Ansamblul Rezidential Neofort 75 situat in Zona Andronache - Gherghitei Autostrada A3 Petricani, va fi edificat pe un teren de numai 450 mp si va fi format dintr-o singura cladire cu regim mic de inaltime ce insumeaza un numar de numai 12 apartamente de 2 si 3 camere.

Ansamblul Rezidential Neofort 75 reprezinta o oportunitate oferita clientilor care lucreaza in zona de business din Nordul Bucurestiului, care doresc sa fie foarte aproape de birou dar sa si beneficieze de un pret foarte competitiv.

In proximitatea ansamblului rezidential circula autobuzul 682, care face legatura intre cartierul Andronache si metrou Bucur Obor, pe sos. Colentina.

La numai 15 minute de mers pe jos, se afla Parcul Plumbuita. Statia de metrou Pipera, se afla la numai 2 km distanta de acest ansamblu rezidential.

Blocul de locuinte va fi edificat in regim de inaltime S+P+3E.

Ansamblul Neofort Rezidential 75, ofera locatarilor o pozitionare excelenta, imbinand inalte standarde de calitate si finisaje la alegere cu elemente practice: curti interioare la parterul cladirii si terase generoase pentru apartamentele situate la etajele superioare. La parterul ansamblului rezidential sunt numai 2 apartamente de 3 camere, ambele au curti proprii de 45 mp respectiv 145 mp, la etajele 1 si 2 sunt cate 4 apartamente de 2 camere iar la etajul al 3-lea 2 apartamente de 3 camere cu terase de 42.5 mp fiecare. 

Exista si posibilitatea achizitionarii de locuri de parcare, atat supraterane cat si subterane.

Apartamentele din Ansamblul Rezidential Neofort 75, au suprafete incepand cu 58,79 mp construiti si pot ajunge pana la 121,48 mp construiti.

Blocul va avea o fundatie de tip radier general cu  cadre, diafragme si grinzi de beton armat, cu inchideri de caramida Porotherm de 25 cm  si anvelopare cu polistiren expandat EPS 80 de 100mm.

Compartimentarea interioara a acestui ansamblu rezidential va fi  realizata exclusiv din caramida Porotherm de 25 cm intre apartamente si 11.5 cm in interiorul apartamentelor, dupa aplicarea tencuielilor mecanizate si a gleturilor, grosimea finita a peretilor dintre apartamente va ajunge la 30 cm, respectiv 15 cm pentru peretii interiori.

Pentru clientii ce opteaza pentru finisaje personalizate, manopera este inclusa in pret.

Costurile de intretinere din acest ansamblu rezidential se vor mentine minime, apartamentele dispun de centrala proprie de apartament, in condensatie si contorizare individuala pentru consumul de energie electrica, apa si gaz.

Pentru clientii nostri, compania Neofort Crowdfunding ofera consultanta de specialitate gratuita pe toata durata procesului de achizitionare a unei locuinte

Proiectul Neofort Rezidential 75 va obtine  clasa energetica A.

Tipuri apartamente:

Apartament de 2 Camere Tip 1

Preturi: de la 50000 euro + TVA 
Suprafata utila: de 46,5 mp
Suprafata construita: de 58.79 mp

Apartament de 2 Camere Tip 2

Preturi: de la 61931 euro + TVA
Suprafata utila: de 58.7 mp
Suprafata construita: de 72.76 mp  

Apartament de 3 camere Tip 1  

Preturi: de la 91073 euro + TVA
Suprafata utila: de 104.80 mp
Suprafata construita: de 121.48 mp

- Centrala de apartament cu senzori de gaz 
- Tamplarie pvc cu 7 camere Salamander
- Usa de intrare metalica usi de interior celulare
- Compartimentare interioara numai din caramida

- Izolatie exterioara cu polistiren de 100mm

- Contorizare individuala apa, gaz, curent electric

- Nu exista taxe de mentenanta adiacente

- Exista parcare supraterana si subterana

Cristian Dobre - Ansamblu Rezidential Bucuresti

Cristian DOBRE

Reprezentant vanzari zona ILFOV

0752 443 438

 

Pentru o oferta detaliata completeaza formularul de contact de mai jos.