NEOFORT BIZ IMOBILIARE va prezinta un nou ansamblu Proiectul Neofort Rezidential 44 situat in Zona Titan - Metrou Nicolae Grigorescu in apropiere de statia de metrou Nicolae Grigorescu. Proiectul are un regim mic de inaltime p+ 4 etaje iar pe fiecare nivel sunt doar 3 apartamente – o garsoniera , un apartament de 2 camere si un apartament de 3 camere compartimentate eficienta cu bucatarii inchise .

Datorita pozitionarii intr-o locatie foarte cautata cu acces facil catre statia de metrou Nicolae Grigorescu (7 minute) si a numeroaselor centre comericiale care se regasesc in proximitate acest proiect este ideal atat pentru clientii care doresc sa achizitoneze un apartament in scop de locuinta cat si ca investitie pentru inchiriere sau revanzare.

Apartamentele se vor preda complet finisate (la cheie) cu gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare si cu usi de interior oferindu-va sansa sa va mutati intr-un apartament personalizat si finisat exact asa cum v-ati dorit. In plus toate apartamentele beneficiaza de incalzire in pardoseala eliminandu-se astfel caloriferele inestetice de sub ferestre si eficientizand consumul de gaz .

Fiecare apartament beneficiaza de centrala proprie , contorziarea fiind individuala iar costurile comune vor fi foarte mici pe fiecare etaj fiind doar 3 apartamente.

Blocul este construit pe cadre si grinzi de beton , cu inchideri de caramida porotherm,izolatie cu polistiren si tencuiala decorativa hidroizolanta iar tamplaria este din Pvc cu geam termopan Low-E. Compartimentarile interioare ale apartamentelor sunt realizate pe structura metalica cu gips-carton si vata minerala iar intre apartamente este caramida porotherm de 250mm.

Localizarea in cea mai verde zona a Bucurestiului, accesul la metrou si parcul IOR, regimul mic de inaltime , numarul mic de apartamente si finisajele de calitate fac din ansamblul rezidential NEOFORT REZIDENTIAL 44 TITAN o adresa excelenta.

Proiectul Neofort Rezidential 44 va intruni toate cerintele tehnice necesare obtinerii unei certificari energetice clasa A.

1/16
Tipuri apartamente:

Garsoniere 

Preturi: de la 26000 euro cu TVA inclus

Suprafata: de 24,24 mp utili 

Apartament de 2 camere

Preturi: de la 59000 euro cu TVA inclus

Suprafata: de 60,00  mp utili 

Apartament de 3 camere 

Preturi: de 81000 euro cu TVA inclus
Suprafata: de 83,00 mp utili

- Baie complet utilata marca Romstal

- Finisaje cu gresie si faianta Italia

- Tamplarie pvc Germana cu 5 cam. izolare termica

- Instalatii electrice din cupru
- Usa de intrare metalica inchidere multipunct

- Usi de interior imitatie lemn

- Incalzire in pardoseala

- Contorizare la apa, gaz si curent electric

- Instalatie Romstal cu sistem de izolatie a tevilor 

- Instalatie electrica calculata pt. consumatori mari