Va prezentam in exclusivitate Proiectul Neofort Rezidential  38, situat in zona Vitan, la 700 de metri de Mall Vitan. Blocul este retras de zgomotul si agitatia orasului, pozitionarea fiind intr-o zona linistita de case.

Pozitionarea proiectului ofera acces facil catre multiple zone de interes ale orasului. Mijloacele de transport (RATB) se afla la o distanta de 150 m. Zona este foarte bine deservita: ansamblul are acces rapid catre Kaufland (300 m), Mall Vitan (700 m), zona comerciala Auchan Vitan (1.3 km), Park Lake (1.3 km), JYSK, piata, Profi, Penny, LIDL, KFC, McDonald’s, banci, clinici private si spitale, unitati de invatamant, parcuri (2 km), Parcul National Vacaresti (2 km), statia de metrou Dristor (700 m). Piata Unirii se afla la 10 minute de mers cu masina.

Datorita numarului mic de apartamente - personalizate pentru fiecare client in parte, arhitecturii si designului proiectului, acest bloc se incadreaza in noul trend al pietei rezidentiale locale - imobilele de tip boutique.

Proiectul Imobiliar beneficiaza de un design modern ce se compune dintr-o cladire cu regim de înaltime de P + 2E + M. Ansamblul Rezidential Neofort 38 cuprinde un total de 4 apartamente. Pe fiecare etaj este dispus cate un apartament cu 3 camere, aceasta configuratie garantand o intimitate sporita, completata si de numarul foarte mic de vecini. Proiectul beneficiaza de parcare supraterana desfasurata la parterul cladirii. Apartamentele vor fi predate complet finisate: gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare, usi de interior, centrala termica de apartament, calorifere. Fiecare apartament dispune de contorizare individuala iar costurile comune vor fi reduse. Utilitati: apa, canalizare, gaze, curent electric.

Sistemul constructiv este realizat cu infrastructura de rezistenta alcatuita dintr-o retea de grinzi continue din b.a., armate pe ambele directii si suprastructura cu cadre din beton armat, alcatuite din stalpi din b.a., plansee din b.a., centuri, grinzi din b.a., scara din b.a, zidarie din caramida GVP/blocuri termo-eficiente. Finisaje exterioare: soclu din piatra/similar, pereti cu tencuieli driscuite vopsite in culori rezistente pentru exterior, termoizolatii exterioare, tamplarie din PVC Salamander 7 camere (tripan), ferestre tip Velux montate in planul invelitorii acoperisului, balustrade metalice la balcoane/terase. Acoperis: tip mansarda cu sarpanta din lemn, termoizolata, ignifugata, termo si hidroizolata. Invelitoare din tabla profilata. Finisaje interioare: pardoseli din parchet si gresie ceramica in spatiile umede, placari faianta pentru pereti si vopsitorii lavabile cu granulatie mica. Tavane: tencuieli si vopsitorii lavabile.

NEOFORT faciliteaza procesul de obtinere a creditelor, colaborand cu cele mai mari banci din Romania. Asistenta dosar - gratuit. Clientii Neofort beneficiaza de taxe notariale reduse si siguranta sporita a tranzactiei.

Ansamblul Neofort Rezidential 38 va obtine clasa energetica A.

1/24
Tipuri apartamente 

Apartament de 3 camere P

Preturi: de la 113.970 Euro + TVA

Suprafata utila de 63.7 mp + 50.05 mp gradina

Apartament de 3 camere et 1

Preturi: de la 122.950 Euro + TVA

Suprafata utila de 78 mp

Apartament de 3 camere et 2

Preturi: de la 114.790 Euro + TVA

Suprafata utila de 72.8 mp

Apartament de 3 camere et 3

Preturi: de la 128.490 Euro + TVA

Suprafata utila de 81.45 mp

- Centrala de apartament cu senzori de gaz 
- Tamplarie pvc Salamander - tripan
- Usa de intrare metalica, usi de interior celulare
- Compartimentare interioara numai din caramida

- Izolatie exterioara cu polistiren de 100mm

- Contorizare individuala apa, gaz, curent electric

- Nu exista taxe de mentenanta adiacente

- Parcare supraterana

Georgiana BLIOJU - Ansambluri Rezidentiale Bucuresti

Georgiana BLIOJU

INFO Secretariat

0758 090 904

Pentru o oferta detaliata completeaza formularul de contact de mai jos.