top of page

Va prezentam un nou produs marca NEOFORT, Ansamblul Neofort Rezidential 34, situat in Zona Unirii - Udriste. Proiectul Neofort 34 este printre putinele ansambluri rezidentiale situate ultracentral oferind in acelasi timp intimitatea unei zone rezidentiale de vile. Datorita locatiei deosebite (zona istorica Banul Udriste), proiectul beneficiaza de numeroase centre comerciale in preajma si mijloace de transport in imediata apropiere. Statia de metrou Unirii se afla la o distanta de 10 minute de mers pe jos, iar statia de tramvai si autobuz la o distanta de 200 metri.

Conceptul, are la baza o strategie clara, bine definita si foarte atent conceputa care consta in crearea si implementarea unui produs imobiliar care sa intruneasca urmatoarele caracteristici: zona centrala, pret corect, compartimentare reusita si functionala, bucatarie inchisa, balcoane cu dimensiune potrivita si rezonabila, regim de inaltime mic, materiale de constructie si finisaje premium. Concret, am analizat pana in cel mai mic detaliu cerintele clientilor din anii precedenti si am realizat un proiect ce satisface pretentiile a celor peste 90% dintre cumparatori din piata de profil.

Ansamblul are in componenta sa 67 de apartamente, 6 tipuri de studiouri, 9 tipuri de apartamente de 2 camere, 5 tipuri de apartamente de 3 camere si 2 tipuri de apartamente de 4 camere. Blocul are 2 scari, 2 lifturi, 40 locuri de parcare si un superb spatiu de joaca pentru copii, generos si frumos amenajat in curtea interioara a blocului. Perimetrul Proiectului este cu circuit inchis si beneficiaza de paza. Complexul intruneste toate caracteristicile unei constructii rezistente la risc seismic: amprenta blocului mare, regim de inaltime mic, structura pe cadre, stalpi si diafragme din beton armat. Toti peretii sunt din caramida porotherm, la exterior 25 cm si 10 cm la interior. Peretii dintre apartamente sunt de 25 cm. Tamplaria este tip termopan cu 3 foi de sticla si profil cu 5 camere de izolare marca Salamander, culoare gri antracit. Evolutia ansamblului Neofort Rezidential 34:

25.11.2014- am inceput realizarea fundatiei si forajul pentru stalpi.

10.01.2015- a fost construit parterul.

05.04.2015- structura blocului a fost ridicata.

01.05.1015- structura a fost inchisa, realizate compartimentarile interioare, anvelopata, acoperita si inchisa cu geam termopan.

15.09.2015-25.10.2015- cumparatorii se vor bucura de apartamentele alese cu finisaje premium personalizate si utilitati contorizate individual perfect functionale.

Modalitatea de achizitionare: Momentan apartamentele pot fi rezervate in baza unui avans de 5% din valoarea tranzactiei. Restul sumei pana la concurenta pretului final se va achita in momentul predarii la cheie. In intervalul dintre rezervare si contractul final se vor alege si monta finisajele.

Constructia este adaptata specificului zonei si unor cerinte deosebit de exigente. Proiectele noastre inainte sa fie construite au bugetate inclusiv gazonul din curtea blocurilor, fara sa se tina cont de incasarile din precontracte sau rezervari.

Unirii - Udriste - Ansambluri Rezidentiale Bucuresti Neofort

Adriana VESELU

INFO Secretariat

0758 090 904

Pentru o oferta detaliata completeaza formularul de contact de mai jos.

Tipuri apartamente: STOC EPUIZAT

 

Garsoniera

Pret de la: 61 400 euro + TVA

Suprafata utila: 32 mp

Garsoniera

Pret de la: 67 200 euro + TVA

Suprafata utila:  35.00 mp

Apartament 2 camere

Pret de la: 93 500 euro + TVA 

Suprafata utila: 53.61 mp

Apartament 2 camere

Pret de la: 97 200 euro + TVA

Suprafata utila: 58.00 mp

Apartament 3 camere

Pret de la: 122 000 euro + TVA

Suprafata utila de 71.00 mp

Apartament 4 camere

Pret de la: 175 000 euro + TVA

Suprafata utila: 155 mp

 

- Centrala de apartament Ariston cu senzori gaz

- Izolatie termica la exterior polistiren 100mm
- Usa exterioara metalica Pinum

- Tamplarie PVC 5 camere izolare Salamander

- Echipare obiecte sanitare Hans Grohe

- Parchet Laminat

bottom of page