top of page

NEOFORT BIZ , va prezinta un nou proiect imobiliar: Ansamblul Neofort Rezidential 51 - FAZA a - II - a . Imobilul este situat in Zona - Baba Novac - Metrou Dristor - strada Dristorului. Blocul va fi construit pe cadre si grinzi de beton armat cu umplere din caramida POROTHERM de 25 cm la exterior - respectiv de 11.5 in interiorul apartamentelor. In complexul rezidential Neofort 51 vor fi prezente numai apartamente de 3 camere, pe fiecare etaj fiind numai 2 apartamente. Regimul de inaltime  al blocului va fi de S+P+2E+M cu un total de numai 8 apartamente. Apartamentele vor fi predate complet finisate: gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare, usi de interior si centrala termica de apartament Immergas in condensatie de 24 kw(finisajele vor putea fi alese de catre fiecare client in parte). Fiecare apartament dispune de contorizare separata pentru apa, gaz si electricitate iar costurile comune vor fi reduse. Pentru confortul si linistea clientilor nostri am ales tamplarie premium cu 5 camere de izolare si un pachet de 2 foi de sticla tratate. Izolatia termica si fonica fiind sporita cu 50%. Un aspect foarte important este ca toata zidaria este realizata din caramida Porotherm. Pentru peretii interiori caramida are o grosime de 15 cm, iar la exterior caramida are o grosime de 25 cm. Peretii exteriori sunt captusiti cu polistiren de 10 cm oferind un plus de confort termic, astfel realizandu-se o bariera termica de aproximativ 38 cm.

Strada pe care se afla noul proiect imobiliar Neofort Rezidential 51 faza a-II-a este una foarte linista, fiind amplasata in spatele blocurilor de la statia de metrou Dristor 1, oferind astfel acces facil catre statia de metrou dar si intimitate si liniste.

Noul bloc ofera o excelenta pozitionare pe harta Bucurestiului: la doar 3 minute de mers pe jos pana la statia de Metrou Dristor 1, la 1,5 km de Mall Vitan, la 1,5 km de Mall Park Lake Plaza si la doar cateva sute de metri distanta pana la supermarket-uri (Kaufland, Mega Image, Auchan, Mall Vitan), magazine de orice gen cat si restaurante de tip fast food (Kfc si McDonald’s). La 8 minute de mers pe jos avem Piata Agroalimentara Ramnicul Sarat, iar la 10 minute de mers pe jos avem parcul Titan IOR.

De asemenea pe langa accesul catre statia de metrou Dristor, in imediata apropiere a imobilului se afla statii ale unor importante linii RATB: 123 (care face legatura cu piata Unirii), 135 (autobuz ce ajunge pana la Piata Romana), troleibuzul 79 (catre Universitate), tramvaiul 34 (linie ce face legatura intre Gara de Nord-Piata Victoriei-Bucur Obor-Piata Muncii-cartierul Berceni).

Imobilul are pe fiecare nivel un numar de 2 apartamente cu 3 camere cu suprafate cuprinse intre 61.5 mp utili si 82.4 mp utili.

Termenul de predare a apartamentelor:  luna Decembrie 2019.

Locurile de parcare sunt la subsol si costa 10000 euro + TVA.

Tipuri apartamente F II STOC EPUIZAT

Garsoniera Tip B

Preturi: 52 615 euro + TVA

Suprafata utila: 29.39 mp 

Garsoniera Tip D

Preturi: 62 200 euro + TVA

Suprafata utila: 25.54 mp + 38 mp curte 

Garsoniera Tip A

Preturi: 62 122 euro cu TVA inclus

Suprafata utila: 29.05 mp 

Apartamente de 2 camere A

Preturi: 91 180 euro + TVA

Suprafata utila: 49,09 mp 

Apartamente de 2 camere B

Preturi: 93 537 euro + TVA 

Suprafata utila:  50,74 mp 

 
- Baie complet mobilata si utilata

- Materiale Spania si Italia

- Centrala de apartament cu senzori de gaz 
- Tamplarie pvc cu 5 camere de izolare termica
- Usa de intrare metalica usi de interior 

- Compartimentare interioara numai caramida

- Izolatie exterioara cu polistiren de 100mm

- Contorizare individuala apa, gaz, curent

- Nu exista taxe de mentenanta adiacente

- la subsol sunt amenajate locuri de parcare

 Dristor- Ansambluri Rezidentiale Bucuresti Neofort

Adriana VESELU

INFO Secretariat

0758 090 904

Pentru o oferta detaliata completeaza formularul de contact de mai jos.

bottom of page