Ansamblul Neofort Rezidential 74 - Sisesti este construit pe un teren de 2349 mp si compus din două imobile de locuinţe colective cu regim de înălţime Demisol+Parter+5 Etaje, respectiv Demisol+Parter+8 Etaje, insumand un total de 73 apartamente, de 2 si 3 camere. Cladirile dispun de un demisol foarte inalt iar 3 din cele 4 laturi sunt deschise aproximativ 45-50% din suprafaţă către exterior, astfel parcarea auto să fie ventilată natural.
Corpul A al ansamblului Neofort Rezidential 74  are ca regim de înălţime Demisol+Parter+5Eetaje si  totalizeaza un numar de  55 de unitati locative cu 2 si 3 camere, iar Corpul B are ca regim de înălţime Demisol+Parter+8Etaje si are in componenta 18 apartamente dintre care 17 de 3 camere si unul de 2 camere, insumand astfel un total de  73 de apartamente de 2 şi de 3 camere, deservite de 3 lifturi performante ce coboara pana in parcare. In demisolul proiectului regasim si locurile de parcare.

Accesul catre proiectul nostru, se face direct din Sos. Sisesti, prin doua drumuri de acces, ansamblul fiind retras de zgomotul stradal, oferind linistea si confortul necesar dupa o zi agitata in oras. Apartamentele din cadrul acestui complex rezidential sunt spaţioase si foarte confortabile, luminoase, si au vederi spectaculoase.

Inconjurat exclusiv de cladiri noi si spaţiu verde, complexul nostru pune la dispoziţia clientilor locuinţe atent gandite, raportate la experianta proiectelor anterioare, care beneficiază de bucătării închise si  camere generoase, spatii vitrate mari, special proiectate pentru a permite accesul luminii naturale, dar şi balcoane, cu o vedere panoramica, superbă, asupra cartierului Băneasa, a pădurii Băneasa si a lacului Grivita.

Zona aleasa pentru construirea acestui  complex rezidential este deosebita, in continua dezvoltare si foarte cautata, oferind acces facil catre cea mai importanta zona de business din Bucuresti - zona de Nord. Din orice punct cardinal ai privi, priveliştea este una superbă, cartierul Băneasa fiind unul dintre cele mai râvnite zone din Bucureşti. 

Ansamblul Neofort Rezidential 74  este situat departe de agitaţia şi aglomeraţia urbană, dar la numai câteva minute distanţă de Baneasa Shopping City si de zona Arcul de Triumf - Aviatorilor.

Staţia autobuzului 205 se află la 100 m de proiect, în timp ce staţia de metrou Străuleşti se află la o distanţă de doar 4 minute de mers cu masina personala, respectiv 8 minute cu autobuzul.

Ca si elemente constructive, structura de rezistenta este de tip radier general cu grinzi si stalpi de beton armat, cu inchideri perimetrale din caramida eficient termic de tip Porotherm de 25 cm, protejat termic cu sistem termoizolant cu polistiren expandat de 10 cm. Ferestrele si usile de la balcoane sunt din tamplarie din PVC cu rupere de punte termica, pentacamerala, cu geam termoizolant Low-E, cu protectie impotriva razelor ultraviolete.

Toate apartamentele din proiect se vor preda la cheie, cu finisaje personalizate. Finisajele reprezintă unul dintre punctele forte ale acestui complex şi unul dintre lucrurile cela mai importante pe care am pus dintotdeauna preţ iar materialele de construcţie pe care le-am ales sunt dintre cele mai performante şi au rolul de a asigura confortul şi a oferi senzatia de relaxare necesara după o zi plină de evenimente.

Pentru clientii nostri, compania Neofort Biz ofera consultanta de specialitate pe toata durata procesului de achizitionare a unei locuinte. De asemenea, avand in vedere experienta vasta in domeniul imobiliar, compania noastra vine in prezent in sprijinul acelor clienti care doresc sa achizitioneze o proprietate prin contractarea unui credit bancar, punand la dispozitia acestora un consultant bancar. Rolul acestuia va fi acela de a inlesni relatia ulterioara a clientului cu banca, prin oferirea tuturor informatiilor necesare de la bun inceput. Clientul va putea beneficia de  calculul necesar pentru a determina suma totala pe care o va putea contracta in functie de veniturile si situatia acestuia, va putea primi oferte personalizate de la mai multe banci astfel incat alegerea bancii care va fi utilizata apoi sa fie cea mai buna optiune pentru acesta, si va fi alaturi de client pana la semnarea cu succes a contractului de creditare, va fi alaturi de client cu sfaturi si solutii pentru toate situatiile care pot aparea pe parcurs, urmarind ca scop final semnarea cu succes a contractului de creditare.

