top of page

Ansamblul Rezidential Neofort 75 situat in Zona Andronache - Gherghitei – Autostrada A3 – Petricani, si este format dintr-o singura cladire cu regim mic de inaltime ce insumeaza un numar de numai 23 unitati locative, garsoniere, apartamente de 2 si 3 camere.

Ansamblul Rezidential Neofort 75 reprezinta o oportunitate oferita clientilor care lucreaza in zona de business din Nordul Bucurestiului, care doresc sa fie foarte aproape de birou dar sa si beneficieze de un pret foarte competitiv.

In proximitatea ansamblului rezidential circula autobuzul 682, care face legatura intre cartierul Andronache si metrou Bucur Obor, pe sos. Colentina, dar si linia de autobuz, nou infiintata, 343, care face legatura cu statia de metrou Pipera, cat si cu toate centrele de business si cladirile de birouri din zona Fabrica de GlucozaCalea Floreasca - Barbu VacarestuDorobanti, iar la numai cateva minute de mers pe jos, se afla Parcul Plumbuita.

Blocul are un in regim de inaltime S+P+5E, si are in componenta, garsoniere, apartamente de 2 si 3 camere, dar si locuri de parcare subterane si supraterane.

Ansamblul Neofort Rezidential 75, ofera locatarilor o pozitionare excelenta, apartamente si garsoniere cu bucatarii inchise, finisaje de foarte buna calitate, incalzire prin pardoseala, centrale proprii in condensatie, tamplarie PVC VEKA, lift silentios, interfon pentru fiecare apartament.

La parterul ansamblului rezidential este numai 1 apartament de 3 camere, cu gradina proprie de 107 mp,  la etajele 1-4 sunt cate 4 apartamente, o garsoniera si 3 tipuri de apartamente de 2 camere iar la etajul al 5-lea numai 2 apartamente.

Apartamentele din Ansamblul Rezidential Neofort 75, au suprafete generoase, au bucatarii inchise si balcoane, si au suprafete utile incepand cu 40,98 mp pentru garsoniere, respectiv 59,37 mp pentru apartamentele de 2 camere.

Blocul are o fundatie de tip radier general cu  cadre, diafragme si grinzi de beton armat, cu inchideri de caramida Porotherm de 25 cm  si anvelopare cu polistiren expandat EPS 80 de 100mm.

Compartimentarea interioara a acestui ansamblu rezidential este  realizata exclusiv din caramida Porotherm de 25 cm intre apartamente si 11.5 cm in interiorul apartamentelor, dupa aplicarea tencuielilor mecanizate si a gleturilor, grosimea finita a peretilor dintre apartamente va ajunge la 30 cm, respectiv 15 cm pentru peretii interiori.

Costurile de intretinere din acest ansamblu rezidential se vor mentine minime, apartamentele dispun de centrala proprie de apartament, in condensatie si contorizare individuala pentru consumul de energie electrica, apa si gaz.

Pentru clientii nostri, compania Neofort Crowdfunding ofera consultanta de specialitate gratuita pe toata durata procesului de achizitionare a unei locuinte.

Tipuri apartamente: STOC EPUIZAT 

Garsoniera

Pret: de 58 543 euro + TVA

Suprafata totala: 40.98 mp

Apartament de 2 Camere Tip 1

Pret: de 84 815 euro + TVA 
Suprafata totala: 59,37 mp

Apartament de 2 Camere Tip 2

Pret: de 86 229 euro + TVA
Suprafata totala: 60,36 mp  

Apartament de 2 camere Tip 3  

Pret: de  87 943 euro + TVA

Suprafata totala: 61,56 mp  

 
- Centrala de apartament in condensatie 
- Tamplarie PVC VEKA
- Usa de intrare metalica, usi de interior celulare
- Compartimentare interioara numai din caramida

- Izolatie exterioara cu polistiren de 100mm

- Contorizare individuala apa, gaz, curent electric

- Nu exista taxe de mentenanta adiacente

- Exista parcare supraterana si subterana

- Rezervoare wc incastrate si wc suspendate

- Incalzire in pardoseala

- Finisaje complete - premium

Adriana VESELU

Adriana VESELU

Reprezentant vanzari zona ILFOV

0758 090 904

 

Pentru o oferta detaliata completeaza formularul de contact de mai jos.

bottom of page