Va prezentam Proiectul Neofort Rezidential 8 Faza 3 situat in Zona Calea Calarasilor - Traian - Tepes - Popa Nan, in sectorul 2, in zona Popa Nan la cateva minute de mijloacele de transport in comun cat si la 10 minute de metroul Piata Iancului. Blocul este retras de zgomotul si agitatia orasului. Majoritatea constructiilor din imprejurimi au regim de inaltime P+1, astfel vederea din apartamente nu este obturata de alte blocuri.

Blocul este construit pe cadre si diafragme din beton armat cu umplere din caramida Porotherm 30cm, iar termosistemul va fi din Izolatie cu polistiren ignifugat de 100mm si vopsea decorativa, completat de tamplarie PVC cu 5 camere Salamander, regimul de inaltime este de P+2+M. Complexul Neofort Rezidential 8 are in componenta 12 apartamente, 3 unitati de 2 camere si 9 unitati de 3 camere, cu bucatarie inchisa sau open-space.  Pe fiecare etaj sunt dispuse 4 apartamente, iar aceasta configuratie va garanteaza o intimitate sporita, completata si de numarul foarte mic de vecini. Accesul este foarte facil si se realizeaza direct din strada.

Pentru fiecare finisaj sau obiect sanitar oferim un buget generos. Centrala termica este 24kw de la Immergas, iar bateriile din baie si bucatarie sunt marca Romstal. Un aspect foarte important  este ca toata zidaria este realizata din caramida Porotherm. Pentru peretii interiori, caramida are o grosime de 11.5 cm. La constructia blocului nu s-a folosit rigips sau BCA. Toate apartamentele din proiect se vor preda la cheie, cu finisaje personalizate. Finisajele reprezintă unul dintre punctele forte ale acestui complex şi unul dintre lucrurile cela mai importante pe care am pus dintotdeauna preţ, iar materialele de construcţie pe care le-am ales sunt dintre cele mai performante şi au rolul de a asigura confortul şi a oferi senzatia de relaxare necesara după o zi plină de evenimente.. Constructia are structura unui bloc nou rezistent la seism: regim de inaltime mic, amprenta la sol pe o suprafata mare. 

Pentru clientii nostri, compania Neofort Biz ofera consultanta de specialitate pe toata durata procesului de achizitionare a unei locuinte. De asemenea, avand in vedere experienta vasta in domeniul imobiliar, compania noastra vine in prezent in sprijinul acelor clienti care doresc sa achizitioneze o proprietate prin contractarea unui credit bancar, punand la dispozitia acestora un consultant bancar. Rolul acestuia va fi acela de a inlesni relatia ulterioara a clientului cu banca, prin oferirea tuturor informatiilor necesare de la bun inceput. Clientul va putea beneficia de  calculul necesar pentru a determina suma totala pe care o va putea contracta in functie de veniturile si situatia acestuia, va putea primi oferte personalizate de la mai multe banci astfel incat alegerea bancii care va fi utilizata apoi sa fie cea mai buna optiune pentru acesta, si va fi alaturi de client pana la semnarea cu succes a contractului de creditare, va fi alaturi de client cu sfaturi si solutii pentru toate situatiile care pot aparea pe parcurs, urmarind ca scop final semnarea cu succes a contractului de creditare.

Proiectul Neofort Rezidential 8 va obtine clasa energetica A.

1/52
Tipuri apartamente

Apartament de 3 camere  TIP 1

Preturi: de la 128000 euro + TVA  

Suprafata utila de 73.30 mp

Apartament de 3 camere Tip 2

Preturi: de la 133000 euro + TVA  

Suprafata utila de 78.56 mp

Apartament de 3 camere TIP 3

Preturi: de la 155000 euro + TVA  

Suprafata utila de 72,65 mp

Apartament de 3 camere TIP 4

Preturi: de la 140000 euro + TVA  

Suprafata utila de 84.51 mp

Apartament de 3 camere TIP 5

Preturi: de la 145000 Euro + TVA  

Suprafata utila: 61.75 mp + 28.50 mp curte

Apartament de 3 camere TIP 6

Preturi: de la 165000 Euro + TVA  

Suprafata utila: 76.20 mp + 32.75 mp curte  

Apartament de 2 camere TIP 2

Preturi: de la 86009 Euro + TVA  

Suprafata utila: 59.10 mp

Apartament de 2 camere TIP 1

Preturi: de la 80413 euro + TVA  

Suprafata utila de 53,00 mp

- Centrala de apartament cu senzori de gaz 
- Tamplarie pvc cu 7 camere Salamander
- Usa de intrare metalica usi interior celulare
- Compartimentare interioara din caramida
- Izolatie exterioara cu polistiren de 100mm

- Contorizare individuala apa, gaz, curent 

- Nu exista taxe de mentenanta adiacente

- Exista parcare supraterana si subterana

Diana Georgescu - Ansambluri Rezidentiale Bucuresti

Diana GEORGESCU

Reprezentant vanzari zona CENTRALA

0759 030 361

 

Pentru o oferta detaliata completeaza formularul de contact de mai jos.