Neofort Biz va ofera in Exclusivitate Proiectul Neofort Rezidential 1 ce se afla in Zona Calarasilor - Delea Veche in imediata apropiere de strada Delea Noua si bulevardul Decebal . Zona este foarte bine deservita . Statia de metrou Muncii se gaseste la 4-5 minute de mers pe jos , sau o statie de tramvai .Chiar in fata blocului exista statie RATB . Restaurantul “La Mama” si Universitatea Hyperion sunt la 2-3 minute de mers .Blocul cuprinte un total de 25 de apartamente dintre care 11 disponibile . Etajele 1-4 au cate 4 apartamente pe nivel ,iar de la 5-7 cate 3 .Apartamentele de 2 camere exista doar la etajele 1-4. Apartamentele pot fi achizitionate cu finisaje sau fara. In privinta costurilor de intretinere, acetea pot fi rationalizate la maxim; apa, curentul electric si gazele fiind individual contorizate, iar izolatia blocului sporeste randamentele prin consumuri reduse.

Fiecare etaj dispune de un illuminator in care sunt instalate unitatile exterioare ale AC in asa fel incat fatada blocului ramane aerisita, iar planul arhitectural nealterat. 

Casa scarii este placata cu granit , iar balustrade sunt realizate din fier forjat, fapt ce da o nota de clasic unui interior ce imbina bunul gust cu tendintele moderne. Liftul coboara pana la subsol unde se gaseste parcarea .

Gama variata de apartamente , compartimentarea lor , dar si pretul corect ofera solutii realizabile pentru gustul si bugetul fiecarui cumparator.

Avem placerea sa precizam faptul ca proiectul Neofort Rezidential 1 a obtinut clasa energetica A+. A participat si a fost nominalizat pentru cele mai verzi proiecte din Bucuresti, in cadrul evenimentului adresat Cladirilor Eficiente Energetic, organizat de Green Buildings Council (Ro.G.B.S) si N.A.I. Romania.

1/19
Tipuri apartamente:

Apartament de 2 camere 

Pret de 81000 euro cu TVA inclus

Suprafata utila de 69 mp

Apartament de 2 camere 

Pret de 67600 euro cu TVA inclus

Suprafata utila de 52 mp 

Apartament de 3 si 4 camere 

Preturi: de la 112000 euro cu TVA inclus

Suprafata utila: de la 82 mp la 91 mp

- Baia mobilata/utilata

- Obiecte sanitare Ceramic Italia

- Bucataria mobilata la comanda

- Dotari hota Franke, aragaz Bosch

- Centrala de apartament Bosch

- Senzor de gaz cu alarma

- Tamplarie aluminiu bariera termica Reynaers

- Tamplarie usi Pinum, usa intrare metal Italia

- AC ( in fiecare camera ) Ferroli

- Calorifere Aluminiu si instalatie PPR

Experienta in brokeraj rezidential nou ansamblu proiect complex imobiliar, zona Calea Calarasilor, Delea Veche, Bd Decebal, sector 2, Bucuresti.

Actualizat la 22.01.2020