top of page

Va invitam sa descoperiti noul Ansamblu Rezidențial Neofort 2 Andronache - Colentina amplasat in zona rezidențiala de case din intersectia Sos. Colentina cu Sos. Andronache avand acces din ambele strazi.

Accesul la mijloacele de transport in comun din acest ansamblu rezidențial, se face foarte usor atat catre zona de nord (offices Pipera) cat si catre zona de centru (Unirii – Universitate – Gara de Nord). De asemenea puteti iesi foarte usor catre autostrada A3 (Ploiesti) cat si A2 (Constanta).

Acest ansamblu rezidențial va pune  la dispozitie un bloc cochet stil boutique cu arhitectura interesanta, avand nivel de inaltime P+3+4R, dotat cu lift, oferind un numar de 12 apartamente smart cu bucatarii inchise si camere spatioase. Apartamentele vor fi gata de predare pana la sfarsitul lunii August 2021.

Fiecare apartament din acest ansamblu rezidențial va fi dotat cu tehnologie Smart Home controlata prin wi-fi si aplicatii smartphone.

Parterul ansamblului va fi utilizat pentru parcari acoperite si spatii verzi, la etajele 1 si 2 avem cate 4 apartamente spatioase, etajul 3 dispune de 3 apartamente din care unul beneficiaza de 2 terase mari de 30mp cu vedere deschisa peste zona de case, iar etajul 4 are cea mai interesanta utilizare. Aici se activeaza imaginatia cumparatorului pentru o impartire preferentiala a spatiului si o amenajare interioara si exterioara a unui apartament imens tip penthouse cu 2 terase impartite pe 2 nivele, una din terase oferind posibilitatea de extindere a zonei de interior, iar a doua terasa ofera o vedere extraordinara la 360 grade putand astfel sa va bucurati de potentialul maxim al locuintei.

Din punct de vedere tehnic, ansamblul rezidențial foloseste o fundatie de tip radier general cu stalpi, grinzi si diafragme din beton armat, compartimentare din caramida Porotherm 250mm, respectiv Porotherm 115mm intre camerele interioare (grosimea dupa finisare ajungand la 300mm respectiv 150mm), iar exteriorul va fi placat cu polistiren de 100mm clasa de calitate/densitate EPS 80. Ferestrele acestui proiect au deschideri mari oferind un camp de lumina interior generos, utilizam profil PVC Salamander cu feronerie si accesorii Roto, iar sticla este tratata Low-E. Fiecare apartament al acestui ansamblu rezidențial este contorizat individual, dotat cu centrala de apartament Ariston 24kW in condensatie, instalatii sanitare PPR si electrice din cupru. De asemenea spatiile comune ale proiectului vor fi amenajate cu granit, iar liftul va fi spatios pentru 6 persoane.

In acest proiect din Ansamblul Rezidențial 2 Andronache mergem pe o gama de finisaje superioare, fiecare apartament beneficiaza de buget generos de amenajare, baile vor avea sanitare Geberit, balcoanele vor fi tip terasa amenajate cu granit, mana curenta din inox si sticla securizata. 

Locurile de parcare sunt amplasate la parter si sunt acoperite, se vand cu titlu de proprietate la pretul de 7500 euro TVA inclus

Pentru clientii nostri, Ansamblul Rezidențial 2 Andronache ofera consultanta de specialitate pe toata durata procesului de achizitionare a unei locuinte, punand la dispozitie un consultant bancar gratuit. Rolul acestuia va fi acela de a inlesni relatia ulterioara a clientului cu banca, prin oferirea tuturor informatiilor necesare de la bun inceput.

Constructia Ansamblului Rezidențial Neofort 2 Andronache este adaptata specificului zonei si unor cerinte deosebit de exigente.

Tipuri apartamente: STOC EPUIZAT 
Apartament 4 camere Tip D 
Pret de la: 220 000 euro + TVA
Suprafata utila: 106.2 mp + Terasa 63.3 mp
Garsoniera
Pret de la: 47 620 euro + TVA
Suprafata utila: 40,40 mp
Apartament 2 camere Tip A 
Pret de la: 58 000 euro + TVA
Suprafata utila: 50 mp

Apartament 2 camere Tip B 

Pret de la: 67 300 euro + TVA

Suprafata utila: 55,1 mp

Apartament 2 camere Tip D 

Pret de la: 76 000 euro + TVA

Suprafata utila: 60,1 mp

Apartament 2 camere Tip C 

Pret de la: 80 950 euro + TVA

Suprafata utila: 65,8 mp
Apartament 3 camere Tip A 
Pret de la: 76 200 euro + TVA
Suprafata utila: 64,6 mp

Apartament 3 camere Tip B 

Pret de la: 83 300 euro + TVA

Suprafata utila: 69,6 mp

Apartament 3 camere Tip C 

Pret de la: 115 000 euro + TVA

Suprafata utila: 83,40 mp + Terasa 29.80 mp

 

- lift 6 persoane

- tamplarie PVC Salamander 5 camere

- finisaje calitate superioara

- obiecte sanitare Geberit

- sisteme de aerisire auxiliare

- usi antiefractie sistem inchidere multipunct 

- sistem Smart Home wi-fi

- granit pe casa scarii

- pereti caramida POROTHERM

- balustrade de inox 

- instalatii sanitare PPR

- instalatii electrice din cupru

Andronache - Ansamblu Rezidential Bucuresti Neofort

Adriana VESELU

INFO Secretariat

0758 090 904

Pentru o oferta detaliata completeaza formularul de contact de mai jos.

bottom of page