top of page

Va prezentam Ansamblul Rezidențial Neofort 26 Pantelimon – vile individuale noi situate in zona Pantelimon, str. Calarasi.

Proiectul cuprinde un numar de 7 vile individuale, fiecare avand curte proprie spatioasa. 

Casele sunt structurate pe P+Mansarda cu placa de beton izolata peste parter, edificate pe loturi cu suprafete de 280 mp, din care amprenta la sol a casei este de 110 mp + Mansarda utilizabila pe 60 mp. Interioarele sunt impartite in 3 camere generoase - 2 dormitoare aerisite de 15 mp, 2 bai mari cu geam, bucatarie inchisa 12 mp si living mare si luminos de 26 mp, iar la Mansarda beneficiaza de inca 60 mp pentru depozitare sau spatiu locuibil. Fiecare vila beneficiaza de incalzire in pardoseala, finisaje  interioare si exterioare premium, terase si scari finisate cu placi ceramice, curte amenajata cu spatiu verde, iar la interior fiecare client isi personalizeaza finisajele exact asa cum isi doreste. Casele sunt racordate la reteaua de apa, gaz, electricitate si canalizare, si sunt contorizate individual.

Din punct de vedere al structurii de rezistenta, casele sunt construite la standarde 2021, cu structura de beton armat, inchideri de caramida Porotherm de 280 mm si izolatie de polistiren 100 mm cu densitate EPS 800 si tamplarie PVC Salamander Tripan cu 7 camere de izolare si sticla tratata Low-E, iar peste Parter este turnata placa de beton.

Ansamblul Neofort 26 Pantelimon este accesibil atat dinspre Centura Bucuresti, cat si din Sector 2 Pantelimon, in zona circula STB R454 cu acces direct la statia de metrou Pantelimon si face legatura cu restul orasului.

Complexul Neofort Rezidențial  26 Pantelimon este ideal pentru o familie care doreste o casa cu finisaje premium personalizate, intr-o zona linistita, retrasa de agitatia orasului dar totusi foarte aproape de el, cu spatii utile generoase, curte spatioasa si locuri de parcare suficiente chiar si pentru vizitatori.

NEOFORT faciliteaza procesul de obtinere a creditelor, colaborand cu cele mai mari banci din Romania. Asistenta dosar - GRATUIT. Clientii Neofort beneficiaza de taxe notariale reduse si siguranta sporita a tranzactiei.

Tipuri locuinte: STOC EPUIZAT

Vila individuala 3 camere + Mansarda

Pret: 99 900 euro + TVA

Suprafata teren: 280 mp

Suprafata utila: 85 mp + Mansarda 60 mp

 

- Tamplarie Salamander Tripan 7 Camere

- Placa de beton peste parter

- Incalzire in pardoseala

- Finisaje Premium

Pantelimon - Ansamblu Rezidential Bucuresti Neofor

Adriana VESELU

INFO Secretariat

0758 090 904

Pentru o oferta detaliata completeaza formularul de contact de mai jos.

bottom of page