Ansamblul Neofort Rezidential 41, este un nou proiect imobiliar, situat pe Str. Doamna Ghica, la mijlocul distantei dintre Sos. Colentina si Sos. Pantelimon, intr-o zona foarte linistita, aerisita, preponderent cu imobile cu regim mic de inaltime.

Imobilul va avea un regim de inaltime de S+P+6Et si va oferi posibilitatea de a opta pentru o gama variata de locuinte, de la garsoniere pana la apartamente de 3 camere de tip penthouse sau apartamente cu gradini proprii de pana la 120 mp (in anuminte conditii putem compartimenta si apartamente de 4 camere). Fiecare dintre aceste apartamente va beneficia, fie de balcon sau balcoane, terasa sau de curti proprii.

Ansamblul Neofort Rezidential 41Doamna Ghica, va fi construit cu matriale de cea mai buna calitate, cu o structura de rezistenta de tip radier general, diafragme, stalpi si diafragme din beton armat, iar inchiderile exterioare si interioare vor fi realizate din caramida eficienta termina de 25 cm.

Din punct de vedere arhitectural dorim sa cream un produs premium, cu o fatada superba, cu parapet la balcoane si terase partial din sticla securizata, cu un joc de culori modern si cu finisaj partial din caramida aparenta gri. Tamplaria va fi din PVC cu 3 foi de sticla eficienta termina.

Apartamentele din Ansamblul Neofort Rezidential 41, vor fi predate cu finisaje la alegere:

  • Incalzire in pardoseala

  • Gresie si faianta – DELTA STUDIO

  • Parchet de 10 mm, clasa 33

  • Vas de wc suspendat cu rezervor incastrat

  • Usi de interior – Pinum/ Porta Doors/ sau similar

  • Baterii Grohe/sau similar

Marea majoritate a apartamentelor vor avea vedere libera, ce va asigura o priveliste superba asupra orasului, indiferent de latura pe care este apartamentul.

Blocul este situat intre doua mari mall-uri, respectiv Mega Mall si Veranda Mall, la numai 20 de minute de mers pe jos pana la statia de metrou Bucur Obor, iar viitorul pasaj de la dna Ghica va asigura accesul foarte facil catre zona de business din nord – Fabrica de Glucoza – Petricani – Pipera – Barbu Vacarescu.

Parcul Plumbuita este situat la numai 800 m de mers pe jos

Fiecare dintre apartamente, va fi contorizat separat, de la furnizorii locali (Apa Nova, Distrigaz, Enel - contor de apa, de gaze si de electricitate).

Complexul Neofort Rezidential 41, va beneficia atat de locuri de parcare subterane cat si de locuri de parcare supraterane.

Puncte de interes in apropierea ansamblului rezidential: unitiati spitalicesti, unitati de invatamant, restaurante/fast-food/shopping, mall.

Pentru clientii nostri, compania Neofort ofera consultanta gratuita de specialitate pe toata durata procesului de achizitionare a unei locuinte. Consultantul bancar va fi alaturi de client pana la semnarea cu succes a contractului de creditare.

Proiectul Neofort Rezidential 41 va obtine clasa energetica A.

ANSAMBLU REZIDENTIAL COLENTINA 1
ANSAMBLU REZIDENTIAL COLENTINA 1

Ansamblu Rezidential Colentina sector 2 Bucuresti. Bloc Nou Colentina cu garsoniere, apartamente 2 camere de vanzare in zona Colentina Doamna Ghica Andronache Spital Fundeni. Ansamblu rezidential in zona verde, vanzari apartamente noi in bloc constructie noua la pret promotional redus. Vanzare apartament de 2 3 camere in Blocuri noi direct de la dezvoltator. Apartamente in Complex Rezidential Colentina Doamna Ghica sectorul 2. Ansamblu rezidential, Soseaua Colentina, sector 2 Bucuresti 1

