NEOFORT BIZ IMOBILIARE are placerea de a va prezenta un nou proiect imobiliar in zona Metrou DristorNeofort Rezidential 12.

Apartamentele vor fi predate complet finisate: gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare, usi de interior si centrala termica de apartament Immergas. Fiecare apartament dispune de contorizare separata iar costurile comune vor fi reduse. Pentru confortul si linistea clientilor nostri am ales tamplarie premium marca Salamander cu 5 camere de izolare si un pachet de 2 foi de sticla tratate. Izolatia termica si fonica fiind sporita cu 50%. Un aspect foarte important este ca toata zidaria este realizata din caramida Porotherm. Pentru peretii interiori caramida are o grosime de 10 cm, iar la exterior caramida are o grosime de 20 cm. Peretii exteriori sunt captusiti cu polistiren de 10 cm oferind un plus de confort termic si un minus la factura de incalzire. La constructia blocului nu s-a folosit rigips sau BCA. Constructia are structura unui bloc nou rezistent la seism: regim de inaltime mic, amprenta la sol pe o suprafata mare, structura de stalpi si grinzi din beton armat si fundatie cu o adancime de 12 m (piloti).
Imobilul ofera o excelenta pozitionare pe harta Bucurestiului: la doar 4 minute de mers pe jos pana la statia de metrou Dristor, la 1 km de Mall Vitan si la doar cateva sute de metri distanta pana la supermarket-uri (Kaufland, Mega Image, Auchan, Mall Vitan), magazine de orice gen cat si restaurante de tip fast food (Kfc si McDonald’s).
De asemenea pe langa accesul catre statia de metrou Dristor, in imediata apropiere a imobilului se afla statii ale unor importante linii RATB: 123 (care face legatura cu piata Unirii), 135 (autobuz ce ajunge pana la Piata Romana), troleibuzul 79 (catre Universitate), tramvaiul 34 (linie ce face legatura intre Gara de Nord-Piata Victoriei-Bucur Obor-Piata Muncii-cartierul Berceni).
Imobilul are pe fiecare nivel un numar de 8 apartamente cu 2 si 3 camere care au suprafete cuprinse intre 43 si 67 mp utili.
Termenul de predare a apartamentelor: 31 ianuarie 2014. 

Locurile de parcare sunt la subsol si costa 5000 euro TVA inclus.

Proiectul Neofort Rezidential 12 a obtinut clasa energetica A.

1/25
Tipuri apartamente:

Apartament de 2 camere tip A 

Pret 52000 euro cu TVA inclus​
Suprafata utila:  44 mp
Apartament de 2 camere tip B

Pret 54000 euro cu TVA inclus​

Suprafata utila: 46 mp

Apartament de 2 camere tip C 

Pret 65000 euro cu TVA inclus​
Suprafata utila:  58 mp

Apartament de 2 camere tip D

Pret 73000 euro cu TVA inclus​
Suprafata utila:  68 mp

Apartament de 3 camere

Pret 81000 euro cu TVA inclus​
Suprafata utila:  68 mp

Loc Parcare Subsol

Pret 6000 euro cu TVA inclus​

- Centrala de apartament Immergas cu senzori de gaz

- Izolatie termica la exterior polistiren de 100mm
- Izolatie termica la interior caramida Porotherm

- Pereti captusiti cu polistiren de 10 cm

- Usa exterioara metalica Bellacasa
- Tamplarie PVC cu 5 camere de izolare Salamander

- Obiecte sanitare Romstal

- Parchet laminat dublu click de 8 mm

Experienta in brokeraj rezidential nou ansamblu proiect complex imobiliar Metrou Dristor, Vitan Mall, Camil Ressu, Baba Novac, sector 3, Bucuresti.

Actualizat la 22.01.2020