top of page

Avem placerea sa va prezentam cel mai nou proiect Neofort - Ansamblul Rezidențial Neofort 83 din zona noua a cartierului Titan, la doar 7 minute distanta de statia de metrou Nicolae Teclu si de bulevardul Theodor Pallady, fiind retras de zgomotul urban.

Acest ansamblu rezidential a fost proiectat special pentru familii tinere la inceput de drum, aici imbinandu-se perfect cele mai riguroase norme de constructii cu ambientul placut , siguranta si confortul tuturor locatarilor. La exterior se vor amenaja spatii verzi care masoara 2000 metri patrati destinat locurilor de joaca pentru copii si promenadei. Intregul proiect rezidential va beneficia de paza , monitorizare video si de acces securizat si cuprinde 3 blocuri, fiecare cu regim de inaltime D+P+7E+8Er, primul fiind dat deja in folosinta, avand in componenta sa garsoniere, studiouri, apartamente cu 2 si 3 camere, cu suprafete si compartimentari foarte variate. Sistemul structural este de tip cutie rigidă formată din radier, pereți de structura din beton armat pe contur și planșeu peste demisol, iar peretii interiori sunt din beton celular autoclavizat de calitate superioara cu coeficient mărit special pentru izolație fonică și termică.

Datorita structurii sale, a amprentei mari la sol si a regimului mediu de inaltime, se intrunesc cu succes caracteristicile unei constructii rezistente seismic.

Gratie amplasarii, viitorii locatari vor beneficia de asemenea de proximitatea unei multitudini de puncte de interes :

- centre comerciale: Ikea, Jumbo, Leroy Merlin, Metro, Dedeman, Auchan, Lidl, Kaufland, Profi, Mega Image

- locatii recreative si shopping: Parcul Teilor, Iris Mall

- transport in comun: metrou Nicolae Teclu, linii STB autobuz 246, 408, tramvai 19, 40

- unități de învățământ de stat si private: Liceul International de Informatica, Scoala si gradinita Spectrum, Scoala gimnaziala nr 116, Gradinita nr 160

- unitati medicale: Medcenter Titan, Clinica medicala Pallady, Spitalul Medlife Titan

Toate apartamentele noi din Ansamblul Rezidențial Neofort 83  se vor preda la cheie cu toate utilitatile functionale si contorizare individuala, vor beneficia de centrala proprie in condensare, vor fi branșate la toate utilitatile (curent electric, gaze, apa, canalizare) și vor dispune de dotari premium precum sistem incalzire in pardoseala Ivar, obiecte sanitare incastrabile suspendate, tamplarie Salamander, usi interior Pinum, parchet laminat si ceramica Spania.

In ansamblul rezidential Neofort 83 vor fi amenajate locuri de parcare atat supraterane la pretul de 6000 euro +tva, cat si acoperite la demisol cu acces direct de la lift la pretul de 10.000 euro + tva.

Modalitatea de achizitie: apartamentul dorit se rezerva in baza semnarii unui contract de rezervare si achitarii taxe de rezervare de 1.000 euro, suma care face parte din totalul avansului.

Pentru clientii nostri care vor accesa un credit pentru viitoarea locuinta, compania Neofort ofera in mod gratuit consultanta financiara de specialitate pe toata durata procesului de achizitionare a locuintei, prin broker bancar dedicat.

Tipuri de apartamente:

Apartamente de 2 Camere
Pret:  81 500 euro + TVA 
Suprafata utila: 62.30mp
Apartamente de 3 Camere
Pret: 104 500  euro + TVA
Suprafata utila: 77.75mp

Apartamente de 3 Camere

Pret: 149 000  euro + TVA

Suprafata utila: 91.45mp

Studio (stoc epuizat)

Pret: 70 381 euro + TVA

Suprafata utila: 54.74mp

Garsoniere 
Pret: 58 000 euro + TVA 

Suprafata utila: 44.45mp

Alte dotari:

- sistem incalzire prin pardoseala Ivar

- centrala termica in condensare Ariston 24kW

- tamplarie Salamander

- usi interior Pinum

- obiecte sanitare incastrabile suspendate

- usi metalice antiefractie cu inchidere multipunct

- Instalatii sanitare, electrice si termice

- ceramica import antiderapanta la balcoane si terase

- 2 lifturi silentioase Schindler pe fiecare scara

- paza

- monitorizare video

- acces securizat

Ansambluri Rezidentiale Titan Gura Putnei

Ramona FLUERARU

Reprezentant vanzari zona CENTRALA

0759 03 03 67

Pentru o oferta detaliata completeaza formularul de contact de mai jos.

bottom of page