Suntem bucurosi sa va prezentam cel mai nou produs marca NEOFORT, Ansamblul Neofort Rezidential 57, situat in Zona Tepes Voda - Popa Nan - Traian. Ansamblul Neofort 57 reprezinta o oportunitate rara oferita de ansamblurile rezidentiale amplasate in zone ultracentrale, care asigura in acelasi timp atat linistea si privelistea unei zone rezidentiale de case si vile, cat si un pret foarte competitiv. In virtutea locatiei sale deosebite (zona istorica Tepes Voda - Traian - Popa Nan), complexul beneficiaza de numeroase centre comerciale in preajma si mijloace de transport in imediata apropiere. Blocul de locuinte va fi edificat in regim de inaltime 2S+P+5E+6ER.

Conceptul, are la baza o strategie deja aplicata si verificata, care consta in crearea si implementarea unui produs imobiliar care sa intruneasca urmatoarele caracteristici: zona centrala, pret corect, compartimentare reusita si functionala, bucatarie inchisa sau openspace, balcoane cu dimensiune potrivita si rezonabila, regim de inaltime mic spre mediu, materiale de constructie si finisaje premium. Concret, am analizat pana in cel mai mic detaliu cerintele clientilor din anii precedenti si am realizat un proiect ce satisface pretentiile a celor peste 90% dintre cumparatori din piata de profil.

Ansamblul are in componenta sa 64 de apartamente, 9 tipuri de studiouri, 9 tipuri de apartamente de 2 camere, 30 tipuri de apartamente de 3 camere si 8 tipuri de apartamente de 4 camere. Blocul are o scara principala realizata dupa un design inovator ce permite iluminarea naturala din zona cupolei, 2 lifturi de viteza cu pereti din sticla, ce permit o vedere completa la 360 grade, 67 locuri de parcare in cele doua subsoluri ale blocului. Perimetrul Proiectului este cu circuit inchis si va beneficia de paza. Complexul intruneste toate caracteristicile unei constructii rezistente la risc seismic: amprenta blocului mare, regim de inaltime mediu, structura pe cadre, stalpi si diafragme din beton armat. Toti peretii sunt din caramida Porotherm, la exterior 25 cm si 10 cm la interior. Peretii dintre apartamente sunt de 25 cm. Tamplaria este tip termopan cu 3 foi de sticla si profil cu 7 camere de izolare marca Salamander, culoare gri antracit. Fiecare apartament va fi dotat cu centrala autonoma pe gaz, iar consumurile de energie, apa si gaz vor fi contorizate individual. Locul de parcare in subsol si demisol va fi la pretul de 15000 euro plus TVA.

Lifturile vor fi cu acces direct catre cele doua subsoluri unde vor fi amenajate locurile de prcare. Parcarile vor intruni ultimele cerinte ISU si vor fi dotate cu doua cosuri pentru desfumare. Blocul va beneficia de rezerva intangibila de apa potabila si adapost ALA. Toate materialele cu potential inflamabil vor fi ignifugate. La parterul blocului, in caz de cerere de mai mult de un loc de parcare aferent unui apartament vor putea fi amenajate suplimentar inca pana la 40 de locuri de parcare. aceste solutii au fost luate in consideratie, tinand cont de tinta clientela. Locatarii noului bloc vor fi in proportie de 85% familii.

Modalitatea de achizitionare: Apartamentele vor fi rezervate cu suma de 2000 euro / valoare fixa indiferent de tipul apartamentului. In luna septembrie in functie de tipul de pret si avans ales se vor incheia promisiunile de vanzare cumparare, urmand ca la definitivarea blocului sa se aleaga finisajele si sa se achite restul sumei de plata. Preturile exprimate contin TVA si finisaje la cheie. In intervalul dintre antecontract si contractul final de vanzare cumparare se vor alege si monta finisajele.

Constructia este adaptata specificului zonei si unor cerinte deosebit de exigente. Acest ansamblu rezidential la fel ca si celelalte proiecte ale noastre va fi construit din fonduri proprii. Achizitia terenului si a materialelor de constructie nu implica nici o forma de creditare din partea vreunei banci.

Proiectul Neofort Rezidential 57 va obtine clasa de performanta energetica A. Oferta supusa unor termene si conditii.

1/98

Sasha CALUTU

Reprezentant vanzari zona CENTRALA

0757 077 057

 

Pentru o oferta detaliata completeaza formularul de contact de mai jos.

Tipuri apartamente:

Spatiu Comercial

Pret de la 104000 euro + TVA

Suprafata utila de la 60 mp

Suprafata construita de la 75 mp

Garsoniera Tip H (stoc epuizat)

Pret de la 58000 euro + TVA

Suprafata utila de la 34.00 mp

Suprafata construita de la 45.00 mp

Apartament de 2 camere Tip M (stoc epuizat)

Pret de la 88000 euro + TVA

Suprafata utila de la 52.00 mp

Suprafata construita de la 67.00mp

Apartament de 3 camere (stoc epuizat)

Pret de la 128000 euroTVA

Suprafata utila de la 76.00 mp

Suprafata construita de la 92.00 mp

Apartament de 4 camere (stoc epuizat)

Pret de la 215000 euroTVA

Suprafata utila de la 140.00 mp

Suprafata construita de la 182.00 mp

Loc parcare 15000 euro + TVA

 - Centrala de apartament Ariston 

 - Izolatie termica la exterior 100mm
 - Usa exterioara metalica Pinum

 - Usi interioare celulare Pinum

 - Lift cu pereti din sticla

 - Tamplarie PVC cu 7 cam. Salamander

 - Geamuri Saint Gobain 3 foi de sticla

 - Parchet Laminat 10mm