Va prezentam un nou proiect marca Neofort,  Ansamblul Rezidențial Neofort 28 - TITAN - OZANAMetrou Nicolaie Teclu. Acest proiect este pozitionat in zona TITANPARCUL TEILOR – la cateva minute de Ikea Pallady, Auchan, Metro, Decathlon Pallady, Lidl, Jumbo. Ansamblul rezidențial  va fi construit pe cadre si grinzi de beton armat cu umplere din caramida POROTHERM si izolatie cu polistiren de 10 cm.
Proiectul va avea in componenta  sa apartamente de 2 si 3  camere, cu diferite suprafete si compartimentari. Regimul de inaltime al blocului va fi de S+P+2E+M cu un total de 12 de apartamente. Ansamblul Rezidențial Neofort 28 Titan are o  compartimentare reusita si functionala cu dimensiune potrivita si rezonabila. Aspectele ce diferentiaza acest proiect  sunt ca apartamentele de 2 camere au 2 grupuri sanitare, iar bucatariile pot fi inchise foarte simplu pentru doritotii de bucatarii inchise. Spre diferenta de majoritatea blocurilor cu 2-3 etaje, Neofort 28 are lift, iar parcarile sunt situate la subsolul blocului. Apartamentele vor fi predate complet finisate cu optiunea fiecarui client de a-si personaliza propria locuinta cu: gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare, usi de interior si centrala termica de apartament. Fiecare apartament din acest ansamblu rezidențial beneficiaza de contorizare separata iar costurile comune vor fi foarte reduse. Un aspect foarte important este ca toata zidaria este realizata din caramida Porotherm. Pentru peretii interiori caramida are o grosime de 11.5 cm, iar la exterior caramida are o grosime de 30 cm.
Pentru clientii nostri, compania Neofort ofera consultanta gratuita de specialitate pe toata durata procesului de achizitionare a unei locuinte in acest ansamblu rezidențial. Consultantul va fi alaturi de client pana la semnarea cu succes a contractului de creditare.
Proiectul Neofort Rezidențial 28 va obtine clasa de performanta energetica A

1/30

Tipuri de apartamente:

Apartament 2 camere Tip 1

Pret de la : 59 714 euro + TVA

Suprafata utila : 56.87 mp

Apartament 2 camere Tip 2

Pret de la: 62 412 euro + TVA

Suprafata utila : 59.44 mp

Apartament 2 camere Tip 3

Pret de la: 62 727 euro + TVA

Suprafata utila : 59.74 mp

Apartament 3 camere 

Pret de la: 80 861 euro + TVA

Suprafata utila: 77.01 mp

Spatiu Comercial 1

Pret de la: 57 006 euro + TVA

Suprafata utila: 49.57 mp

Spatiu Comercial 2

Pret de la: 272 113 euro + TVA

Suprafata utila: 236.62 mp

 

- tamplarie PVC Salamander 7 cam 3 foi geam

- instalatii sanitare, electrice si termice 

- sape, tencuieli, zugraveli;

- parchet laminat dublu click 10 mm

- usi interior celulare

- usa metalica intrare inchidere multipunct

- centrala individuala pe gaz

- obiecte sanitare marca Romstal

Georgiana BLIOJU - Ansambluri Rezidentiale Bucuresti

Georgiana BLIOJU

INFO Secretariat

0758 090 904

Pentru o oferta detaliata completeaza formularul de contact de mai jos.