top of page

Despre Neofort 

Suntem un grup de companii cu o solidă experiență de peste 12 ani în domeniul imobiliar și de peste 19 ani în industria construcțiilor. Am traversat diverse perioade dificile, inclusiv crize financiare care au impus remodelarea întregului sector și adaptarea noastră la noile cerințe ale pieței și ale clienților.

Sub brandul nostru, Neofort, am dezvoltat o abordare inovatoare în consultanța și intermedierea imobiliară, plasând un accent special pe satisfacerea nevoilor clienților noștri și pe asigurarea securității tranzacțiilor în care aceștia sunt implicați.

Încă de la înființarea noastră în mai 2009, am urmărit o creștere constantă și consolidarea portofoliului nostru de parteneri investitori și cumpărători. În numai 6 luni de la deschidere, am acumulat un portofoliu impresionant de 1000 de proprietăți la vânzare. Cu toate acestea, recunoaștem că succesul inițial nu a fost întotdeauna reflectat imediat în rezultatele financiare, motiv pentru care am întreprins o analiză riguroasă a tendințelor din piața imobiliară.

În noiembrie 2012, am luat o decizie strategică crucială: să ne reorientăm complet către piața imobiliară a construcțiilor noi. Într-un interval de mai puțin de 3 luni, am reușit să atragem mai multe proiecte rezidențiale în portofoliul nostru, fie în regim de reprezentare exclusivă, fie non-exclusivă. În același timp, am adoptat o politică transparentă, eliminând orice comision perceput de la clienții noștri cumpărători.

La începutul lui 2013, portofoliul nostru cuprindea deja 6 ansambluri, totalizând 10 blocuri de apartamente, iar până în iunie 2013, numărul acestora a crescut la 12, cu un total de 17 blocuri.

Începând cu anul 2016, portofoliul nostru s-a diversificat, includând atât proiecte proprii, cât și proiecte dezvoltate în parteneriate strategice. În 2017, ansamblurile rezidențiale sub brandul Neofort numărau 77, totalizând aproximativ 90 de blocuri și peste 3500 de apartamente în diferite stadii de construcție. Până în 2023, numărul acestora a crescut la 84 de ansambluri rezidențiale, multe dintre ele având mai multe faze de dezvoltare.

În prezent, suntem implicați în aproximativ 20 de proiecte în diverse stadii de dezvoltare. Pentru anul 2024, ne-am propus să ne extindem activitatea și în alte orașe din țară și să lansăm încă 3 ansambluri rezidențiale proprii, precum și aproximativ 5 ansambluri rezidențiale în parteneriate.

bottom of page