii la aceste necesitati.

RECOMANDARI, cea mai elocventa multumire venita din partea partenerilor si clientilor, o reprezinta continuitatea colaborarilor cu dezvoltatorii si recomandarile venite din partea cumparatorilor. Respectam clientii si cerintele lor.

Prezentare si Istoric

Suntem o echipa cu experienta acumulata in ultimii 10 ani, cei traversati si de criza financiara, care a schimbat radical modelele de afaceri si abordarea clientului. Compania Neofort Biz a fost construita pe bazele unei noi gandiri in domeniul consultantei si intermedierii imobiliare, astfel toti clientii nostri beneficiaza de o atentie sporita in privinta nevoilor declarate cat si fata de securitatea tranzactiilor in care sunt implicati.

In timp ce piata imobiliara pe segmentul rezidential a cunoscut un regres substantial, iar multe dintre companiile de consultanta imobiliara si-au inchis activitatea, noi am vazut in acest context dificil al pietei o mare oportunitate de crestere.

De la infiintarea companiei din mai 2009, am cunoscut o ascensiune constanta si o consolidare puternica a portofoliului de parteneri investitori si cumparatori, astfel incat, la doar 6 luni de la deschidere detineam in portofoliu, nu mai putin de 1000 de proprietati la vanzare. Acest rezultat, desi incurajator, nu ne-a adus insa, rezultatele financiare scontate. 

Dupa o analiza foarte atenta a tendintelor din piata imobiliara, am constatat ca lipsa de rezultate era generata de adresabilitatea gresita catre sectorul de rezidential vechi.

In noiembrie 2012, am luat decizia de a ne reorienta in totalitate catre piata noua, astfel in nici 3 luni am reusit sa atragem in portofoliul companiei mai multe proiecte rezidentiale in regim de reprezentare exclusiva si cateva proiecte non exclusive. Complementar am adoptat masura anularii perceperii oricarui comision de la clientii cumparatori.

La inceputul lui 2013 aveam in portofoliu deja 6 ansambluri insumand un total 10 blocuri de apartamente, iar in iunie 2013, numarul ansamblurilor a crescut la 12 cu un total de 17 blocuri.

Din 2014 si pana in prezent in portofoliul companiei se regasesc atat proiecte din propriile dezvoltari, cat si proiecte dezvoltate de catre un numar restrans de parteneri strategici. In anul 2017 ansamblurile rezidentiale cu sigla Neofort au ajuns la un numar de 77 proiecte insumand aproximativ 90 de blocuri cu un total de peste 3500 de apartamente in diferite stadii de constructie. Pentru 2018 si 2019 preconizam lansarea mai multor proiecte, care  vor insuma peste 1000 de apartamente noi cu predare pana in 2021.

Tendinta de crestere a solicitarilor de imobile noi a dus la nevoia maririi echipei si de constituirea de 7 birouri de vanzari permanente in proiectele in care detinem drept de reprezentare exclusiva.

Consideram ca un cumparator informat, care intelege avantajele unui imobil nou, se va orienta negresit catre constructiile noi, intrucat edificiile vechi nu vor mai reprezenta o investitie sigura si profitabila in viitor.

In statele europene vecine, exista diferente de pret de pana la 5 ori, intre casele vechi si cele noi, in conditii de zone si suprafete similare.

Ne asteptam ca experienta si expertiza echipei noastre in domeniul rezidentialului nou sa fie un punct de plecare intr-o colaborare reciproc avantajoasa, bazata pe respect si incredere.

bottom of page