top of page

Va prezentam un nou proiect marca Neofort Ansamblu Rezidential Neofort 19, situat in Zona Parcul CarolViilor, sector 4, Bucuresti.

Ansamblul Rezidential 19 Viilor are un regim de inaltime P+6Et ce are in componenta sa un numar total de 33 de apartamente de 2 camere, respectiv garsoniere si un spatiu comercial. Viitorul cumparator va putea opta pentru apartamente noi decomandate, fiecare  avand  bucatarie inchisa.

Ansamblul rezidential intruneste toate caracteristicile unei constructii rezistente la risc seismic: amprenta blocului mare, regim de inaltime mediu, structura pe cadre, stalpi si diafragme din beton armat.

Acest proiect din zona Parcul Carol - Viilor, este construit pe o structura din cadre de beton armat, pereti neportanti ce sunt din caramida Porotherm, la exterior 35 cm si 15 cm interior. Peretii dintre apartamente sunt de 25 cm. Tamplaria este tip termopan cu 3 foi de sticla si profil cu 7 camere de izolare marca Salamander. Blocul are o anvelopa din polistiren de 10 cm finisata cu vopsea structurata. Fiecare apartament din acest ansamblu rezidential va fi dotat cu centrala termica proprie in condensare, iar consumurile de energie, apa si gaz vor fi contorizate individual. Instalatia sanitara va fi din PPR, iar trasarea se va realiza prin sapa. Instalatia electrica va fi din cupru cu trasare prin tencuiala si tavan.

Ansamblul Rezidential Neofort Rezidential 19 – Viilor – Parcul Carol este situat intr-o zona linistita, foarte aproape de Parcul Carol si Gara Filaret ce are in vecinatatea sa numeroase gradinite, scoli, universitati si institutii publice precum: Gradinita Nr. 269, Colegiul Economic Viilor,  Academia Tehnica Militara Ferdinand I, Scoala Gimnaziala Principesa Margareta, Parcul Carol, Lidl,  Unirea Shopping Center, Palatul Parlamentului. Deasemenea o lunga lista de Clinici, Banci, Restaurante, Cafenele etc.

Modalitatea de achizitionare: prin rezervare cu suma de 2000 euro / valoare fixa indiferent de tipul apartamentului. In functie de tipul de pret si avansul ales se vor incheia promisiunile de vanzare cumparare, urmand ca la definitivarea blocului sa se achite restul sumei de plata. Preturile exprimate nu contin TVA si includ finisaje la cheie.

Proiectul Rezidential este adaptat specificului zonei si unor cerinte deosebit de exigente. Acest ansamblu rezidential la fel ca si celelalte proiecte ale noastre va fi construit din fonduri proprii.

Proiectul Neofort Rezidential 19 va obtine clasa de performanta energetica A.

Tipuri apartamente: STOC EPUIZAT

Garsoniera Tip E 

Preturi de la: 81 608 euro + TVA

Suprafata utila: 51.34 mp

Garsoniera Tip C 

Preturi: de la 69 212 euro + TVA

Suprafata utila: de 41.01 mp

Garsoniera Tip D 

Preturi: de la  70 424 euro + TVA

Suprafata utila: de 42.02 mp

Apartament de 2 camere 

Preturi: de la 91 082 euro + TVA

Suprafata utila: de 61.81 mp

Garsoniera Tip B 

Preturi: de la  64 688 euro + TVA

Suprafata utila: de 37.24 mp

Apartament de 3 camere 

Preturi: de la 141 558 euro cu TVA inclus

Suprafata utila: de 102.55 mp

 

- Structura cadre din beton armat
- Zidarie interioara si exterioara caramida
- Izolatie polistiren expandat 10 cm

- Tamplarie PVC cu termopan

- Instalatii sanitare si incazire PPR

- Radiatoare otel, centrala termica apartament

- Usa acces apartamente-metalica

- Parchet laminat

Parcul Carol - Ansambluri Rezidentiale Bucuresti Neofort

Adriana VESELU

INFO Secretariat

0758 090 904

Pentru o oferta detaliata completeaza formularul de contact de mai jos.

bottom of page