top of page

Va prezentam cel mai recent proiect Neofort - Ansamblul Rezidențial Neofort 44, situat în noua zona rezidentiala a cartierului Titan , în proximitatea Bulevardului Theodor Pallady. Accesul catre centrul orasului este facil si direct,  la cateva minute de mers pe jos pana la statia de metrou Nicolae Teclu  precum si alte  mijloace de transport in comun care fac legatura cu toate punctele de interes ale capitalei.

Proiectul este retras de zgomotul urban, având totodata în proximitate toate facilitatile necesare unei vieti confortabile: centre comerciale: Ikea, Leroy Merlin, Auchan, Lidl, Dedeman, Decathlon, unități de învățământ: Liceul International de informatica , Scoala gimnaziala nr.116, zone verzi: Parcul Teilor.

Proiectul cuprinde 3 tronsoane cu in regim de inaltime P+2E+3Er, cu un total de 40 apartamente, avand in componenta sa  studiouri, apartamente cu 2 si 3 camere, cu suprafete si compartimentari foarte variate. Ansamblul rezidențial benficiaza de structura din beton armat cu inchideri din caramida Porotherm grosime 30 cm  si termosistem de 10 cm EPS 80. In plus, datorita structurii sale, a amprentei mari la sol si a regimului mic de inaltime, se intrunesc cu succes caracteristicile unei constructii rezistente seismic.

 Toate apartamentele din Ansamblul Rezidențial Neofort 44  se vor preda la cheie cu toate utilitatile functionale si contorizare individuala, vor beneficia de centrala proprie in condensare, vor fi branșate la toate utilitatile (curent electric, gaze, apa, canalizare) și vor dispune de finisaje la alegere (gresie, faianta, parchet, usi de interior, obiecte sanitare).

Blocul va dispune de paracre supraterana la pretul de 4.500 euro + tva.

Modalitatea de achizitie: apartamentul dorit se rezerva in baza semnarii unui contract de rezervare si achitarii taxe de rezervare de 1.000 euro, suma care face parte din totalul avansului.

Pentru clientii nostri care vor accesa un credit pentru viitoarea locuinta, compania Neofort ofera in mod gratuit consultatie financiara de specialitate pe toata durata procesului de achizitionare a locuintei, prin broker bancar dedicat.

Tipuri apartamente STOC EPUIZAT

Apartament 2 camere 

Pret de la: 73 668 euro + TVA

Suprafata utila: 58.42 m

Apartament 3 camere

Pret de la: 94 146 euro + TVA

Suprafata utila: 74.66 mp

Apartament 3 camere CU TERASA

Pret de la: 152 455 euro + TVA

Suprafata utila (cu balcon): 120.90 mp

Apartament 2 camere (stoc epuizat)

Pret de la: 68 523 euro + TVASuprafata utila: 54.34 mp

Apartament 2 camere (stoc epuizat)

Pret de la: 59 860 euro + TVA

Suprafata utila: 47.47 mp

Apartament 3 camere 

Pret de la: 86 706 euro + TVA

Suprafata utila: 68.76 mp

- finisaje personalizate

- centrala termica in condensare

- tamplarie Veka

- Instalatii sanitare, electrice si termice

- ceramica import antiderapanta la balcoane si terase

- usi metalice antiefractie cu inchidere multipunct

Ansambluri Rezidentiale Titan

Ramona FLUERARU

Reprezentant vanzari zona VEST

0759 030 367

Pentru o oferta detaliata completeaza formularul de contact de mai jos.

bottom of page