Avem placerea sa va prezentam un nou proiect rezidential - Ansamblul Neofort Rezidential 36 ce este situat in zona Mosilor - Mihai Eminescu - Dacia.

Proiectul este format dintr-un singur bloc cu regim mic de inaltime, D+P+2E+M, cu un numar total de 21 de apartamente, cu una, doua si trei camere. Imobilul va beneficia de finisaje si facilitati premium, de acces securizat, de o arhitectura moderna ce se incadreaza perfect in profilul zonei, de fatade placate partial cu piatra naturala si caramida aparenta ce se imbina armonios cu balcoanele de sticla securizata. Scarile si spatiile comune vor fi placate integral cu granit, iar mana curenta va fi realizata din inox. Desi construim un imobil cu regim de inaltime mic, punem la dispozitia clientilor si un lift performant pentru un plus de comfort si eleganta.

Ca si elemente constructive, structura de rezistenta este de tip radier general cu grinzi si stalpi de beton armat, cu inchideri perimetrale din caramida de tip Porotherm de 25 cm, protejat termic cu sistem termoizolant cu polistiren expandat de 10 cm. Ferestrele si usile de la balcoane sunt din tamplarie PVC Salamander cu rupere de punte termica, pentacamerala, cu geam termoizolant Low-E, cu protectie impotriva razelor ultraviolete.

Toate apartamentele din proiect se vor preda la cheie, cu finisaje personalizate. Finisajele reprezintă unul dintre punctele forte ale acestui complex şi unul dintre lucrurile cele mai importante pe care am pus dintotdeauna preţ, iar materialele de construcţie pe care le-am ales sunt dintre cele mai performante şi au rolul de a asigura confortul şi de a oferi senzatia de relaxare necesara după o zi plină de evenimente. Majoritatea apartamentelor si garsonierelor din proiectul Neofort 36 sunt decomandate si au bucatarii inchise, insa puteti opta si pentru apartamente si garsoniere semidecomandate sau cu bucatarii deschise (exista posibilitatea de a personaliza si compartimentarile).

Accesul in incinta scarii blocului se va face prin curtea interioara a blocului, oferind astfel un plus de siguranta si de intimitate locatarilor. Proiectul beneficiaza si de locuri de parcare exterioare, asigurate in curtea din spate, iar accesul catre acestea va fi securizat, pe baza de cartela de acces. 

Imobilele pe care le-am construit in zona Eminescu au fost cautate mai ales pentru linistea asigurata de zona, strazile bine intretinute si nivelul mic de inaltime a constructiilor dar si pentru accesul foarte rapid catre piata Romana sau Universitate.

Un avantaj major al proiectului este faptul ca acest bloc se incadreaza in noul trend al pietei rezidentiale - imobile de tip boutique, unde intimitatea si confortul ambientului se imbina intr-o maniera care satisface pana si cele mai exigente asteptari.

Datorita numarului mic de apartamente - personalizate pentru fiecare client in parte, arhitecturii si designului proiectului, calitatea materialelor folosite, clientii pot beneficia de un raport calitate-pret de exceptie, dar si de un randament investitional mare.

Printre avantajele ansamblului rezidențial menționăm numeroasele mijloace de transport în comun (tramvaie, troleibuze, autobuze, care fac legatura cu toate zonele orasului), printre care si metrou Piata Obor la o distanta de 700 m, instituții de invatamant, gradinite, supermarketuri, farmacii, banci, magazine, restaurante, cafenele etc.

Pentru clientii nostri, compania Neofort Biz ofera consultanta de specialitate pe toata durata procesului de achizitionare a unei locuinte. De asemenea, avand in vedere experienta vasta in domeniul imobiliar, compania noastra vine in prezent in sprijinul acelor clienti care doresc sa achizitioneze o proprietate prin contractarea unui credit bancar, punand la dispozitia acestora un consultant bancar. Rolul acestuia va fi acela de a inlesni relatia ulterioara a clientului cu banca, prin oferirea tuturor informatiilor necesare de la bun inceput. Clientul va putea beneficia de  calculul necesar pentru a determina suma totala pe care o va putea contracta in functie de veniturile si situatia acestuia, va putea primi oferte personalizate de la mai multe banci astfel incat alegerea bancii care va fi utilizata apoi sa fie cea mai buna optiune pentru acesta, si va fi alaturi de client pana la semnarea cu succes a contractului de creditare, va fi alaturi de client cu sfaturi si solutii pentru toate situatiile care pot aparea pe parcurs, urmarind ca scop final semnarea cu succes a contractului de creditare.

Proiectul Neofort Rezidential 36 va obtine clasa de performanta energetica A.

