top of page

Neofort Biz va ofera in exclusivitate Ansamblul Neofort Rezidential 7 situat in zona centrala a capitalei, in imediata vecinatate a Bulevardului Decebal - Delea Noua - Calea Calarasilor, la cateva minute de Piata Unirii.

Pozitionarea proiectului ofera acces facil catre multiple zone de interes ale orasului. Blocul dispune de o infrastructura sociala completa si de elita, are acces la toate tipurile de transport in comun, la supermarket-uri, Mall Park Lake, Unirea Shopping Center, restaurante, terase, cafenele, banci, spitale si clinici private, unitati de invatamant, sali de fitness. Blocul este amplasat in apropierea Parcului National si a Arenei Nationale.

Blocul nou are in vecinatatea sa Bd Decebal, Delea Noua, Piata Alba Iulia, Piata Muncii, Calea Calarasilor, Piata Unirii, Dristor.

Zona este foarte bine deservita. Blocul este situat in imediata apropiere a bulevardului Decebal, cu acces rapid catre arterele importante ale Bucurestiului, statia de RATB aflandu-se la o distanta de numai 100 m. Cea mai apropiata statie de metrou este Piata Muncii, la 700 de metri distanta. Blocul este retras de zgomotul si agitatia orasului dar in acelasi timp este situat la 200 de metri de intersectia cu Bd Decebal - una dintre zonele de lux ale Capitalei, numeroasele cafenele si restaurante facand ca aceasta zona sa fie un reper al socializarii bucurestene. Datorita numarului mic de apartamente - personalizate pentru fiecare client in parte, arhitecturii si designului proiectului, calitatea materialelor folosite, acest bloc se incadreaza in noul trend al pietei rezidentiale locale - imobilele de tip boutique, unde intimitatea si confortul ambientului se imbina intr-o maniera care satisfac pana si cele mai exigente asteptari. Materialele de inalta clasa asigura o folosire indelungata si rezistenta la uzura in timp, clientii putand astfel beneficia de un raport pret-calitate de exceptie. Fiecare tip de apartament este gandit pentru a oferi un nivel crescut de functionalitate si utilizare a spatiului, oferind astfel un inalt grad de confort si finisare.
Ansamblul Neofort Rezidential 7 va avea un regim de inaltime S+P+4E, pe fiecare nivel regasindu-se cate trei apartamente. La parter se afla un birou de avocatura, birou notarial si scara acces. La etaje se afla locuinte. Apartamentele vor beneficia de contorizare individuala pentru apa, gaz si electricitate si finisaje premium personalizate (gresie, faianta, parchet,usi de interior, obiecte sanitare). Pentru o izolare termica si fonica eficienta, tamplaria contine geamuri termoizolante formate din trei foi de geam - tripan (superioare termopanului) cu 5 camere cu bariera termica. Un aspect foarte important este ca peretii interiori despartitori intre camere sunt realizati din caramida. Imobilul este prevazut cu un lift care pleaca din subsolul blocului (parcarea subterana) pana la etajul 4.
Numarul mic de apartamente construite cu grija pentru detalii, accesul usor catre toate facilitatile necesare oricarui tip de familie, pozitionarea pe o strada putin circulata, costuri de intretinere reduse, avantajul de a putea personaliza apartamentul dupa propriul gust si mai ales pretul, fac din acest proiect o afacere avantajoasa pentru oricine. Ansamblul Neofort Rezidential 7 va beneficia de infiintarea unei asociatii de proprietari proprie cladirii astfel incat cheltuielile cu intretinerea blocului vor fi controlate si gestionate direct de proprietari, transparent si eficient.
Constructia are structura unui bloc nou rezistent la seism: regim de inaltime mic, amprenta la sol pe o suprafata mare, structura de stalpi si grinzi din beton armat si fundatie solida.

Structura de rezistenta a blocului este alcatuit din stalpi si grinzi din beton armat monolit, caramida si dintr-un subsol ce este realizata sub form de cutie rigida inshisa pe contur cu pereti din beton armat, sapa mecanizata de cca 10 cm grosime, termosistem polistiren 10 cm, tamplarie PVC 5 camere de izolare cu pachet de 3 foi de sticla termoizolanta tratata LOW-E.

Compartimentarile interioare se vor realiza din caramida.

Utilitati: apa, canalizare, gaze, curent electric - toate de la furnizorii zonali (Apa Nova, Engie, Enel, etc).

 Alte dotari:

lift

- parcare subterana cu sistem Klaus. Pret parcare 11000 euro + TVA.

Facilitam procesul de obtinere a creditelor, colaborand cu cele mai mari banci din Romania. Clientii nostri beneficiaza de taxe notariale reduse si siguranta sporita a tranzactiei.

Tipuri apartamente: STOC EPUIZAT

Garsoniera 

Pret: de la 65 400 euro + TVA

Suprafata utila: de la 33 mp 

Apartamente de 3 camere 

Pret: de la 125 800 euro + TVA

Suprafata utila: de la 73 mp  

Apartamente de 4 camere 

Pret: de la 174 000 euro + TVA

Suprafata utila: de la 102 mp 

 
- Centrala de apartament Ariston 

- Izolatie termica la exterior polistiren 100mm
- Izolatie termica caramida Porotherm

- Usa exterioara metalica Maco
- Tamplarie PVC cu 5 camere de izolare LOW-E

- Echipare obiecte sanitare Grohe

- Parchet laminat dublu click de 8 mm.

Decebal - Ansambluri Rezidentiale Bucuresti Neofort

Adriana VESELU

INFO Secretariat

0758 090 904

Pentru o oferta detaliata completeaza formularul de contact de mai jos.

bottom of page