Va prezentam un nou produs marca Neofort, Ansamblu Rezidential Neofort 19, situat in Zona Parcul Carol – Viilor, sector 4, Bucuresti.

Proiectul Rezidential 19 Viilor are un regim de inaltime P+6Et ce are in componenta sa un numar total de 33 de apartamente de 2 camere, respectiv garsoniere si un spatiu comercial. Viitorul cumparator va putea opta pentru apartamente noi decomandate, mai mici sau mai spatioase, cu o compartimentare foarte ergonomica, apartamentele avand fiecare bucatarie inchisa.

Complexul imobiliar intruneste toate caracteristicile unei constructii rezistente la risc seismic: amprenta blocului mare, regim de inaltime mediu, structura pe cadre, stalpi si diafragme din beton armat.

Ansamblul Rezidential din zona Parcul Carol - Viilor, este construit pe o structura din cadre de beton armat, pereti neportanti ce sunt din caramida Porotherm, la exterior 35 cm si 15 cm interior. Peretii dintre apartamente sunt de 25 cm. Tamplaria este tip termopan cu 3 foi de sticla si profil cu 7 camere de izolare marca Salamander. Blocul are o anvelopa din polistiren de 10 cm finisata cu vopsea structurata. Fiecare apartament va fi dotat cu centrala termica proprie in condensare, iar consumurile de energie, apa si gaz vor fi contorizate individual. Instalatia sanitara va fi din PPR, iar trasarea se va realiza prin sapa. Instalatia electrica va fi din cupru cu trasare prin tencuiala si tavan. Finisajele vor fi realizate cu materiale de import Italia si Germania.

Ansamblul Rezidential Neofort Rezidential 19 – Viilor – Parcul Carol este situat intr-o zona linistita, foarte aproape de Parcul Carol si Gara Filaret ce are in vecinatatea sa numeroase gradinite, scoli, universitati si institutii publice precum: Gradinita Nr. 269 – 600 m, Colegiul Economic Viilor – 170 m, Academia Tehnica Militara Ferdinand I – 600 m, Scoala Gimnaziala Principesa Margareta – 1.5 km, Parcul Carol I – 700 m, Lidl – 800 m, Unirea Shopping Center – 2.6 km, Palatul Parlamentului – 2 km. Deasemenea o lunga lista de Clinici, Banci, Restaurante, Cafenele etc.

Modalitatea de achizitionare: prin rezervare cu suma de 2000 euro / valoare fixa indiferent de tipul apartamentului. In functie de tipul de pret si avansul ales se vor incheia promisiunile de vanzare cumparare, urmand ca la definitivarea blocului sa se achite restul sumei de plata. Preturile exprimate nu contin TVA si includ finisaje la cheie. In intervalul dintre antecontract si contractul final de vanzare cumparare se vor alege si monta finisajele.

Proiectul Rezidential este adaptat specificului zonei si unor cerinte deosebit de exigente. Acest complex imobiliar la fel ca si celelalte proiecte ale noastre va fi construit din fonduri proprii. Achizitia terenului si a materialelor de constructie este realizata din surse proprii fara nici un fel de creditare.

Ansamblul Rezidential Neofort 19 Parcul Carol - Viilor va obtine clasa de performanta energetica A.

1/36
Tipuri apartamente:

Garsoniera Tip B

Preturi: de la  50274 euro + TVA

Pret Promotional 46550 euro + Tva

Suprafata utila: de 37.24 mp

Garsoniera Tip C

Preturi: de la  55363 euro + TVA

Pret Promotional 51263 euro + Tva

Suprafata utila: de 41.01 mp

Garsoniera Tip D

Preturi: de la  60000 euro + TVA

Pret Promotional 55563 euro + Tva

Suprafata utila: de 44.45 mp

Apartament de 2 camere

Preturi: de la  83443 euro + TVA

Pret Promotional 77263 euro + Tva

Suprafata utila: de 61.81 mp

Apartament de 2 camere Tip A

Preturi: de la  121833 euro + TVA

Pret Promotional 116552 euro + Tva

Suprafata utila: de 52.2 mp       

+ 75.87 mp de Curte

- Structura cadre din beton armat
- Zidarie interioara si exterioara caramida
- Izolatie polistiren expandat 10 cm

- Tamplarie PVC cu termopan

- Instalatii sanitare si incazire PPR
- Radiatoare otel, centrala termica apartament
- Usa acces apartamente-metalica

- Parchet laminat

Igor Calutu

Reprezentant Birou Vanzari

0759030366

Ansambluri Rezidentiale Parcul Carol - Unirii. Igor Calutu

Actualizat la 29.01.2020