Proiectul Neofort Rezidential 74 va obtine clasa de performanta energetica A.

ANSAMBLURI REZIDENTIALE SISESTI 1
ANSAMBLURI REZIDENTIALE SISESTI 1

Ansamblu Rezidential Sisesti Baneasa, Bucuresti. Apartamente de vanzare complex imobiliar nou in Sisesti . Ansamblu Rezidential bloc nou Baneasa. Apartamente noi metrou Straulesti, Sisesti Residence. Complex Rezidential de apartamente noi la vanzare in zona Sisesti, Baneasa. Apartamente 2 3 camere garsoniere noi pret redus. Proiect Imobiliar finalizat. Ansambluri Rezidentiale Straulesti Sisesti. Sisesti, sector 1, Bucuresti. Ansambluri Rezidentiale Nord. 1

press to zoom
ANSAMBLURI REZIDENTIALE SISESTI 2
ANSAMBLURI REZIDENTIALE SISESTI 2

Ansamblu Rezidential Sisesti Baneasa, Bucuresti. Apartamente de vanzare complex imobiliar nou in Sisesti . Ansamblu Rezidential bloc nou Baneasa. Apartamente noi metrou Straulesti, Sisesti Residence. Complex Rezidential de apartamente noi la vanzare in zona Sisesti, Baneasa. Apartamente 2 3 camere garsoniere noi pret redus. Proiect Imobiliar finalizat. Ansambluri Rezidentiale Straulesti Sisesti. Sisesti, sector 1, Bucuresti. Ansambluri Rezidentiale Nord. 2

press to zoom
ANSAMBLURI REZIDENTIALE SISESTI 53
ANSAMBLURI REZIDENTIALE SISESTI 53

Ansamblu Rezidential Sisesti Baneasa, Bucuresti. Apartamente de vanzare complex imobiliar nou in Sisesti . Ansamblu Rezidential bloc nou Baneasa. Apartamente noi metrou Straulesti, Sisesti Residence. Complex Rezidential de apartamente noi la vanzare in zona Sisesti, Baneasa. Apartamente 2 3 camere garsoniere noi pret redus. Proiect Imobiliar finalizat. Ansambluri Rezidentiale Straulesti Sisesti. Sisesti, sector 1, Bucuresti. Ansambluri Rezidentiale Nord. 53

press to zoom
ANSAMBLURI REZIDENTIALE SISESTI 1
ANSAMBLURI REZIDENTIALE SISESTI 1

Ansamblu Rezidential Sisesti Baneasa, Bucuresti. Apartamente de vanzare complex imobiliar nou in Sisesti . Ansamblu Rezidential bloc nou Baneasa. Apartamente noi metrou Straulesti, Sisesti Residence. Complex Rezidential de apartamente noi la vanzare in zona Sisesti, Baneasa. Apartamente 2 3 camere garsoniere noi pret redus. Proiect Imobiliar finalizat. Ansambluri Rezidentiale Straulesti Sisesti. Sisesti, sector 1, Bucuresti. Ansambluri Rezidentiale Nord. 1

press to zoom
1/53

Tipuri apartamente:

Apartament 2 camere Tip 1

Pret de la: 61 000 euro + TVA

Suprafata utila: 54.18 mp

Apartament 2 camere Tip 2
Pret de la: 72 050 euro + TVA
Suprafata utila: 58.66 mp
Apartament 2 camere Tip 3
Pret de la: 75 350 euro + TVA
Suprafata utila: 59.2 mp
Apartament 3 camere Tip 1
Pret de la: 96 910 euro + TVA
Suprafata utila: 80.51 mp
Apartament 3 camere Tip 2
Pret de la: 105 600 euro + TVA
Suprafata utila: 84.02 mp

 

 

- Sistem  Antiefractie Antiinundatie si antiincendiu

- Izolatie termica exterioara si interioara

- Gresie si faianta  Italia /Spania

- Usa exterioara metalica

- Centrala termica prin condensare

- Usa interioara MDF Pinnum/Porta Doors

- Videointerfon

- Prize si intrerupatoare Schneider

- Tamplarie PVC Salamander feronerie Roto NT

- Preinstalatie AC – splitter minim 2 puncte

Georgiana BLIOJU - Ansambluri Rezidentiale Bucuresti

Georgiana BLIOJU

INFO Secretariat

0758 090 904

Pentru o oferta detaliata completeaza formularul de contact de mai jos.