1/18

- baie si bucatarie faianta portelanata

- terase si pardoseala din gresie portelanata de exterior

- obiecte sanitare 

- baterii si armaturi 

- pardoseala din parchet triplustratificat

- plansee izolate si antifonate cu polistiren extrudat de 2 cm

- usile de interior din lemn cu furnir color

- centrala termica individuala

- tamplaria exterioara 7 camere izolare

- geam termoizolator Low-E

- usa de intrare antiefractie 

- contorizare individuala apa, gaz, curent electric

Tipuri apartamente:

 

Garsoniera Tip 2

Pret: de la 49875 euro + TVA

Suprafata utila: de 33,25 mp

Suprafata construita: de 41 mp

Garsoniera Tip 3

Pret: de la 55005 euro + TVA

Suprafata utila: de 36.76 mp

Suprafata construita: de 44.11 mp

Apartamente de 2 camere TIP 1

Pret: de la 71850 euro + TVA

Suprafata utila: de 47.9 mp

Suprafata construita: de la 59.64 mp

Apartamente de 2 camere TIP 2

Pret: de la 73305 euro + TVA

Suprafata utila: de 48.92 mp

Suprafata construita: de la 60 mp

Apartamente de 2 camere TIP 3

Pret: de la 84150 euro + TVA

Suprafata utila: de 56.10 mp

Suprafata construita: de 67.32 mp

Apartamente de 3 camere

Pret: de la 106185 euro + TVA

Suprafata utila: de 70.79 mp

Suprafata construita: de 84.94 mp

Georgiana BLIOJU

Reprezentant Birou Vanzari

0758090904

Ansamblu Rezidential Neofort 36 Dacia
  • Ansamblu rezidential Youtube
  • Ansamblu rezidential Facebook
  • Ansamblu rezidential Blogger
  • Ansamblu rezidential Linkedin
  • Instagram Ansambluri Rezidentiale
  • FORUM ANSAMBLURI REZIDENTIALE
  • Ansamblu rezidential pe Yelp
  • Ansamblu rezidential pe Twitter
  • Ansamblu rezidential Odnoklassniki
  • Ansamblu rezidential pe Pinterest

ANSAMBLU - REZIDENTIAL - BUCURESTI - NOI -PROIECT - COMPLEX - IMOBILIAR - APARTAMENT - BLOC - NOU - DECEBAL - OBOR - AVRIG  NOU - Complex imobiliar Nou MOSILOR - IANCULUI - PIATA - MUNCII - CALEA - ALBA IULIA - TITAN -CALARASILOR - STEFAN - CEL - MARE - DACIA - VITAN - MALL -  TEI -BUCURESTII - NOI - FUNDENI - COLENTINA - MIHAI - BRAVU - UNIRII-CENTRAL - NEOFORT - BIZ - ANSAMBLURI - DRISTOR - REZIDENTIALE BASARABIA - PIPERA - BANEASA - AVIATIEI - PANTELIMON - STADION - DINAMO - TINERETULUI - TIMPURI - SINCAI - BUDAPESTA - CAROL -TRAIAN - VITAN - VITAN MALL - BABA NOVAC - PARC - IOR - METROU - STEFAN CEL MARE - MIHAI BRAVU - 1 MAI - VICTORIEI - DOROBANTI - sector 1 - sector 2 - sector 3 - sector 4 - apartamente noi de vanzare - blocuri noi Bucuresti - bloc nou Bucuresti - apartamente noi de vanzare sector 1 2 3 4 Bucuresti - apartamente case sector - EMINESCU - UNIRII - MAGHERU - DOROBANTI - POLONA - CAPITALE - HARTA Ansamblu - SUD Rezidential -  Zona de SUD - Popesti Leordeni - Ansamblu Berceni - Berceni apartamente - Metrou Dimitrie Leonida - Piata Sudului - Dimitrie Leonida - Metalurgiei - Drumul Fermei - Metrou Piata Sudului - Rezidential Sud - Ansambluri Sud - Firidei 4 residence - Berceni Sud - Apartamente Zona de Sud - complex Sud - proiect Sud - Sud Imobiliare sector 4 - Otopeni ansambluri rezidentiale - Baneasa pod ansamblu blocuri noi - circului residence - aviatiei residence - ansamblu rezidential barbu vacarescu - complex imobiliar parcul circului - firidei residence -  central parc residence -  bloc circului -  Dezvoltator imobiliar Bucuresti - apartamente de vanzare central

Parteneri - www.anuntul.ro - www.imobiliare.ro - www.magazinuldecase.ro - www.imopedia.ro - anuntul.ro - imobiliare.ro - magazinuldecase.ro