top of page

Va prezentam un nou proiect marca NEOFORT, Ansamblul Rezidential Neofort 57, situat in Zona Tepes Voda - Popa Nan - Traian. Acest proiect reprezinta o oportunitate rara oferita de ansamblurile rezidentiale amplasate in zone ultracentrale, care asigura linistea si privelistea unei zone rezidentiale de case si vile. In virtutea locatiei sale deosebite (zona istorica Tepes Voda - Traian - Popa Nan), Ansamblul Rezidential Neofort 57 beneficiaza de numeroase centre comerciale in preajma si mijloace de transport in imediata apropiere. Proiectul va fi edificat in regim de inaltime 2S+P+5E+6ER.

Acest ansamblu rezidential intruneste urmatoarele caracteristici: zona centrala, pret corect, compartimentare reusita si functionala, bucatarie inchisa sau openspace, balcoane cu dimensiuni rezonabile, regim de inaltime mic spre mediu, materiale de constructie si finisaje premium.

Ansamblul are in componenta sa 64 de apartamente, 9 tipuri de studiouri, 9 tipuri de apartamente de 2 camere, 30 tipuri de apartamente de 3 camere si 8 tipuri de apartamente de 4 camere. Blocul are o scara principala realizata dupa un design inovator ce permite iluminarea naturala din zona cupolei, 2 lifturi de viteza cu pereti din sticla, ce permit o vedere completa la 360 grade, 67 locuri de parcare in cele doua subsoluri. Perimetrul ansamblului rezidential este cu circuit inchis si va beneficia de paza. Complexul intruneste toate caracteristicile unei constructii rezistente la risc seismic: amprenta blocului mare, regim de inaltime mediu, structura pe cadre, stalpi si diafragme din beton armat. Toti peretii sunt din caramida Porotherm, la exterior 25 cm si 10 cm la interior. Peretii dintre apartamente sunt de 25 cm. Tamplaria este tip termopan cu 3 foi de sticla si profil cu 7 camere de izolare marca Salamander. Fiecare apartament din acest ansamblu rezidential va fi dotat cu centrala autonoma pe gaz, iar consumurile de energie, apa si gaz vor fi contorizate individual. Locul de parcare in subsol si demisol va fi la pretul de 15000 euro plus TVA. Blocul va beneficia de rezerva intangibila de apa potabila si adapost ALA. La parterul ansamblului rezidential, in caz de cerere de mai mult de un loc de parcare aferent unui apartament vor putea fi amenajate suplimentar inca  40 de locuri. Apartamentele vor fi rezervate cu suma de 2000 euro / valoare fixa indiferent de tipul apartamentului.  Preturile exprimate contin TVA si finisaje la cheie.

Tipuri apartamente: STOC EPUIZAT

Garsoniera Tip H 

Pret de la 68 000 euro + TVA

Suprafata utila de la 34.00 mp

Suprafata construita de la 45.00 mp

Studio 

Pret de la 92 000 euro + TVA

Suprafata utila de la 60 mp

Suprafata construita de la 75 mp

Apartament 2 camere

Pret de la 95 000 euro + TVA

Suprafata utila de la 52.00 mp

Suprafata construita de la 67.00 mp

Apartament  3 camere 

Pret de la 128 000 euro + TVA

Suprafata utila de la 76.00 mp

Suprafata construita de la 92.00 mp

Apartament  4 camere 

Pret de la 215 000 euro + TVA

Suprafata utila de la 140.00 mp

Suprafata construita de la 182.00 mp

Loc parcare 15 000 euro + TVA

 

- Centrala de apartament Ariston 

- Izolatie termica la exterior 100mm 

- Usi interioare celulare Pinum

- Lift cu pereti din sticla

- Usa exterioara metalica Pinum 

- Parchet laminat 10 mm

- Geamuri Saint Gobain 3 foi de sticla

- Tamplarie PVC cu 7 camere Salamander

Tepes Voda - Ansambluri Rezidentiale Bucuresti Neofort

Adriana VESELU

INFO Secretariat

0758 090 904

Pentru o oferta detaliata completeaza formularul de contact de mai jos.

bottom of page