top of page

Avem placerea sa va prezentam cel mai nou proiect imobiliar Ansamblul Rezidential Neofort 38 Vitan Mall  strada Brandusilor nr. 76, amplasat excelent in zona centrala a Capitalei, la numai 2 kilometri de Piata Unirii si doar 700 de metri fata de statia de metrou Mihai Bravu. Arhitectura sa moderna stil Boutique confera viitorilor locatari tot confortul zonei linistite in care acesta este situat , fiind usor retras fata de marile bulevarde, precum si intimitate sporita prin numarul redus de apartamente, imbinand inalte standarde de calitate si finisaje premium cu elemente practice: locuri de parcare acoperite la parterul cladirii si terase generoase. Fiecare tip de apartament din acest ansamblu rezidential este gandit pentru a oferi un nivel crescut de functionalitate si utilizare a spatiului, oferind astfel un inalt grad de calitate si de confort.

Blocul de locuinte va fi edificat in regim P+3E+4Er avand in componenta sa doar 12 unitati locative, din care 8 apartamente de 2 camere si 3 apartamente de 3 camere.

Ansamblul Rezidențial Neofort 38 Vitan Mall reprezinta o oportunitate rara oferita de ansamblurile rezidențiale amplasate in zone centrale, care asigura in acelasi timp atat linistea si privelistea unei zone rezidențiale de case si vile, cat si un pret foarte competitiv.

Gratie amplasarii sale, viitorii locatari vor beneficia de asemenea de proximitatea unei multitudini de puncte de interes foarte importante si variate:

- centre comerciale: Unirea Shopping center, Bucuresti Mall Vitan, Complex Zar, Complex comercial Vitan

- locatii recreative: Centrul vechi, Parcul Tineretului , Parcul natural Vacaresti, Stadion Olimpia

- transport in comun: metrou Mihai Bravu, metrou Timpuri Noi

- unități de învățământ: Complexul educational laude-Reut , Scoala metropolitana ARC, Facultatea de teologie ortodoxa, Gradinita Brandusa,

- unitati medicale: clinica Medlife Unirii, Spitalul de Oftalmologie, Napocensis Medical Center, Medic Line Vitan, Medy Sport Line

Ansamblul Rezidențial Neofort 38 Vitan Mall intruneste toate caracteristicile unei constructii rezistente la risc seismic: amprenta mare, regim de inaltime mic, structura din beton armat cu completare de caramida Porotherm, la exterior 25 cm si 10 cm la interior si termosistem EPS 80 care vine sa definitiveze eficienta termica superioara.

Toate apartamentele din Ansamblul Rezidential Neofort 38 Mall Vitan vor fi bransate in mod individual la toate utilitatile, apa, curent electric, gaze naturale, canalizare, cablu tv, internet si se predau la cheie cu toate finisajele si utilitatile functionale.

Viitorii proprietari vor beneficia de personalizarea viitoarei lor locuinte prin alegerea tuturor finisajelor dintr-o gama foarte variata pusa la dispozitie de catre dezvoltator.

Ansamblul Rezidențial Neofort 38 Vitan Mall va avea spre vanzare locuri de parcare suprateran situate la parterul blocului la pretul de 10.000 euro plus TVA.

Recomandam achizitionarea de apartamente in Ansamblul Rezidențial Neofort 38 atat clientilor care doresc sa locuiasca acolo impreuna cu familia cat si clientilor care doresc sa faca o investitie buna pe termen lung, pentru zona respectiva inregistrandu-se o cerere constanta de inchiriere.

Pentru toti clientii nostri care vor accesa un credit bancar pentru viitoarea locuinta in Ansamblul Rezidential Neofort 38 oferim in mod gratuit consultanta financiara de specialitate prin broker bancar dedicat pe toata durata procesului de achizitionare.

Atat terenul cat si imobilul in sine nu implica nici o forma de creditare din partea vreunei banci.

Constructia este supusa celor mai riguroase normative tehnice in vigoare si adaptata specificului zonei si va obtine certificare de eficienta energetica maxima.

Tipuri apartamente:STOC EPUIZAT

Apartament de 2 camere

Preturi: 130 600 euro + TVA

Suprafata utila: 62.90 mp

Apartament de 3 camere 

Preturi: 203 700 euro + TVA

Suprafata utila: 98.40 mp

Apartament de 2 camere (stoc epuizat)

Preturi: 126 600 euro + TVA

Suprafata utila: 63.30 mp 

Apartament de 2 camere ( stoc epuizat)

Preturi: 120 000 euro + TVA

Suprafata utila: 67.50 mp

- sistem incalzire in pardoseala

- tamplarie Salamander 7 camere gri-antracit exterior/alb interior

- terrmosistem 10 cm EPS 80

- lift silentios Romversis

- balustrade de sticla securizata la balcoane

- ceramica import antiderapanta pe terase si in balcoane

- obiecte sanitare incastrabile suspendate

- Usi metalice de apartament cu sistem antefractie inchidere multipunct

Ramona Flueraru - Vitan Mall

Ramona FLUERARU

Reprezentant vanzari zona VEST

0759 030 367

Pentru o oferta detaliata completeaza formularul de contact de mai jos.

Igor Calutu - Vitan Mall

Igor CALUTU

Reprezentant vanzari zona VEST

0759 030 366

Pentru o oferta detaliata completeaza formularul de contact de mai jos.

bottom of page