Ansamblul Rezidential Neofort 72 este situat  in Zona Sos. Colentina - Sos Fundeni Dobroesti, pe o strada foarte linistita si putin circulata.

Noul proiect este finalizat si are un regim de inaltime de Parter+2Etaje+Mansarda. Ansamblul Rezidential Neofort 72  are in componenta sa garsoniere, apartamente cu 2 si 3 camere, totalizand un numar de numai 22 unitati locative.

Apartamentele din acest ansamblu rezidential, sunt eficient compartimentate, decomandate, au bucatarii inchise si balcoane foarte generoase, gandite astfel incat sa existe si spatiu suficient special destinat pentru depozitare dar si loc pentru relaxare.

Toate apartamentele din acest ansamblu sunt predate cu finisaje complete de calitate superioara si cu centrala proprie de apartament in condensatie ARISTON.

Costurile de intretinere in Ansamblul Rezidential  Neofort 72 vor putea fi gestionate usor de catre fiecare locatar in parte, datorita contorizarii separate pentru apa, curent si gaz. Clientii pot opta si pentru locuri de parcare exterioare, in curtea imobilului, accesul realizandu-se pe baza de cartela.

In imediata vecinatate a Ansamblului Rezidential Neofort 72 aveti acces la magazine (Mega Image), restaurante, scoli si gradinite.

Imobilul are o structura pe cadre si grinzi de beton armat cu inchideri de caramida Porotherm de 25 de cm la exterior si intre apartamente, iar compartimentarile interioare sunt realizate exclusiv din caramida Porotherm de 11.5 cm.

Tencuielile si sapele din acest ansamblu rezidential sunt mecanizate, instalatia electrica este realizata din cupru, cea sanitara din PPR iar termosistemul este realizat din polistiren expandat de 100 mm cu densitate maxima EPS 80. Pentru o si mai buna izolatie termica am optat pentru tamplarie PVC premium Salamander cu 7 camere de izolare si un pachet de 2 foi de sticla tratate.

Recomandam achizitionarea de apartamente in Ansamblul Rezidential Neofort 72, pentru clientii care doresc sa locuiasca impreuna cu familia dar si pentru cei ce doresc sa obtina un venit din inchirierea apartamentelor.

Pentru clientii nostri, compania Neofort Crowdfunding ofera consultanta gratuita de specialitate pe toata durata procesului de achizitionare a unei locuinte.

Proiectul Neofort Rezidential 72 a obtinut clasa energetica A.

1/39
Tipuri apartamente:

Garsoniera

Pret de: 35323 euro + TVA

Suprafata utila: 37.09 mp

Apartament 2 camere Tip A

Pret de la: 51652 euro + TVA

Suprafata utila: 57.09 mp

Apartament 2 camere Tip B

Pret de : 53905 euro + TVA

Suprafata utila: 59.57 mp

Apartament 2 camere Tip C

Pret de: 53777 euro + TVA

Suprafata utila: 66.43 mp

Apartament 3 camere (loc parcare inclus)

Pret de la: 66242 euro + TVA 

Suprafata utila: 81.83 mp

- Tamplarie exterioara 

- Granit pe casa scarii si spatii comune

- Balustrade de inox

- Centrala termica ARISTON

- Alarme pentru gaze si incedii

- Interfon

- Gresie si faianta in bai

- Parchet laminat

- Usi de interior

- Obiecte sanitare

Cristian Dobre - Ansamblu Rezidential Bucuresti

Cristian DOBRE

Reprezentant vanzari zona ILFOV

0752 443 438

 

Pentru o oferta detaliata completeaza formularul de contact de mai jos.