top of page

Va prezentam ansamblul rezidential Neofort Rezidential 60 amplasat ultracental in zona TINERETULUI in apropiere de STATIA de METROU TIMPURI NOI. Localizarea proiectului Neofort Rezidential 60 NERVA TRAIAN le permite viitorilor locatari ca in maxim 15 minute de mers pe jos sa aiba acces catre scoli renumite , catre centre comerciale: MALL VITAN si UNIREA SHOPPING CENTER catre, parcuri si locuri de joaca pentru copii PARCUL TINERETULUI cat si catre numeroase mijloace de transport in comun.

Proiectul va fi dezvoltat pe o suprafata foarte generoasa de teren respectiv 7000 mp, si va fi compus dintr-o cladire cu regim de inaltime 2S+P+10E cu o structura de rezistenta de tip radier general cu diafragme, stalpi si grinzi de beton armat si inchideri de caramida Soceram.

Blocul vor fi termoizolat cu vata bazaltica de 100 mm pe fatade, respectiv vata bazaltica de 50mm pentru balcoane iar tamplaria va fi de aluminiu  cu geam termopan cu 2 foi de sticla tratata si feronerie germana.

 Ansamblul Neofort Rezidential 60 TINERETULUI are la baza un concept bazat pe experienta proiectelor dezvoltate anterior si va veni in intampinarea clientilor cu apartamente deosebite , decomandate si semidecomandate, eficient impartite si care beneficiaza de bucatarii inchise si spatiu eficient optimizat.

Vor fi construite un numar de aproximativ 200 unitati locative, si puteti alege dintr-o gama de 20 de versiuni de compartimentari diferite, variind de la garsoniere de 39 mp utili  la apartamente de 4 camere de 100 mp utili.In imobil vor putea fi achizitioate si apartamente de tip duplex, la etajele 11-12, cu un numar de pana la 5 camere, cu suprafete generoase, ce vor oferi o vedere unica si spectaculoasa.

Dintr-un astfel de proiect unic nu pot lipsi, marmura si mana curenta de inox pe casa scarii, 2 lifturi de mare viteza de tip Shindler/Kone sau similar, balustrada balcoanelor din profile metalice cu geam duplex, glafurile de parapet din marmura Bej, usi de garaj sectionala cu acces pe telecomanda.

Fiecare apartament se va preda complet finisat, cu finisaje complete, de cea mai buna calitate, cu parchet triplustratificat, cu placi ceramice de import, cu usi de interior PINUM/sau similar, cu bai complet utilate si mobilate calitate GROHE/sau similar, cat si cu incalzire in pardoseala. Apartamentele din proiect vor fi contorizate individual pentru apa, gaz si electricitate, iar incalzirea va fi asigurata de o centrala termica de 24kw IMMERGAS/sau similar, asigurand costuri de intretinere minime.

Ansamblul nostru este pozitionat exceptional, stradal pe bulevardul NERVA TRAIAN, urmand a fi construit pe singurul teren ramas disponibil in aceasta zona, cu o astfel de deschidere generoasa la bulevard si atat de aproape de metrou si parc.

Proiectul NEOFORT REZIDENTIAL 60 se adreseaza unei game extrem de largi de clienti, oferind posibilitatea investitorilor sa achizitoneze garsoniere sau spatii comerciale pentru a fi inchiriate cu un randament anual foarte bun, se adreseaza si tinerilor care doresc sa achizitioneze un apartament de 2 camere foarte aproape de metrou si parc, cat si de o familie cu copii, dar este ideal si petru clienti extrem de pretentiosi ce doresc apartamente spatioase, cu terase generoase si privelisti spectaculoase.

 Fiind construit de o firma de constructie cu renume, cu o experienta vasta si cu numeroase astfel de proiecte deja predate, cu o pozitionare de exceptie, cu o gama variata de apartamente si cu finisaje de lux, proiectul rezidential este o oportunitate ce in acest moment nu are concurenta in piata de profil.

Avem convingerea ca ansamblul Neofort Rezidential 60 TINERETULUI va fi o investitie ideala datorita preturilor corecte rapoartate la calitatea constructiei si finisajele deosebite cat si datorita pozitionarii exceptionale si a lipsei de proiecte similare concurente.

Tineretului - Ansambluri Rezidentiale Bucuresti Neofort

Adriana VESELU

INFO Secretariat

0758 090 904

Pentru o oferta detaliata completeaza formularul de contact de mai jos.

Tipuri apartamente: STOC EPUIZAT

Garsoniera Tip 1
Preturi: de la 72 000 euro + TVA  

Suprafata utila: 38.91 mp
Garsoniera Tip 2 
Preturi: de la 75 500 euro + TVA 
Suprafata utila: 40.64  mp
Apartament 2 camere Tip 1
Preturi: de la 88 500 euro + TVA 
Suprafata utila: 52.04 mp
Apartament 2 camere Tip 2
Preturi: de la  93 000 euro + TVA 
Suprafata utila: 55.31  mp
Apartament 2 camere Tip 3
Preturi: de la 94 000 euro + TVA 
Suprafata utila: 55.57 mp
Apartament 3 camere Tip 1
Preturi: de la 141 500 euro + TVA 
Suprafata utila: 94.02 mp
Apartament 3 camere Tip 2
Preturi: de la 147 100 euro + TVA 
Suprafata utila: 97.68  mp
Apartament 4 camere Tip 1
Preturi: de la 176 600 euro + TVA 
Suprafata utila: 117.29 mp

 

- Tamplarie aluminiu 

- Centrala termica IMMERGAS 

- Incalzire in pardoseala

- Lifturi: Kone sau Schindler

- Usi intrare : Usa metalica 

- Usi interioare : Pinum

- Casa scarii: Marmura

- Pereti interior-exterior: Caramida Poroterm

bottom of page