top of page

Ansamblul Rezidential Neofort 77 situat pe strada Soseaua Petricani, nr 42 , langa lacul si Parcul Petricani este format dintr-o singura cladire cu regim mic de inaltime ce insumeaza un numar de numai 17 unitati locative, apartamente de 2 si 3 camere.

Ansamblul Rezidential Neofort 77  reprezinta o oportunitate oferita clientilor care lucreaza in zona de business din Nordul Bucurestiului, care doresc sa fie foarte aproape de birou dar sa si beneficieze de un pret foarte competitiv.

In proximitatea ansamblului rezidential circula autobuzul 682, care face legatura intre cartierul Andronache si metrou Bucur Obor, pe sos. Colentina, dar si linia de autobuz, nou infiintata, 343, care face legatura cu statia de metrou Pipera, cat si cu toate centrele de business si cladirile de birouri din zona Fabrica de Glucoza –Calea Floreasca - Barbu Vacarestu – Dorobanti.

Blocul are un in regim de inaltime S+P+4E si are in componenta cate 4 apartamente pe nivel dar si locuri de parcare subterane si supraterane.

Ansamblul Neofort Rezidential 77, ofera locatarilor o pozitionare excelenta, apartamente cu bucatarii inchise, terase generoase cu vedere spre lacul si Parcul Plumbuita , finisaje de foarte buna calitate, incalzire in pardosealacentrale proprii in condensatie ARISTON, tamplarie Salamanderlift silentios Schindlerinterfon pentru fiecare apartament.

Blocul are o fundatie de tip radier general cu  cadre, diafragme si grinzi de beton armat, cu inchideri de caramida Porotherm de 25 cm  si anvelopare cu polistiren expandat EPS 80 de 100mm.

Compartimentarea interioara a acestui ansamblu rezidential este  realizata exclusiv din caramida Porotherm de 25 cm intre apartamente si 11.5 cm in interiorul apartamentelor, dupa aplicarea tencuielilor mecanizate si a gleturilor, grosimea finita a peretilor dintre apartamente va ajunge la 30 cm, respectiv 15 cm pentru peretii interiori.

Costurile de intretinere din acest ansamblu rezidential se vor mentine minime, apartamentele dispun de centrala proprie de apartament, in condensatie si contorizare individuala pentru consumul de energie electrica, apa si gaz.

Predarea apartamentelor la cheie va fi in luna SEPTEMBRIE 2023.

Pentru clientii nostri, compania Neofort ofera consultanta gratuita de specialitate pe toata durata procesului de achizitionare a unei locuinte, precum si facilitarea obtinerii de finantare bancara pentru cumparatorii interesati.

Tipuri apartamente:

Apartament 2 camere Tip 1 PROMOTIE 

Preturi: 95 000 euro + TVA

Suprafata utila: 56 mp + 3mp balcon

Apartament 2 camere Tip 2

Preturi: 125 000 euro + TVA

Suprafata utila: 59 mp + 20 mp Terasa

Apartament 3 camere Tip 1 PROMOTIE 

Preturi: 150 000 euro TVA inclus

Suprafata utila: 73 mp + 10 mp balcon

Apartament 3 camere Tip 2

Preturi: 170 000 euro + TVA

Suprafata utila: 73 mp + 24 mp Terasa

Apartament 3 camere Tip 3

Preturi: 210 000 euro + TVA

Suprafata utila: 83 mp + 40 mp Terasa

Parcare subterana:  15 000 euro + TVA

Parcare supraterana:  10 000 euro + TVA

Apartament 2 camere Tip 1 (stoc epuizat)

Preturi: 95 000 euro + TVA

Suprafata utila: 56 mp

 

- Încălzire in pardoseala 
- Tamplarie PVC Salamander 82
- Gresia, faianța, parchet 
- Ușii interioare celulare
- Centrala individuala in condensatie Ariston
- Lift Schindler
- Rampa de acces cu degivrare
- Balustrada balcoane din sticla

- Contorizare individuala apa, gaz, curent electric

Gabriela BADILA - Ansambluri rezidentiale - Ansamblu Rezidential Petricani

Gabriela BADILA

Reprezentant vanzari zona ILFOV

0757 077 696

 

Pentru o oferta detaliata completeaza formularul de contact de mai jos.

bottom of page