top of page

Va invitam sa deveniti locatari intr-un ansamblul rezidențial nou Neofort 71 Colentina - Andronache, un bloc modern amplasat in zona de case ce va ofera un confort optim la interior prin gama de finisaje lux oferita exclusiv acestui proiect, dar si prin amplasarea constructiei intr-o zona cu acces imediat la transport in comun, iar cu masina puteti ajunge in cateva minute atat in zona Pipera Promenada cat si Autostrada A3.

Regimul de inaltime este S+P+3E+4ER, etajul 4 oferind o vedere panoramica asupra zonei si terase foarte mari.

Va punem la dispozitie un numar de 43 apartamente cu diferite compartimentari, garsoniere, apartamente de 2, 3 si 4 camere, inclusiv apartamente cu terase, pentru apartamentele de la ultimul etaj, dar si apartamente si garsoniere cu gradina proprie, pentru apartamentele de la parter.

Apartamentele din cadrul complexului Neofort Rezidential 71, se adreseaza unei game foarte largi de clienti, existand posibilitatea achizitionarii de apartamente si garsoniere, pentru a fi inchiriate, dar si pentru familiile care au nevoie de spatii mai genereoase si vor sa petreaca timpul pe terasele sau pe gradinile proprii.

Cladirea se deosebeste prin ferestre foarte mari cu tamplarie PVC cu sticla tratata Low-E, iar interioarele se ofera la gata amenajate cu finisaje din gama de lux, cu posibilitatea alegerii acestora.

Ansamblul Rezidențial Neofort 71 Colentina-Andronache intruneste toate caracteristicile unei constructii rezistente la risc seismic: amprenta blocului mare, regim de inaltime mic, structura pe cadre, stalpi si diafragme din beton armat. Toti peretii sunt din caramida Porotherm, la exterior 25 cm si 11,5 cm la interior, iar cei dintre apartamente sunt de 25 cm (32 cm cu tencuiala).

Imobilul este dotat cu lift, care coboara inclus la subsolul imobilului.

In subsolul blocului, exista si posibilitatea achizitionarii de locuri de parcare.

Costurile de intretinere in Ansamblul Rezidențial Neofort 71 vor putea fi gestionate usor de catre fiecare locatar in parte, datorita contorizarii separate pentru apa, curent si gaz.

Pentru clientii nostri, Ansamblul Rezidențial 71 Colentina - Andronache ofera consultanta de specialitate pe toata durata procesului de achizitionare a unei locuinte, punand la dispozitie un consultant bancar gratuit. Rolul acestuia va fi acela de a inlesni relatia ulterioara a clientului cu banca, prin oferirea tuturor informatiilor necesare de la bun inceput.

Constructia Ansamblului Rezidențial Neofort 71 Colentina - Andronache este adaptata specificului zonei si unor cerinte deosebit de exigente.

Tipuri de apartamente: STOC EPUIZAT

Garsoniera Tip 1 

Pret: de la 39 840 euro + TVA

Suprafata utila: 30 mp

Garsoniera Tip 2 

Pret: de la 40 400 euro + TVA

Suprafata utila: 30.32 mp

Garsoniera Tip 3 

Pret: de la 46 787 euro + TVA

Suprafata utila: 30 mp + curte 18,2 mp

Apartamente de 2 camere 

Pret: de la 57 920  euro + TVA
Suprafata utila: 43,44 mp  

Apartamente de 2 camere 

Pret: de la 64 973 euro + TVA
Suprafata utila: 48,72 mp 

Apartamente de 2 camere 
Pret: de la 68 453 euro + TVA
Suprafata utila: 51,34 mp

Apartamente de 3 camere  

Pret: de la 163 636 euro + TVA
Suprafata utila: 87,94 mp + 111 mp terasa 

Apartamente de 4 camere  

Pret: de la 172 727 euro + TVA
Suprafata utila: 104 mp + 100 mp terasa

 

- Instalatii electrice din cupru
- Gresie, faianta
- Parchet laminat

- Usi de interior
- Obiecte sanitare

- Sisteme de aerisire auxiliare

- Balustrade de inox 

- Instalatii sanitare PPR

- Instalatii electrice din cupru

- Centrala de apartament

- Senzor de fum/gaz

A

Adriana VESELU

INFO Secretariat

0758 090 904

 

Pentru o oferta detaliata completeaza formularul de contact de mai jos.

bottom of page