Va prezentam un nou produs marca Neofort, Ansamblu Rezidential Neofort Rezidential 68, situat in – Strada C.Caracas nr. 47-51. Ansamblul Neofort 68 are regim de inaltime S+P+3+4R+5R si are in component sa apartamente de 2, 3, 4, 5 camere si spatii comerciale. Viitorul cumparator va putea opta pentru apartamente noi decomandate sau apartamente semidecomandate, mai mici sau mai spatioase, cu bucatarie deschisa sau inchisa, cu acces dublu in balcon din living si dormitor sau doar din living. Complexul Rezidential intruneste toate caracteristicile unei constructii rezistente la risc seismic: amprenta blocului mare, regim de inaltime mediu, structura pe cadre, stalpi si diafragme din beton armat.

Ansamblul Rezidential din zona Piata Victoriei – Banu Manta, beneficiaza de pereti neportanti ce sunt din caramida Porotherm, la exterior 25 cm si 10 cm interior. Peretii dintre apartamente sunt de 25 cm. Tamplaria este tip termopan cu 3 foi de sticla si profil cu 7 camere de izolare marca Salamander. Fiecare apartament va fi dotat cu centrala termica in condensatie, iar consumurile de energie, apa si gaz vor fi contorizate individual. Instalatia sanitara va fi din PPR, iar trasarea se va realiza prin sapa. Instalatia electrica va fi din cupru cu trasare prin tencuiala si tavan. Finisajele vor fi realizate cu marci renumite de productie Italia si Germania, iar bugetul oferit pentru finisaje ce includ parchet, gresie si faianta va fi de 150 lei/mp.

Ansamblul Rezidential Neofort Rezidential 68 Piata Victoriei – Banu Manta este situat intr-o zona de case si vile si este foarte aproape de Piata Victoriei si numeroase gradinite, scoli, universitati si institutii publice. Conceptul, are la baza o strategie deja aplicata si verificata, care consta in crearea si implementarea unui produs imobiliar care sa intruneasca urmatoarele caracteristici:zona centrala, pret corect, compartimentare reusita si functionala, bucatarie inchisa sau openspace, balcoane cu dimensiune potrivita si rezonabila, regim de inaltime mic spre mediu, materiale de constructie si finisaje premium. Concret, am analizat pana in cel mai mic detaliu cerintele clientilor din anii precedenti si am realizat un proiect ce satisface pretentiile a celor peste 90% dintre cumparatori din piata de profil.

Acest ansamblu rezidential la fel ca si celelalte proiecte ale noastre va fi construit din fonduri proprii. Achizitia terenului si a materialelor de constructie este realizata din surse proprii fara nici un fel de creditare.

Parcarile sunt in subsolul blocului si se vand la pretul de 16000 euro + TVA independenta.

Precizam  ca proiectul Neofort Rezidential 68 a obtinut clasa energetica A.

1/36
Tipuri apartamente:

Apartament de  5 camere 

Pret de: 280000 euro + TVA 

Suprafata utila de: 166.06 mp

Apartament de 3 camere 

Pret de: 130000 euro + Tva

Suprafata utila de: 79.70 mp

Apartament de 2 camere 

Pret de: 101755 euro + TVA 

Suprafata utila de: 63.23 mp

Apartament de 2 camere 

Pret de: 119560 euro + TVA 

Suprafata utila de: 75 mp

Apartament de 3 camere 

Pret de: 190637 euro + TVA 

Suprafata utila de: 140.85 mp

Apartament de 3 camere 

Pret de: 274383 euro + TVA 

Suprafata utila de: 190.19 mp

Apartament de 4 camere 

Pret de: 185077 euro + TVA 

Suprafata utila de: 112.85 mp

- parcare subterana

- termoizolatie 10 cm BAUMIT

- tencuiala decorativa SAVANA

- ascensor KONE

- usi VARIO DOOR

- tamplarie PVC termopan SALAMANDER, 7 camere,

- pachet de sticla termoizolanta tratata LOW E

- centrale termice Vaillant;

- parchet triplu stratificat lemn natural Germania

Georgiana BLIOJU - Ansambluri Rezidentiale Bucuresti

Georgiana BLIOJU

INFO Secretariat

0758 090 904

Pentru o oferta detaliata completeaza formularul de contact de mai jos.