top of page

NEOFORT BIZ IMOBILIARE are placerea de a va prezenta un nou proiect imobiliar in zona Metrou DristorNeofort Rezidential 12.

Apartamentele vor fi predate complet finisate: gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare, usi de interior si centrala termica de apartament Immergas. Fiecare apartament dispune de contorizare separata iar costurile comune vor fi reduse. Pentru confortul si linistea clientilor nostri am ales tamplarie premium marca Salamander cu 5 camere de izolare si un pachet de 2 foi de sticla tratate. Izolatia termica si fonica fiind sporita cu 50%. Un aspect foarte important este ca toata zidaria este realizata din caramida Porotherm. Pentru peretii interiori caramida are o grosime de 10 cm, iar la exterior caramida are o grosime de 20 cm. Peretii exteriori sunt captusiti cu polistiren de 10 cm oferind un plus de confort termic si un minus la factura de incalzire. La constructia blocului nu s-a folosit rigips sau BCA. Constructia are structura unui bloc nou rezistent la seism: regim de inaltime mic, amprenta la sol pe o suprafata mare, structura de stalpi si grinzi din beton armat si fundatie cu o adancime de 12 m (piloti).
Imobilul ofera o excelenta pozitionare pe harta Bucurestiului: la doar 4 minute de mers pe jos pana la statia de metrou Dristor, la 1 km de Mall Vitan si la doar cateva sute de metri distanta pana la supermarket-uri (Kaufland, Mega Image, Auchan, Mall Vitan), magazine de orice gen cat si restaurante de tip fast food (Kfc si McDonald’s).
De asemenea pe langa accesul catre statia de metrou Dristor, in imediata apropiere a imobilului se afla statii ale unor importante linii RATB: 123 (care face legatura cu piata Unirii), 135 (autobuz ce ajunge pana la Piata Romana), troleibuzul 79 (catre Universitate), tramvaiul 34 (linie ce face legatura intre Gara de Nord-Piata Victoriei-Bucur Obor-Piata Muncii-cartierul Berceni).
Imobilul are pe fiecare nivel un numar de 8 apartamente cu 2 si 3 camere care au suprafete cuprinse intre 43 si 67 mp utili.
Termenul de predare a apartamentelor: 31 ianuarie 2014. 

Locurile de parcare sunt la subsol si costa 10 000 euro TVA inclus.

Proiectul Neofort Rezidential 12 a obtinut clasa energetica A.

Tipuri apartamente: STOC EPUIZAT

Apartament de 2 camere 

Pret 83 800 euro cu TVA inclus​
Suprafata utila:  44 mp
Apartament de 2 camere 

Pret 86 700 euro cu TVA inclus​

Suprafata utila: 46 mp

Apartament de 2 camere 

Pret 94 100 euro cu TVA inclus​
Suprafata utila:  58 mp

Apartament de 2 camere 

Pret 108 600 euro cu TVA inclus​
Suprafata utila:  68 mp

Apartament de 3 camere 

Pret 120 300 euro cu TVA inclus​
Suprafata utila:  68 mp

Loc Parcare Subsol

Pret 10 000 euro cu TVA inclus​

 

- Centrala apartament Immergas cu senzori gaz

- Izolatie termica la exterior polistiren 100mm
- Izolatie termica interior caramida Porotherm

- Pereti captusiti cu polistiren de 10 cm

- Usa exterioara metalica Bellacasa
- Tamplarie PVC 5 camere izolare Salamander

- Obiecte sanitare Romstal

- Parchet laminat dublu click de 8 mm

Dristor - Ansambluri Rezidentiale Bucuresti Neofort

Adriana VESELU

INFO Secretariat

0758 090 904

Pentru o oferta detaliata completeaza formularul de contact de mai jos.

bottom of page