top of page

Cu drag va prezentam un nou proiect Neofort - Ansamblul Rezidențial Neofort 84, amplasat în noua zona rezidentiala a cartierului Titan – sector 3 , în proximitatea Bulevardului Theodor Pallady. Accesul catre centrul orasului este facil si direct,  la cateva minute de mers pe jos pana la statia de metrou Nicolae Teclu  precum si la alte mijloace de transport in comun care fac legatura cu toate punctele de interes ale capitalei.

Proiectul este retras de zgomotul urban, având totodata în proximitate toate facilitatile necesare unei vieti confortabile: centre comerciale: Ikea, Leroy Merlin, Auchan, Lidl, Dedeman, Decathlon, unități de învățământ: Liceul International de informatica , Scoala gimnaziala nr.116, zone verzi: Parcul Teilor.

Ansamblul este format din 3 blocuri cu regim de inaltime P+6E+11Er din care primula fost dat in folosinta. Acestea cuprind o mare diversitate de garsoniere, studiouri, apartamente cu 2 ,3 si 4 camere, cu suprafete si compartimentari foarte variate si versatile. Ansamblul rezidențial benficiaza de structura din beton armat cu inchideri din caramida Porotherm grosime 30 cm  si termosistem de 10 cm EPS 80. In plus, datorita structurii sale, a amprentei mari la sol si a regimului de inaltime, se intrunesc cu succes caracteristicile unei constructii rezistente seismic.

Toate apartamentele din Ansamblul Rezidențial Neofort 84  se vor preda la cheie cu toate utilitatile functionale si contorizare individuala, vor beneficia de centrala proprie in condensare, vor fi branșate la toate utilitatile (curent electric, gaze, apa, canalizare) și vor dispune de finisaje atent selectionate pentru a oferi un maxim de confort. Locurile de parcare vor fi amenajate la suprateran si subteran.

Modalitatea de achizitie: apartamentul dorit se rezerva in baza semnarii unui contract de rezervare si achitarii taxe de rezervare de 1.000 euro, suma care face parte din totalul avansului.

Pentru clientii nostri care vor accesa un credit pentru viitoarea locuinta, compania Neofort ofera in mod gratuit consultanta financiara de specialitate pe toata durata procesului de achizitionare a locuintei, prin broker bancar dedicat.

Tipuri apartamente: STOC EPUIZAT

Garsoniere
Pret: 51 105 euro + TVA

Suprafata utila: 42.85mp

Studio
Pret: 61 935 euro + TVA
Suprafata utila: 51.93mp
Apartamente de 2 Camere
Pret: 75 480 euro + TVA 
Suprafata utila: 67.07mp
Apartamente de 3 Camere
Pret: 100 542  euro + TVA
Suprafata utila: 88.54 mp 

Apartamente de 4 Camere
Pret: 137 043  euro + TVA
Suprafata utila: 157.20mp 

Alte dotari:

- centrala termica in condensare 24kW

- tamplarie PVC cu geam tripan

- obiecte sanitare incastrabile suspendate

- usi metalice antiefractie cu inchidere multipunct

- Instalatii sanitare, electrice si termice

- gresie si faianta import

- ceramica import antiderapanta la balcoane si terase

- lifturi silentioase Schindler

Ansambluri rezidentiale Titan Pallady

Ramona FLUERARU

Reprezentant vanzari zona TITAN

0759 03 03 67

Pentru o oferta detaliata completeaza formularul de contact de mai jos.

bottom of page