igor.calutu
Jan 10

APARTAMENT 3 - 4 CAMERE - METROU VALEA IALOMITEI

0 comments

Edited: Feb 26

Va prezentam un apartament din proiectul NEOFORT 76.

Apartamentul este foarte generos, bine compartimentat si cu posibilitatea de a fi transformat in 4 camere. Suprafata totala utila este de 125.75 m2, avand pretul de 108.145 euro + TVA. Apartamentul dispune de 3 camere din care - 1 dormitor de 19.42 m2, 1 dormitor de 16.81 m2, 1 camera de zi cu suprafata de 36.70 m2, 1 bucatarie de 15.59 m2 si 2 bai de cate 4.50 m2.

Data fiind forma si compartimentarea apartamentului am reusit valorificarea maxima a spatiului util astfel incat holurile reprezinta doar 9% din suprafata utila insemnand un randament maxim de utilizare a spatiului disponibil.

Deasemenea, datorita compartimentarii sale, apartamentul poate fi transformat din apartament de 3 camere in apartament de 4 camere, rezultand un dormitor suplimentar de 15.59 m2.

Constructia are clasa energetica A si corespunde normativelor de siguranta seismica de 8.6 grade. Proiectul dispune de un sistem antiincendiu foarte sofisticat cu cate 2 instalatii de desfumare pe fiecare etaj, usi rezistente la foc 2 ore, 5 hidranti pe fiecare etaj din care unul este hidrant uscat, rezerva intangibila de apa de 350 m3 si generator electric propriu, 3 lifturi din care unul de 13 persoane si doua de cate 6 persoane si adapost ALA ( adapost antiatomic cu filtre si 4 usi blindate ). Constructia este de tip monolit pe radier general cu pereti exteriori din beton cu grosimea de 42 cm si armatura de 4 cm. Izolarea bloclui este asigurata de vata minerala bazaltica cu grosimea de 10 cm. Peretii despartitori dintre apartamente sunt lafel din beton.

Blocul a fost construit conform celor mai drastice normative tehnice si de siguranta.

Pentru oferte si vizionari va asteptam sa ne contactati.

Igor CALUTU

Tel: +40.759.030.366

mail: igor.calutu@neofort-biz.ro

Web www.neofort-biz.ro

www.ansamblu-rezidential-nou.ro

www.facebook.com/neofort

 

 

New Posts
 • ramona.flueraru
  Nov 5

  Avem placerea sa va prezentam un produs la pret promotional, in noul nostru proiect  Ansamblul Rezidential Neofort Rezidential 45 , situat in zona Berceni – Metrou IMGB – Popesti Leordeni, aflat intr o zona in continua expansiune , la 500 de metri distanta de statia de metrou IMGB. Garsoniera este decomandata , etaj 3/5,cu suprafata utila totala de 44,82 mp ,dispune de balcon si este la pretul de numai 35.856 euro cu tva 5% inclus, pentru plata integrala la semnarea antecontractului! Complexul rezidential este format din 6 blocuri cu regim de inaltime D+P+4E+5ER ce au in componenta sa garsoniere , apartamente de 2 camere si apartamente de 3 camere. Toate apartamentele se predau la cheie oferind posibilitatea de personalizarea individuala a locuintei prin alegerea finisajelor, intr-un buget bine stabilit. Termen finalizare: Iunie 2020. Mai multe detalii despre acest proiect, aici . Pentru oferte si vizionari pentru Neofort 45, va stam la dispozitie la Biroul de vanzari din strada Biruintei nr.29, telefonic la numarul: 0759.030.367 si e-mail: ramona.flueraru@neofort-biz.ro. De asemenea, va invitam sa accesati lista completa a proiectelor Neofort aflate in derulare, aici .
 • ramona.flueraru
  Nov 5

  Avem placerea sa va prezentam un produs la pret promotional, in noul nostru proiect  Ansamblul Rezidential Neofort Rezidential 45 , situat in zona Berceni – Metrou IMGB – Popesti Leordeni, aflat intr o zona in continua expansiune , la 500 de metri distanta de statia de metrou IMGB. Apartamentul este decomandat , etaj 2/5, suprafata utila totala de 65,67 mp ,dispune de balcon pe toata latimea sa si este la pretul de numai 52.536 euro cu tva 5% inclus, pentru plata integrala la semnarea antecontractului! Complexul rezidential este format din 6 blocuri cu regim de inaltime D+P+4E+5ER ce au in componenta sa garsoniere , apartamente de 2 camere si apartamente de 3 camere. Toate apartamentele se predau la cheie oferind posibilitatea de personalizarea individuala a locuintei prin alegerea finisajelor, intr-un buget bine stabilit. Termen finalizare: Iunie 2020. Mai multe detalii despre acest proiect, aici . Pentru oferte si vizionari pentru Neofort 45, va stam la dispozitie la Biroul de vanzari din strada Biruintei nr.29, telefonic la numarul: 0759.030.367 si e-mail: ramona.flueraru@neofort-biz.ro. De asemenea, va invitam sa accesati lista completa a proiectelor Neofort aflate in derulare, aici .
 • ramona.flueraru
  Nov 5

  Avem placerea sa va prezentam un produs la pret promotional, in noul nostru proiect  Ansamblul Rezidential Neofort Rezidential 45 , situat in zona Berceni – Metrou IMGB – Popesti Leordeni, aflat intr o zona in continua expansiune , la 500 de metri distanta de statia de metrou IMGB. Apartamentul este decomandat , cu 2 bai,etaj 2/5 , suprafata utila totala de 84,35 mp ,dispune de balcon pe toata latimea sa si este la pretul de numai 64.267 euro + 5% , pentru plata integrala la semnarea antecontractului! Complexul rezidential este format din 6 blocuri cu regim de inaltime D+P+4E+5ER ce au in componenta sa garsoniere , apartamente de 2 camere si apartamente de 3 camere. Mai multe detalii despre acest proiect, aici . Pentru oferte si vizionari pentru Neofort 45, va stam la dispozitie la Biroul de vanzari din strada Biruintei nr.29, telefonic la numarul: 0759.030.367 si e-mail: ramona.flueraru@neofort-biz.ro. De asemenea, va invitam sa accesati lista completa a proiectelor Neofort aflate in derulare, aici .

Actualizat la 13.11.2019