top of page

Compania Neofort BIZ va prezinta Proiectul Neofort Rezidential 22 situat in Alba Iulia Rond - Burebista. Ansamblul Rezidential Alba Iulia este desfasurat pe o suprafata ce cuprinde cate 16 apartamente noi pe fiecare etaj. Apartamentele sunt de 1, 2 respectiv 3 camere , decomandate si semidecomandate, cu bucatarii atat inchise cat si open space. Blocul beneficiaza de o pozitionare excelenta, cu acces facil din Rondul Alba Iulia catre Piata Unirii si catre Bulevardul Decebal. In zona se gasesc numeroase cafenele si magazine mixte de dimensiuni mici sau medii, o piata agroalimentara precum si complexul comercial Vitan Mall.

Apartamentele pot fi vandute la alb sau la cheie. Datorita pozitionarii unice, practic in zona nu mai poate fi dezvoltat un ansamblu de o asemenea anvergura, au inceput deja rezervarile pentru apartamentele cu cea mai buna vedere. 

Acest proiect este extrem de interesant, in special pentru raportul ZONA-CALITATE-PRET, imbinand intr-un mod fericit finisajele de calitate cu un pret foarte bun, iar rentabilitatea unei investitii in vederea inchirierii poate aduce un randament excelent.
Proiectul Rezidential Neofort 22 Alba Iulia se incadreaza perfect in cerintele clientilor nostri, acesta facand parte dintr-o intreaga suita de ansambluri cu pozitionare similara din portofoliul nostru, de blocuri noi dezvoltate in zone centrale si semicentrale. Ansamblul Rezidential din Piata Alba Iulia se adreseaza in mod deosebit persoanelor si familiilor care doresc sa locuiasca in centrul orasului, celor pentru care timpul este limitat si vor sa ramana conectati la viata orasului si nu vor sa piarda timpul in trafic. Pretul este unul foarte atractiv, puteti beneficia de o reducere considerabila in functie de stadiul de evolutie al proiectului. Precizam ca avansul pentru rezervare este unul minim de 1000-2000 de euro in functie de pretul apartamentului.
Puteti achizitiona si loc de parcare subteran cu acces automat, prevazuta cu rampa incalzita. Locurile disponibile sunt limitate.

Avem placerea sa precizam faptul ca proiectul Neofort Rezidential 22 va intruni toate cerintele tehnice pentru a fi incadrat in cladiri cu eficienta energetica de clasa A.

Alba Iulia- Ansambluri Rezidentiale Bucuresti Neofort

Adriana VESELU

INFO Secretariat

0758 090 904

Pentru o oferta detaliata completeaza formularul de contact de mai jos.

Tipuri apartamente: STOC EPUIZAT

Garsoniere

Pret 68 700 Euro + TVA ​
Suprafata utila: 38.97 mp

Apartament de 2 camere Tip B

Pret 89 550 Euro + TVA ​
Suprafata utila:  51.14 mp

Apartament de 2 camere Tip A

Pret 95 200 Euro + TVA ​
Suprafata utila:  54.27 mp

Apartament de 3 camere

Pret 138 900 Euro + TVA
Suprafata utila:  83.31 mp

Apartament de 3 camere

Pret 141 400 Euro + TVA 
Suprafata utila:  94.00 mp

Parcare

Pret 11 900 Euro cu TVA inclus

- Centrala de apartament cu senzori de gaz

- Contorizare la gaz, apa si electricitate 

- Izolatie termica la exterior polistiren de 100mm
- Izolatie termica la interior caramida Porotherm
- Usa exterioara metalica si de interior Bellacasa

- Tamplarie PVC cu 5 camere de izolare 

- Tamplaria PVC, imitatie lemn NUC
- Parchet laminat dublu stratificat de 15 mm.

- Instalatie PPR Valsir Italia 

- Spatiile comune placate integral granit natural

bottom of page