top of page

Suntem bucurosi sa va prezentam un  nou produs marca NEOFORT, Ansamblul Neofort Rezidential 42, situat in Zona Piata Muncii-Vatra Luminoasa-Metrou Muncii.

Ansamblul Neofort 42 reprezinta o oportunitate rara oferita de ansamblurile rezidentiale amplasate in zone ultracentrale, care asigura in acelasi timp atat linistea si privelistea unei zone rezidentiale de case si vile, cat si un pret foarte competitiv. In virtutea locatiei sale deosebite, complexul beneficiaza de numeroase centre comerciale in preajma si mijloace de transport in imediata apropiere.

Blocul de locuinte va fi edificat in regim de inaltime P+2+M.

Conceptul, are la baza o strategie deja aplicata si verificata, care consta in crearea si implementarea unui produs imobiliar care sa intruneasca urmatoarele caracteristici: zona centrala, pret corect, compartimentare reusita si functionala, bucatarie inchisa sau openspace, balcoane cu dimensiune potrivita si rezonabila, regim de inaltime mic spre mediu, materiale de constructie si finisaje premium. Concret, am analizat pana in cel mai mic detaliu cerintele clientilor din anii precedenti si am realizat un proiect ce satisface pretentiile a celor peste 90% dintre cumparatori din piata de profil.

Ansamblul are in componenta sa 5 apartamente, 2 tipuri de studiouri, 2 tipuri de apartamente de 3 camere, 1 tip de apartament tip penthouse.

Blocul are o scara principala realizata dupa un design innovator, locuri de parcare la suprateran. Complexul intruneste toate caracteristicile unei constructii rezistente la risc seismic: amprenta blocului mare, regim de inaltime mic, structura pe cadre, stalpi si diafragme din beton armat.

Toti peretii sunt din caramida Porotherm, la exterior 25 cm si 12 cm la interior. Peretii dintre apartamente sunt de 25 cm.

Tamplaria este tip termopan cu 3 foi de sticla si profil cu 7 camere de izolare marca Salamander, culoare gri antracit. Fiecare apartament va fi dotat cu centrala autonoma pe gaz, incalzire prin pardoseala, iar consumurile de energie, apa si gaz vor fi contorizate individual. 

Locul de parcare se pot achizitiona la pretul de 13500 cu TVA inclus.

Toate materialele cu potential inflamabil vor fi ignifugate.

Modalitatea de achizitionare: Apartamentele vor fi rezervate cu suma de 2000 euro / valoare fixa indiferent de tipul apartamentului. In 10 zile lucratoare in functie de tipul de pret si avans ales se vor incheia promisiunile de vanzare cumparare, urmand ca la definitivarea blocului sa se aleaga finisajele si sa se achite restul sumei de plata. 

Preturile exprimate contin TVA si finisaje la cheie. In intervalul dintre antecontract si contractul final de vanzare cumparare se vor alege si monta finisajele.

Constructia este adaptata specificului zonei si unor cerinte deosebit de exigente. Acest ansamblu rezidential la fel ca si celelalte proiecte ale noastre va fi construit din fonduri proprii. Achizitia terenului si a materialelor de constructie nu implica nici o forma de creditare din partea vreunei banci.

Oferta supusa unor termene si conditii.

Tipuri apartamente: STOC EPUIZAT

Garsoniere - Studio

Preturi: 74 226 euro cu TVA inclus
Suprafata utila: 37.78 mp
Suprafata construita: 50.24 mp

Garsoniere - Studio

Preturi: 74 651 euro cu TVA inclus
Suprafata utila:  38.03 mp
Suprafata construita:  51.14 mp  

Apartamente de 3 camere Tip 1  

Preturi:  171 105 euro cu TVA inclus
Suprafata utila: 100.65 mp
Suprafata construita: 135.17 mp

Apartamente de 3 camere Tip 2

Preturi: 142 817 euro cu TVA inclus
Suprafata utila:  84.01 mp
Suprafata construita: 114.16 mp

Apartamente de 3 camere Tip 3

Preturi: 155 601 euro cu TVA inclus
Suprafata utila:  91.53 mp
Suprafata construita: 122.57 mp

 

- Centrala de apartament Ariston

- Incalzire in pardoseala

- Izolatie termica la exterior 100mm
- Gresie faianta Delta Studio

- Usa exterioara metalica Pinum

- Usi interioare celulare Pinum/ Porta doors

- Tamplarie PVC cu 7 cam. Salamander

- Geamuri Saint Gobain 3 foi de sticla

- Echipare obiecte sanitare Delta Studio

- Parchet Laminat 10mm

- Granit spatii comune

Piata Muncii - Ansambluri Rezidentiale Bucuresti Neofort

Adriana VESELU

INFO Secretariat

0758 090 904

Pentru o oferta detaliata completeaza formularul de contact de mai jos.

bottom of page