top of page

Va prezentam un nou proiect Neofort, Ansamblul Rezidential Neofort 47, situat in Zona Aviatiei Pod Baneasa Bd. Aerogarii - Medicover. Proiectul reprezinta o oportunitate oferita de ansamblurile rezidentiale amplasate in zona de Nord, care asigura in acelasi timp linistea si accesul facil catre mijloace de transport in comun. Datorita locatiei sale deosebite (zona de Nord – Aviatiei – Pod Baneasa - Aerogarii – Medicover), ansamblul rezidential beneficiaza de numeroase centre comerciale in preajma si mijloace de transport in comun in imediata apropiere.

Blocul de locuinte va fi edificat in regim de inaltime S+P+4E.

Ansamblul rezidential Neofort 47 are in componenta sa 16  apartamente, de 2,3 si 4 camere, fiind numai cate 2 apartamente pe fiecare etaj.

Viitorii locatari vor putea opta pentru locuri de parcare subterane cat si supraterane.

Imobilul va fi dotat cu lift Kronlift va beneficia de finisaje premium pentru spatiile comune (piatra naturala/Granit). Fiecare apartament din Ansamblul Rezidential Neofort 47 va beneficia de centrala proprie in condensatie Buderus, cat si de finisaje premium personalizate (gresie, faianta, parchet, usi de interior, obiecte sanitare) intr-un buget foarte generos.

Acest Ansamblu Rezidential este retras de zgomotul marilor bulevarde, fiind localizat la numai 200 m de Bd. Aerogarii, si la 12 minute de mers pe jos fata de Parcul Herastrau. In imediata vecinatate a acestui ansamblu rezidential sunt bd Aerogarii, str. Alexandru Serbanescu, bd. Ficusului, Apicultorilor, Aeroportul Baneasa, dar si Parcul Herastrau.

Ca si elemente constructive, structura de rezistenta este de tip radier general cu grinzi si stalpi de beton armat, cu inchideri perimetrale din caramida eficienta termic de tip Porotherm de 25 cm, protejat termic cu sistem termoizolant cu polistiren expandat de 10 cm Caparol. Ferestrele si usile de la balcoane sunt din tamplarie din PVC Salamander cu 3 foi de sticla cu rupere de punte termica, pentacamerala, cu geam termoizolant Low-E, cu protectie impotriva razelor ultraviolete.

Toate apartamentele din acest ansamblu rezidential se vor preda la cheie, cu finisaje personalizate.  Pentru clientii nostri, compania Neofort Biz ofera consultanta de specialitate gratuita pe toata durata procesului de achizitionare a unei locuinte. De asemenea, oferim consultanta si suport specializat gratuit pentru accesarea tuturor tipurilor de credite, pe tot parcursul procesului de achizitie.

Tipuri apartamente: STOC EPUIZAT

Apartament de 3 camere

Preturi: de  135 000 euro + TVA

Suprafata construita de 93.00  mp

Suprafata utila de 72.3 mp

Apartament de 3 camere 

Preturi: de  145 000 euro + TVA

Suprafata construita de 99.00  mp

Suprafata utila de 82.00 mp

Apartament de 3 camere 

Preturi: de 165 000 euro TVA 

Suprafata construita de 93.00 mp

Suprafata utila de 74.8 + curte 58 mp  

 
- Baie complet utilata marca Romstal

- Finisaje cu gresie si faianta Italia

- Tamplarie pvc Salamander cu 5 cam+geam tratat

- Feronerie Roto

- Instalatii electrice din cupru
- Usa de intrare metalica inchidere multipunct

- Usi de interior imitatie lemn Pinum

- Incalzire cu centrala de apartament Rielo

- Contorizare la apa, gaz si curent electric

- Parchet trafic intens 12 mm

- Anvelopare cu polistiren expandat 100mm

- Trasee si precablaje pentru Aer Conditionat

Ansambluri Rezidentiale Aviatiei

Adriana VESELU

INFO Secretariat

0758 090 904

Pentru o oferta detaliata completeaza formularul de contact de mai jos.

bottom of page