top of page

Ansamblul Rezidențial Neofort 31 este situat  in zona Sos Fundeni – Dobroesti, pe o strada foarte linistita si foarte putin circulata, strada ce are capatul langa lacul Dobroesti.

Noul proiect va fi finalizat spre sfarsitul anului 2022 si are un regim de inaltime mic de Parter+2Etaje, totalizand un numar de numai 18 apartamente

Ansamblul Rezidențial Neofort 31  are in componenta sa garsoniere, apartamente cu 2 si 3 camere, cu balcoane dar si cu gradini.

Apartamentele din acest ansamblu rezidențial sunt eficient compartimentate, decomandate sau semidecomandate, au bucatarii inchise si balcoane, iar apartamentele de la parter au gradini proprii, gandite astfel incat sa existe si spatiu suficient special destinat pentru depozitare dar si loc pentru relaxare.

Toate apartamentele din acest ansamblu vor beneficia de finisaje complete la alegere, de calitate superioara, vor beneficia de centrale proprii de apartament in condensatie.

Costurile de intretinere in Ansamblul Rezidențial Neofort 31 vor putea fi gestionate usor de catre fiecare locatar in parte, datorita contorizarii separate pentru apa, curent si gaz.

Clientii vor primi si locuri de parcare exterioare, in curtea imobilului

Imobilul are o structura pe cadre si grinzi de beton armat cu inchideri de caramida de 25 cm la exterior si intre apartamente, iar compartimentarile interioare sunt realizate exclusiv din caramida Porotherm de 11.5 cm.

Tencuielile si sapele din acest ansamblu rezidențial sunt mecanizate, instalatia electrica este realizata din cupru, cea sanitara din PPR iar termosistemul este realizat din polistiren expandat de 100 mm cu densitate maxima EPS 80. Pentru o si mai buna izolatie termica am optat pentru tamplarie PVC premium Salamander cu 7 camere de izolare si un pachet de 2 foi de sticla tratate.

Pentru clientii nostri, compania Neofort Crowdfunding ofera consultanta gratuita de specialitate pe toata durata procesului de achizitionare a unei locuinte.

Tipuri locuinte: STOC EPUIZAT

Garsoniera 

Pret de: 47 828 euro + TVA

Suprafata utila: 41.85 mp 

Apartament 2 camere Tip A 

Pret de : 63 062 euro + TVA

Suprafata utila: 55.18 mp

Apartament 3 camere Tip A

+ parcare inclusa

Pret de : 76 560 euro + TVA

Suprafata utila: 76.56 mp 

Apartament 3 camere Tip B

+ parcare inclusa 

Pret de : 81 278 euro + TVA

Suprafata utila: 72.42 mp + CURTE 93 mp

 

- Centrala termica 

- Incalzire prin calorifere 
- Contorizare individuala (gaz,apa,curent)

- Usi exterioare metalice 

- Ferestre PVC Salamander 7 camere izolare   

- Gresi si faianta la alegere

- Instalatii sanitare PPR

- Parchet laminat

Dobroesti - Ansambluri Rezidentiale Bucuresti Neofor

Adriana VESELU

INFO Secretariat

0758 090 904

Pentru o oferta detaliata completeaza formularul de contact de mai jos.

bottom of page