top of page

Va prezentam un nou proiect situat în zona noua a cartierului Titan, format din 2 corpuri a câte 2 scari, care dispun de un total de 148 unități locative, structurate pe 10 etaje: spatii comerciale, garsoniere, studiouri, apartamente cu 2 și 3 camere și o noutate pentru zona - duplexuri, o parte din ele urmând a oferi o vedere foarte frumoasa asupra Parcului Teilor. O alta noutate și în același timp o veste buna pentru clientii mai exigenti, ar fi ca Neofort 44 propune o noua filosofie: zona low-budget dar apartament cu finisaje de top (încălzire în pardoseala, suprafete vitrate mari, toalete suspendate, ferestre termopan Salamander, fără pereți din rigips).

Accesul catre centrul orasului va fi facil, ansamblul aflandu-se la cateva minute de Bd 1 Decembrie 1918 și Liviu Rebreanu, unde se afla atât statii de metrou cat si alte mijloace de transport in comun care fac legatura cu toate zonele de interes ale capitalei. Neofort 44 isi propune sa fie o oaza de liniste si confort in vecinatatea Parcului Teilor, a supermarketul LIDL dar și a hypermarketului Auchan Titan situat în Iris Titan Shopping Center. Proiectul este retras de zgomotul marilor bulevarde, având în proximitate toate facilitatile necesare unei vieti confortabile: zone verzi, unități de învățământ, centrele comerciale mentionate anterior.

Fiecare apartament din Ansamblul Rezidențial Neofort 44 va fi predat la cheie, va beneficia de centrala proprie in condensatie, încălzire în pardoseala, tamplarie termopan Salamander sau similar - 4 anotimpuri, feronerie Germania, interfon, va fi branșat individual la toate utilitatile (curent electric, gaze, apa, canalizare) și va dispune de finisaje personalizate (gresie, faianta, parchet, usi de interior, obiecte sanitare + accesorii). Exista și posibilitatea de predare la roșu sau gri.

Alte detalii:

- stadiul constructiei: imobilul este în construcție, finalizare Martie 2023.

- regim de inaltime: D+P+10E duplex

- 2 lifturi pe fiecare scara

- 148 apartamente (garsoniere, studiouri, 2 camere, 3 camere, 4 camere, duplexuri, spatii comerciale)

- sistem constructiv: infrastructura din fundatii tip radier, suprastructura - beton armat tip mixt, stalpi, grinzi, diafragme, plansee, scări din beton armat, inchideri perimetrale din caramida Porotherm 250 mm, 115 mm și Brickson CP ecologica + termosistem 100 mm

- locuri de parcare subterane, supraterane (acoperite/neacoperite) + boxe

Se accepta și credit. Pentru clientii Neofort se ofera in mod gratuit consultanta de specialitate pe toata durata procesului de achizitionare a locuintei. Consultantul bancar va fi alaturi de client pana la semnarea cu succes a contractului de creditare.

Tipuri apartamente:

Garsoniera 
Pret de la: 51 700 euro + TVA
Suprafata utila (cu balcon): 47.10 mp
Apartament 2 camere tip studio 
Pret de la: 64 350 euro + TVA
Suprafata utila (cu balcon): 58.41 mp
Apartament 2 camere 
Pret de la: 77 000 euro + TVA
Suprafata utila (cu balcon): 69.1 mp

Apartament 2 camere 

Pret de la: 80 000 euro + TVA

Suprafata utila (cu balcon): 72.1 mp
Apartament 3 camere 
Pret de la: 115 000 euro + TVA
Suprafata utila (cu balcon): 103.37 mp

Apartament 4 camere (stoc epuizat)

Pret de la: 135 240 euro + TVA

Suprafata utila (cu terasa): 164.10 mp

Apartament 3 camere (stoc epuizat)

Pret de la: 90 476 euro + TVA

Suprafata utila (cu balcon): 99.25 mp

 

- finisaje personalizate

- centrala de apartament cu senzor de gaz

- încălzire în pardoseala

- suprafete vitrate mari

- tamplarie PVC Salamander/similar,

  feronerie Germania

- compartimentare interioara din caramida

- contorizare individuala apa, gaz, electricitate

- locuri de parcare + boxe

- spatii comerciale

Adriana VESELU

Adriana VESELU

INFO Secretariat

0758 090 904

Pentru o oferta detaliata completeaza formularul de contact de mai jos.

bottom of page