top of page

Compania Neofort BIZ va prezinta Proiectul Neofort Rezidential 37 situat in Vitan Mall-Foisorului. Ansamblul Rezidential Mall Vitan-Foisorului este desfasurat pe o suprafata ce cuprinde cate 11 apartamente noi pe fiecare etaj. Apartamentele sunt de 1, 2 camere, decomandate si semidecomandate, cu bucatarii atat inchise cat si open space. Blocul beneficiaza de o pozitionare excelenta, cu acces facil catre mijloacele de transport. In zona se gasesc numeroase cafenele si magazine mixte de dimensiuni mici sau medii, o piata agroalimentara precum si complexul comercial Vitan Mall. In imediata apropiere a complexului comercial Mall Vitan, la cateva minute cu masina de Piata Unirii. Beneficiaza de cai cu acces rapid si facil catre centrul orasului.
Acest proiect este extrem de interesant, in special pentru raportul ZONA-CALITATE-PRET, imbinand intr-un mod fericit finisajele de calitate cu un pret foarte bun.

Apartamentele pot fi vandute la alb sau la cheie. Datorita pozitionarii excelente, precum si a cererii mari din zona pentru garsoniere si apartamente de 2 camere, au inceput deja rezervarile pentru garsonierele, studiourile si apartamentele cu 2 camere cu cea mai buna impartire si pozitionare. Acest proiect este adresat cu precadere tinerilor si investitorilor ce doresc sa cumpere pentru revanzare sau inchiriere pachete mai mari de locuinte , evident si la un pret special.

Proiectul Rezidential Neofort 37 Foisorului Vitan Mall se incadreaza perfect in cerintele clientilor target-ati de catre echipa noastra de vanzari, acesta facand parte dintr-o intreaga suita de ansambluri cu pozitionare similara din portofoliul nostru, de blocuri noi dezvoltate in zone centrale si semicentrale. Ansamblul Rezidential Foisorului Vitan Mall se adreseaza in mod deosebit acelor persoane care doresc sa locuiasca in centrul orasului, celor pentru care timpul este limitat si vor sa ramana conectati la viata orasului. Pretul este foarte atractiv, puteti beneficia de o reducere considerabila in functie de stadiul de evolutie al proiectului. Precizam ca avansul pentru rezervare este unul minim de 1000-2000 de euro in functie de pretul apartamentului.
Puteti achizitiona si loc de parcare subteran cu acces automat, prevazut cu rampa incalzita. Locurile disponibile sunt limitate.

Vitan Mall - Ansambluri Rezidentiale Bucuresti Neofort

Adriana VESELU

INFO Secretariat

0758 090 904

Pentru o oferta detaliata completeaza formularul de contact de mai jos.

Tipuri apartamente: STOC EPUIZAT

Garsoniere Tip 1

Preturi: 64 000 euro cu TVA inclus

Suprafata utila: 39.66 mp 

Garsoniera Tip 2

Preturi: 61 000 euro cu TVA inclus

Suprafata utila: 33.64 mp 

Garsoniera Tip 3

Preturi: 59 900 euro cu TVA inclus

Suprafata utila: 30.81 mp 

Apartamente 2 camere

Preturi: 96 600 euro cu TVA inclus

Suprafata utila: 56.48 mp 

Apartamente 2 camere

Preturi: 96 000 euro cu TVA inclus

Suprafata utila: 56.05 mp 

Apartamente 2 camere

Preturi: 85 000 euro cu TVA inclus

Suprafata utila: 48.56 mp 

Apartamente 2 camere

Preturi: 79 000 euro cu TVA inclus

Suprafata utila: 44.02 mp 

Parcare pret: 12 000 euro cu TVA inclus

 

- Centrala de apartament cu senzori de gaz 

- Tamplarie pvc cu 5 camere imitatie lemn
- Usa de intrare metalica 

- Izolatie exterioara cu polistiren de 100mm

- Contorizare individuala apa, gaz, curent

bottom of page