top of page

Compania Neofort BIZ va prezinta Proiectul Neofort Rezidential 14 situat in Vitan Mall. Ansamblul Rezidential Vitan Mall este desfasurat pe o suprafata ce cuprinde cate 10 apartamente noi pe fiecare etaj. Accesul in bloc se realizeaza prin doua scari. Apartamentele sunt de 1, 2 respectiv 3 camere , decomandate si semidecomandate, cu bucatarii atat inchise cat si open space. Blocul beneficiaza de o pozitionare excelenta, acesta fiind chiar langa centrul comercial VITAN MALL.

Proiectul este in stadiul de constructie, receptia avand loc la data de 15.09.2014.

Apartamentele pot fi vandute la alb sau la cheie. Datorita pozitionarii unice, practic in zona nu mai poate fi dezvoltat un ansamblu de o asemenea anvergura, au inceput deja rezervarile pentru apartamentele cu cea mai buna vedere. 

Proiectul este amplasat intr-o zona centrala, in imediata apropiere a Pietei Alba Iulia, la 7 minute de mers pe jos pana la statia de Metrou Dristor, la cateva minute cu masina de Piata Unirii, beneficiaza de cai de acces rapid si facil catre centrul orasului. In apropiere sunt numeroase cafenele, restaurante, Policlinica Vitan etc.
Acest proiect este extrem de interesant, in special pentru raportul ZONA-CALITATE-PRET, imbinand intr-un mod fericit finisajele de calitate cu un pret foarte bun.
Proiectul Rezidential Neofort 14 Vitan Mall se incadreaza perfect in cerintele clientilor targetati de catre echipa noastra de vanzari, acesta facand parte dintr-o intreaga suita de ansambluri cu pozitionare similara din portofoliul nostru, de blocuri noi dezvoltate in zone centrale si semicentrale. Ansamblul Rezidential Vitan Mall se adreseaza in mod deosebit persoanelor si familiilor care doresc sa locuiasca in centrul orasului, celor pentru care timpul este limitat si vor sa ramana conectati la viata orasului si nu vor sa piarda timpul in trafic. Pretul este unul foarte atractiv, puteti beneficia de o reducere considerabila in functie de stadiul de evolutie al proiectului. Precizam ca avansul pentru rezervare este unul minim de 1000-2000 de euro in functie de pretul apartamentului.
Puteti achizitiona si loc de parcare subteran cu acces automat, prevazuta cu rampa incalzita. Locurile disponibile sunt limitate.

Avem placerea sa precizam faptul ca proiectul Neofort Rezidential 14 a obtinut clasa energetica A.

Tipuri apartamente: STOC EPUIZAT

Garsoniere

Preturi: de la 68 520 euro + TVA

Suprafata: de la 44 mp la 49 mp utili

Apartament de 2 camere

Pret: de 116 920 euro + TVA

Suprafata: de 74 mp utili 

Apartament de 3 camere

Preturi: de la 140 620 euro + TVA 

Suprafata: de la 89 mp la 99 mp utili

 

- Baie complet mobilata si utilata

- Materiale Spania si Italia

- Centrala de apartament cu senzori de gaz 
- Tamplarie pvc cu 5 camere de izolare termica
- Usa de intrare metalica usi de interior Bella Casa

- Usa de intrare metalica usi de interior Bella Casa
- Compartimentare interioara numai din caramida

- Izolatie exterioara cu polistiren de 100mm

- Contorizare individuala apa, gaz, curent electric

- Nu exista taxe de mentenanta adiacente

- La subsol sunt amenajate locuri de parcare

Vitan Mall - Ansambluri Rezidentiale Bucuresti Neofort

Adriana VESELU

INFO Secretariat

0758 090 904

Pentru o oferta detaliata completeaza formularul de contact de mai jos.

bottom of page