ANSAMBLU REZIDENTIAL COLENTINA 2
ANSAMBLU REZIDENTIAL COLENTINA 2

Ansamblu Rezidential Colentina sector 2 Bucuresti. Bloc Nou Colentina cu garsoniere, apartamente 2 camere de vanzare in zona Colentina Doamna Ghica Andronache Spital Fundeni. Ansamblu rezidential in zona verde, vanzari apartamente noi in bloc constructie noua la pret promotional redus. Vanzare apartament de 2 3 camere in Blocuri noi direct de la dezvoltator. Apartamente in Complex Rezidential Colentina Doamna Ghica sectorul 2. Ansamblu rezidential, Soseaua Colentina, sector 2 Bucuresti 2

ANSAMBLU REZIDENTIAL COLENTINA 48
ANSAMBLU REZIDENTIAL COLENTINA 48

Ansamblu Rezidential Colentina sector 2 Bucuresti. Bloc Nou Colentina cu garsoniere, apartamente 2 camere de vanzare in zona Colentina Doamna Ghica Andronache Spital Fundeni. Ansamblu rezidential in zona verde, vanzari apartamente noi in bloc constructie noua la pret promotional redus. Vanzare apartament de 2 3 camere in Blocuri noi direct de la dezvoltator. Apartamente in Complex Rezidential Colentina Doamna Ghica sectorul 2. Ansamblu rezidential, Soseaua Colentina, sector 2 Bucuresti 48

ANSAMBLU REZIDENTIAL COLENTINA 1
ANSAMBLU REZIDENTIAL COLENTINA 1

Ansamblu Rezidential Colentina sector 2 Bucuresti. Bloc Nou Colentina cu garsoniere, apartamente 2 camere de vanzare in zona Colentina Doamna Ghica Andronache Spital Fundeni. Ansamblu rezidential in zona verde, vanzari apartamente noi in bloc constructie noua la pret promotional redus. Vanzare apartament de 2 3 camere in Blocuri noi direct de la dezvoltator. Apartamente in Complex Rezidential Colentina Doamna Ghica sectorul 2. Ansamblu rezidential, Soseaua Colentina, sector 2 Bucuresti 1

1/48

- gresie si faianta – DELTA STUDIO-

- parchet de 10 mm, clasa 33

- vas de wc suspendat cu rezervor incastrat

- usi de interior – Pinum/ Porta Doors/ sau similar

- usi intrare metalice

- baterii Grohe/sau simila

- balcon cu sticla

- fatada din sticla

- baie mobilata si utila

- centrala tremica in condensatie 

- contorizare curent / apa / gaz

- senzor de gaz cu alarma

- geamuri tamplarie PVC 7 camere

- bucatarie inchisa sau openspace cu fereastra

- usa intrare metalica

- sisteme auxiliare de aerisire baie si bucatarie

Tipuri apartamente:

Garsoniera TIP 1

Preturi de la: 43518 euro + TVA 

Suprafata utila: 34,10 mp

Garsoniera TIP 2

Preturi de la: 45279 euro TVA 

Suprafata utila: 35,48 mp

Garsoniera TIP 3

Preturi de la: 52120 euro + TVA 

Suprafata utila: 40,84 mp

Garsoniera TIP 4

Preturi de la: 52788 euro + TVA

Suprafata utila: 36,45 mp +curte 16,46 mp 

Apartament 2 camere TIP 1

Preturi de la: 58775 euro + TVA

Suprafata utila: 46,18 mp

Apartament 2 camere TIP 2

Preturi de la: 71869 euro + TVA

Suprafata utila: 58,56 mp

Apartament 2 camere TIP 3

Preturi de la: 86830 euro + TVA

Suprafata utila: 53,68 mp + terasa 17,07 mp

Apartament 3 camere TIP 1

Preturi de la: 91027 euro + TVA

Suprafata utila: 74,17 mp

Apartament 3 camere TIP 2

Preturi de la: 109694 euro + TVA

Suprafata utila: 89,38 mp

Apartament 3 camere TIP 3

Preturi de la: 138528 euro + TVA

Suprafata utila: 88,98 mp + terasa 47,79 mp

Apartament 3 camere TIP 4

Preturi de la: 134427 euro + TVA

Suprafata utila: 96,49 mp + curte 44,02 mp

Cristian Dobre - Ansamblu Rezidential Bucuresti

Cristian DOBRE

Reprezentant vanzari zona ILFOV

0752 443 438

 

Pentru o oferta detaliata completeaza formularul de contact de mai jos.