top of page

Ansamblul Rezidențial Neofort 72 este situat  in Zona Sos Fundeni – Dobroesti, pe o strada foarte linistita si putin circulata, langa noua statie de autobuz 343, foarte aproape de Podul Fundeni.

Noul proiect are un regim de inaltime de Parter+3Etaje.  

Ansamblul Rezidențial Neofort 72  are in componenta sa garsoniere, apartamente cu 2 si 3 camere, cu gradini proprii, balcoane sau terase generoase.

Apartamentele din acest ansamblu rezidențial, sunt eficient compartimentate, decomandate, au bucatarii inchise si balcoane, gandite astfel incat sa existe si spatiu suficient special destinat pentru depozitare dar si loc pentru relaxare.

Toate apartamentele din acest ansamblu vor avea finisaje complete de calitate superioarasi au centrale proprii in condensatie marca ARISTON.

Costurile de intretinere in Ansamblul Rezidențial Neofort 72 vor putea fi gestionate usor de catre fiecare locatar in parte, datorita contorizarii separate pentru apa, curent si gaz. Clientii vor putea achizitiona si locuri de parcare exterioare, in curtea imobilului, accesul fiind permis numai locatarilor.

In imediata vecinatate a Ansamblului Rezidențial Neofort 72 aveti acces la magazine (Mega Image), restaurante, scoli si gradinite, dar si la statia noului autobuz 343.

Imobilul are o structura pe cadre si grinzi de beton armat cu inchideri de caramida de 25 cm la exterior si intre apartamente, iar compartimentarile interioare sunt realizate exclusiv din caramida Porotherm de 11.5 cm.

Tencuielile si sapele din acest ansamblu rezidențial sunt mecanizate, instalatia electrica este realizata din cupru, cea sanitara din PPR iar termosistemul este realizat din polistiren expandat de 100 mm cu densitate maxima EPS 80. Pentru o si mai buna izolatie termica am optat pentru tamplarie PVC premium Salamander cu 7 camere de izolare si un pachet de 2 foi de sticla tratate.

Zona se remarca prin acces facil catre mai multe magazine printre care Lidl, Penny, Jysk, Pepco, 2 piete pentru cumparaturi, iar accesul este foarte facil si catre centrul orasului prin mai multe linii STB, dar si catre iesirea spre Autostrada A2 si A3.

Recomandam achizitionarea de apartamente in Ansamblul Rezidențial Neofort 72, pentru clientii care doresc sa locuiasca impreuna cu familia dar si pentru cei ce doresc sa obtina un venit din inchirierea apartamentelor.

Pentru clientii nostri, compania Neofort Crowdfunding ofera consultanta gratuita de specialitate pe toata durata procesului de achizitionare a unei locuinte.

Tipuri apartamente: STOC EPUIZAT

Garsoniera Tip A 

Pret de la: 52 274 euro + TVA

Suprafata utila: 45.7 mp

Garsoniera Tip B

Pret de la: 57 605 euro + TVA

Suprafata utila: 47.03 mp + GRADINA 18 mp

Studio

Pret de la: 54 411 euro + TVA

Suprafata utila: 43.86 mp + GRADINA 20 mp

Apartament 2 camere Tip A 

Pret de la: 64 969 euro + TVA

Suprafata utila: 59.32 mp

Apartament 2 camere Tip B 

Pret de la: 66 987 euro + TVA

Suprafata utila: 53.10 mp + GRADINA 41 mp

Apartament 2 camere Tip C

Pret de la: 67 466 euro + TVA

Suprafata utila: 61.60 mp

Apartament 3 camere Tip A

Pret de la: 91 058 euro + TVA

Suprafata utila: 83.14 mp

Apartament 3 camere Tip B

Pret de la: 97145 euro + TVA

Suprafata utila: 92.73 mp

- Tamplarie PVC 

- Granit pe casa scarii si spatii comune

- Balustrade de inox

- Centrala termica in condensatie

- Alarme pentru gaze si incedii

- Interfon

- Gresie si faianta in bai

- Parchet laminat

- Usi de interior

- Obiecte sanitare

Adriana VESELU

Adriana VESELU

Reprezentant vanzari zona ILFOV

0758 090 904

Pentru o oferta detaliata completeaza formularul de contact de mai jos.

bottom of page