top of page

Ansamblul Neofort Rezidențial 70 este situat  in Zona Sos. Colentina - Sos Fundeni Dobroesti, pe o strada foarte linistita si putin circulata, la numai 50 de m fata de capatul autobuzului 182.

Noul proiect are un regim de inaltime de Subsol+Parter+3Etaje+Mansarda format din doua scari si are in componenta sa garsoniere, apartamente cu 2 si 3 camere, totalizand un numar de 48 unitati locative.

Apartamentele din Ansamblul Neofort Rezidențial 70, sunt eficient compartimentate, decomandate, au bucatarii inchise (sau open-space, daca se doreste) si balcoane foarte generoase, gandite astfel incat sa existe si spatiu suficient special destinat pentru depozitare dar si loc pentru relaxare. O parte dintre apartamentele situate la parterul Ansamblului Rezidențial Neofort 70, vor beneficia si de gradini generoase, cu acces privat direct din apartament, oferind astfel confortul locuirii la casa.

Toate apartamentele sunt predate cu finisaje complete la alegere, de calitate superioara, cu centrala proprie de apartament in condensatie ARISTON, iar casa scarii si spatiile comune ale acestui ansamblu rezidențial sunt finisate cu  pardoseli din granit  si mana curenta din fier forjat.

Costurile de intretinere in Ansamblul Rezidențial Neofort 70 vor putea fi gestionate usor de catre fiecare locatar in parte, datorita contorizarii separate pentru apa, curent si gaz.

Clientii pot opta si pentru locuri de parcare exterioare, in curtea imobilului, accesul realizandu-se pe baza de cartela, dar si pentru locuri de parcare subterane cat si pentru boxe. In curtea ansamblului rezidențial vom amenaja un loc de joaca pentru copii, dar si un spatiu de recreere si relaxare, comun, cu foisor, spatiu verde si loc pentru gratar.

In imediata vecinatate a Ansamblului Rezidențial Neofort 70 exista  acces rapid la magazine (Mega Image, Profi), restaurante si terase nou-deschise, scoli si gradinite(atat private cat si de stat), dar si capatul liniei autobuzului 182.

Proiectul are o structura pe cadre si grinzi de beton armat cu inchideri de caramida Porotherm de 25 de cm la exterior si intre apartamente, iar compartimentarile interioare sunt realizate exclusiv din caramida Porotherm de 11.5 cm.

Tencuielile si sapele sunt mecanizate, instalatia electrica este realizata din cupru, cea sanitara din PPR iar termosistemul este realizat din polistiren expandat de 100 mm cu densitate maxima EPS 80. Tamplaria este PVC premium Salamander cu 7 camere de izolare si un pachet de 2 foi de sticla tratate.

Recomandam achizitionarea de apartamente in Ansamblul Neofort Rezidențial 70, pentru clientii care doresc sa locuiasca impreuna cu familia, dar si pentru cei ce doresc sa obtina un venit lunar din inchirierea apartamentelor.

Pentru clientii nostri, compania Neofort ofera consultanta gratuita de specialitate pe toata durata procesului de achizitionare a unei locuinte.

Tipuri apartamente: STOC EPUIZAT

Garsoniera Tip 1 

Pret de la: 47 971 euro + TVA

Suprafata utila: 43.80 mp

Apartament 2 camere Tip 1

Pret de la: 51 100 euro + TVA

Suprafata utila: 65.30 mp

Apartament 2 camere Tip 2 

Pret de la: 71 519 euro + TVA

Suprafata utila: 65.30 mp

Apartament 2 camere Tip 3

Pret de la: 73 271 euro + TVA

Suprafata utila: 66.90 mp

Apartament 2 camere Tip 4

Pret de la: 74 257 euro + TVA

Suprafata utila: 67.80 mp 

Apartament 3 camere Tip 1

Pret de la: 82 142 euro + TVA

Suprafata utila: 75 mp 

Apartament 3 camere Tip 2

Pret de la: 90 940 euro + TVA

Suprafata utila: 83 mp

- Granit pe casa scarii

- Pereti caramida POROTHERM

- Balustrade de inox 

- Instalatii sanitare PPR

- Instalatii electrice din cupru

- Lift exterior din sticla

- Tamplarie PVC- Rehau 5 camere

- Gresie, faianta

- Parchet laminat

- Usi de interior

- Obiecte sanitare

- Sisteme de aerisire auxiliare

Sasha CALUTU

Sasha CALUTU

Reprezentant vanzari zona ILFOV

0757 077 057

Pentru o oferta detaliata completeaza formularul de contact de mai jos.

bottom of page