top of page

Va prezentam un nou proiect Neofort - Ansamblul Rezidențial Neofort 56, situat în zona PALLADY, în vecinatatea Bulevardelor 1 Decembrie 1918 și Theodor Pallady. Proiectul este retras de zgomotul marilor bulevarde, având în proximitate toate facilitatile necesare unei vieti confortabile: magazine, centre comerciale, unități de învățământ, zone verzi. Proiectul se afla lângă PARCUL TEILOR – la cateva minute de Auchan Titan, Auchan Pallady, LIDL, Kaufland, Jumbo, Metro, Ikea, JYSK, Leroy Merlin, Decathlon, Dedeman. Un alt avantaj este faptul ca Ansamblul Rezidențial Neofort 56 se afla într-o zona noua a sectorului 3, în plină ascensiune și dezvoltare. Accesul catre centrul orasului este facil, ansamblul aflandu-se la cateva minute de Bd. Theodor Pallady, Str. Bratarii si Bd. 1 Decembrie 1918, unde se afla atat statii de metrou cat si alte mijloace de transport in comun care fac legatura cu toate zonele de interes ale capitalei.

Proiectul va fi edificat in regim de înălțime D+P+6, cu un total de 96 apartamente, avand in componenta sa garsoniere, studiouri, apartamente cu 2 si 3 camere, cu diferite suprafete si compartimentari, va fi dotat cu câte un lift pentru fiecare dintre cele 2 scari si locuri de parcare. Ansamblul rezidențial va fi construit pe cadre și grinzi din beton armat cu inchideri din caramida Porotherm si termosistem de 100 mm.

Fiecare apartament din Ansamblul Rezidențial Neofort 56 se va preda la cheie, va beneficia de centrala proprie in condensatie, va fi branșat individual la toate utilitatile (curent electric, gaze, apa, canalizare) și va dispune de finisaje personalizate (gresie, faianta, parchet, usi de interior, obiecte sanitare).

Pentru clientii Neofort se ofera in mod gratuit consultanta de specialitate pe toata durata procesului de achizitionare a locuintei. Consultantul bancar va fi alaturi de client pana la semnarea cu succes a contractului de creditare.

1/30

Tipuri de apartamente:

Garsoniera 
Pret de la: 53 196 euro + TVA
Suprafata utila (cu balcon): 49.38 mp
Apartament 2 camere 
Pret de la: 73 476 euro + TVA
Suprafata utila (cu balcon): 69.79 mp
Apartament 3 camere
Pret de la: 101 423 euro + TVA
Suprafata utila (cu balcon): 96.13 m

 

- finisaje personalizate

- centrala de apartament cu senzor de gaz

- tamplarie PVC Salamander

- termosistem 100mm

- compartimentare interioara din caramida

- contorizare individuala apa, gaz, electricitate

- nu exista taxe de mentenanta adiacente

- locuri de parcare

Sasha CALUTU

Sasha CALUTU

Reprezentant vanzari zona CENTRALA

0757 077 057

Pentru o oferta detaliata completeaza formularul de contact de mai jos.

bottom of page