top of page

NEOFORT BIZ IMOBILIARE are placerea de a va prezenta un nou proiect imobiliar in zona Mihai Bravu - Metrou Mihai Bravu - Neofort Rezidential 40.

Complexul rezidential de case insumeaza 2 condominiumuri, fiecare fiind impartit in cate doua vile in sistem duplex. Casele din ansamblu sunt construite pe structura de cadre de beton armat, cu inchideri si umplere din caramida POROTHERM. Anveloparea de izolare exterioara va fi realizata cu polistiren de minim 100mm. Izolatia de sub acoperis tabla profilata din otel tip LIndab va fi cu vata minerala de 200mm.  Sub placa parterului se va monta pentru izolare polistiren extrudat de 100mm, intradosul consolelor va fi izolat cu polistiren extrudat de 100mm.

Pentru o transparenta totala in ceea ce priveste calitatea materialelor de constructie inglobate la fiecare faza de edificare, cumparatorii vor avea posibilitatea consultarii cartii de constructie si vor putea veni oricand pentru vizionarea tuturor fazelor de construire. Respectam cu rigurozitate standardele de calitate in constructii, pentru toate fazele de executie ale lucrarilor si oferim posibilitatea personalizarii finisajelor intr-un buget individual agreat.

Fiecare casa va fi racordata la toate utilitatile publice: electricitate, gaze, apa, canalizare,  reţelele de fibră optica si cablu / internet.

Casele vor beneficia de cate doua locuri de parcare. Complexul  Imobiliar va avea interfon si porti cu acces electronic automat cu actionare din telecomanda. Finisajele exterioare vor fi realizate cu zugraveala structurata decorativa, iar tamplaria va fi realizata din profile pvc cu 5 camere de izolare.

Proiectarea ansamblului s-a realizat in conformitate cu toate normativele în vigoare privind calitatea în construcţii şi autorizarea executarii lucrărilor de construcţii.

Ansamblul de case este amplasat in planul doi de vile si are acces direct la statia de Metrou Mihai Bravu ( PARC TINERETULUI). Zona este foarte bine deservita, in apropiere existand supermarketul LIDL si Kaufland, iar pana la gura de Metrou Mihai Bravu e o distanta de 300 de metri.

Ansamblul Rezidenţial de case Neofort 40, beneficiaza de acces direct din strada asfaltata, iar perimetral este inconjurat de vile cu destinatie rezidentiala. casele vor beneficia de teren atat in partea din fata, cat si pe partea din spate, unde va fi amenajata o zona verde retrasa unde locuitorii  vor beneficia de discretie si spatiu propriu de relaxare.  (SPATIU DEPOZITARE 30 MP)

Compartimentarile generoase si ergonomice, relatia calitate-pret-zona si adresabilitatea de nisa, recomanda acest Ansamblu de Case drept o oferta unica pentru o zona urbana racordata la toate facilitatile unei metropole, dar care ofera tot confortul, intimitatea si avantajele unui trai la curte.

Tipuri apartamente: STOC EPUIZAT

Casa 4 camere

Pret  199 000 euro cu TVA inclus

Suprafata Teren: 200.20 mp

Suprafata Teren Amprenta:  87.17 mp 

Suprafata Utila: 153.09 mp

+ Spatiu depozitare  - 30 mp 

+ Parcare - 2 locuri

 

- 3 Bai

- Bucatarie inchisa

- Centrala cu senzori de gaz 

- Instalatie PPR

- Gresie portelanata rectificata- Parchet 8 mm

- Tamplarie pvc cu 5 camere de izolare termica

- Usa de intrare metalica usi de interior Bella Casa

- Izolatie exterioara cu polistiren de 100mm

- Contorizare individuala apa, gaz, curent electric

- Poarta actionata electronic din telecomanda

Mihai Bravu - Ansambluri Rezidentiale Bucuresti Neofort

Adriana VESELU

INFO Secretariat

0758 090 904

Pentru o oferta detaliata completeaza formularul de contact de mai jos.

bottom of page