top of page

Avem placerea sa va prezentam un nou proiect imobiliar Ansamblu Rezidential Neofort 56 situat intr-una din cele mai prolifice zone ale capitalei in momentul actual si anume in zona de est Titanul nou, amplasat excelent in imediata apropiere a statiei de metrou Nicolae Teclu, a centrelor comerciale si a magazinelor de retail.

Ansamblu Rezidential Neofort 56  are o arhitectura sa moderna accentuata de inaltele standarde de calitate a materialelor si al dotarilor tehnice il califica drept locuinta ideala conceputa special pentru familiile tinere. Fiecare tip de apartament din Ansamblu Rezidential Neofort 56 este gandit pentru a oferi un nivel crescut de functionalitate si utilizare a spatiului, oferind astfel un inalt grad de confort ambiental, fiind luminoase si spatioase.

Blocul de locuinte va fi edificat in regim P+7E avand in componenta sa 2 tronsoane a cate 47 de unitati locative, incepand de la studio-uri pana la apartamente de 4 camere cu terasa proprie.

 Ansamblu Rezidential Neofort 56 gratie amplasarii sale, viitorii locatari vor beneficia de asemenea de proximitatea unei multitudini de puncte de interes foarte importante si variate:

- centre comerciale: Ikea, Jumbo, Leroy Merlin, Metro, Dedeman, Auchan, Lidl

- locatii recreative: Parcul Tei

- transport in comun: metrou Nicolae Teclu, linii STB 246, 408, 19, 40

- unități de învățământ de stat si private: Liceul International de Informatica, Scoala Spectrum, Scoala gimnaziala nr 116

- unitati medicale: Medcenter Titan, Clinica medicala Pallady,  Spitalul Medlife Titan

Ansamblul Rezidențial Neofort 56 intruneste toate caracteristicile unei constructii rezistente la risc seismic: amprenta mare, regim de inaltime mediu, structura din beton armat cu completare de caramida Porotherm, la exterior 30 cm si 15 cm la interior si termosistem EPS 80 care vine sa definitiveze eficienta termica superioara si rezistenta crescuta la risc seismic.

Toate apartamentele din Ansamblul Rezidential Neofort 56  vor fi bransate in mod individual la toate utilitatile, apa, curent electric, gaze naturale, canalizare, cablu tv, internet si se predau la cheie cu toate finisajele si utilitatile functionale.

Ansamblul Rezidențial Neofort 56 ofera spre vanzare locuri de parcare supraterane si acoperite situate la parterul blocului la pretul de 6.500 euro cu tva inclus, respectiv 9.000 euro cu tva inclus.

Recomandam achizitionarea de apartamente in Ansamblul Rezidențial Neofort 56 atat clientilor care doresc sa locuiasca acolo impreuna cu familia cat si clientilor care doresc sa faca o investitie buna pe termen lung, pentru zona respectiva inregistrandu-se o cerere constanta de inchiriere.

Pentru toti clientii nostri care vor accesa un credit bancar pentru viitoarea locuinta in Ansamblul Rezidential Neofort 56 oferim in mod gratuit consultanta financiara de specialitate prin broker bancar dedicat pe toata durata procesului de achizitionare.

Atat terenul cat si imobilul in sine nu implica nici o forma de creditare din partea vreunei banci.

Constructia este supusa celor mai riguroase normative tehnice in vigoare si adaptata specificului zonei si va obtine certificare de eficienta energetica maxima.

Tipuri apartamente: STOC EPUIZAT

Studio
Pret de la: 67 799 euro + TVA
Suprafata utila (cu balcon): 52.10 mp
Apartament 2 camere 
Pret de la: 86 146 euro + TVA
Suprafata utila (cu balcon): 63.59 mp

Apartament 3 camere 
Pret de la: 99 238 euro + TVA
Suprafata utila (cu balcon): 93.94 m

Apartament 4 camere 

Pret de la: 161 900 euro + TVA

Suprafata utila (cu balcon): 164.71 mp

- sistem incalzire prin pardoseala Innofloor

- sistem Smart Home de control si reglare a  temperaturii ambientale

- tamplarie Salamander BluEvolution cu geam tripan  si sticla 4 seasons

- centrala termica in condensare Ariston cu tehnologie Open Therm

- sistem EV ready preinstalat pentru incarcare electrica auto la parcari

- sistem supraveghere video spatii comune

- usi interioare marca Pinum

- obiecte sanitare suspendate marca Roca

- prize si intrerupatoare Gewiss si LeGrand

- 4 lifturi silentioase marca Schindler

- balustrade de sticla securizata la balcoane

- ceramica import antiderapanta pe terase si in balcoane

 

Ramona FLUERARU

Ramona FLUERARU

Reprezentant vanzari zona SUD-VEST

0759 030 367

Pentru o oferta detaliata completeaza formularul de contact de mai jos.

bottom of page