top of page

Daca erai in cautarea unei case care sa-ti asigure maximum de confort si sa fii si aproape de freamatul urban, ne face placere sa iti prezentam Ansamblu Rezidential Neofort 61, un ansamblu nou de case cu acces filtrat aflat in curs de dezvoltare , situat in zona de sud-est a capitalei, in imediata apropiere a arterei rutiere care pleaca de la Piata Sudului cu iesire pe autostrada Soarelui, intr-o adevarata oaza de liniste si de verdeata, cu paduri, balta de pescuit, strazi asfaltate si iluminate si cu foarte multe puncte de interes social in proximitate.

Ansamblul Rezidential Neofort 61 Popesti Leordeni cuprinde 20 de case tip duplex , respectand integral cele mai noi standarde de constructie. Fiecare casa este compartimentata in mod inteligent pentru optimizarea maxima a spatiului interior, fiind dispuse pe parter, etaj 1 si mansarda.

De asemenea fiecare casa beneficiaza de teren de jur-imprejur pentru ca viitorii proprietari sa se bucure de timp in aer liber sau sa-si cultive propria gradina, beneficiind totodata si de doua locuri de parcare amenajate.

Totul a fost gandit pentru confortul intregii familii. In timp ce suprafetele vitrate mari ofera iluminarea naturala perfecta iar la toate cele 3 bai si la bucatarie ofera in plus si o ventilatie naturala optima, structura este una robusta fiind asigurata de beton armat grosime 25 cm cu completare de caramida porotherm asigurand astfel impreuna cu radierul general o rezistenta cu adevarat viguroasa din punct de vedere seismic si blocuri din beton celular autoclavizat pentru o izolare fonica excelenta. Izolatia termica a fost realizata cu termosistem de polistiren EPS 100 la exterior pentru pentru un ambient interior ideal la temperaturi exterioare extreme, iar instalatiile electrice si sanitare sunt configurate astfel incat sa suporte multipli consumatori.

Toate casele din Ansamblul Rezidential Neofort 61 Popesti Leordeni  vor fi bransate in mod individual la toate utilitatile, apa, curent electric, gaze naturale, canalizare cablu tv si internet si se predau la cheie cu toate utilitatile functionale.

Viitorii proprietari vor beneficia de personalizarea casei lor prin alegerea tuturor finisajelor dintr-o gama foarte variata pusa la dispozitie de catre dezvoltator in limita unui buget alocat.

Pentru toti clientii nostri care vor accesa un credit bancar pentru viitoarea locuinta in Ansamblul Rezidential Neofort 61, oferim in mod gratuit consultanta financiara de specialitate prin broker bancar dedicat pe toata durata procesului de achizitionare

Constructia este adaptata specificului zonei si va obtine certificare de eficienta energetica maxima.

Specificatii tehnice si pret:

Vila 4 camere STOC EPUIZAT

Pret:  144 990 euro cu TVA inclus

Suprafata Teren: 116,42 mp

Suprafata Utila: 137,58 mp + Parcare - 2 locuri

 

- tamplarie Deceunink tripan 7 foi

- tabla acoperis tip Lindab

- termosistem 10 cm

- prize si intrerupatoare modulare

- calorifere otel

- instalatii PPR

- perete dublu intre case

- terasa, gazon, 2 locuri de parcare

Ramona Flueraru - Ansambluri RezidenAnsamblu Rezidențial Drumul Taberei, bd. Timisoara, sector 6, Bucuresti. Ansamblu Rezidențial Apartamente noi metrou Valea Ialomitei, Oferta Apartamente noi Drumul Taberei. Ansamblu rezidențial in zona Metrou Valea Ialomitei. Vanzari apartamente in  constructie noua la pret promotional redus. Apartamente noi, bd. Timisoara, sector 6, Bucuresti. Ansambluri Rezidențiale Drumul Taberei, Apartamente vanzare bloc nou. Ansamblu Complex Cartier Rezidențial Valea Oltului, sector 6, Bucuresti. iale Bucuresti

Ramona FLUERARU

Reprezentant vanzari zona SUD-VEST

0759 030 367

 

Pentru o oferta detaliata completeaza formularul de contact de mai jos.

bottom of page