top of page

Va prezentam Ansamblul Rezidential Navodari, Mamaia Sat, situat chiar pe faleza Mării Negre. Acest bloc de cinci etaje aduce o nouă dimensiune a vieții la malul mării, oferind rezidenților acces direct la mare dar si acces facil catre celelalte atractii turistice, la nici 10 minute de Hotel Opera. Finalizat recent, acest ansamblu imobiliar reprezintă o oportunitate unică de a trăi la câțiva pași de marea agitată, într-un mediu modern și confortabil.

Apartamentele din acest bloc sunt concepute pentru a oferi un nivel superior de confort și utilitate. Fiecare locuință este complet finisată și mobilată, pregătită să fie locuită imediat. Cu atenție la detalii, fiecare apartament este echipat cu toate facilitățile necesare pentru un stil de viață modern și convenabil. De la mașina de spălat haine și mașina de spălat vase până la cuptorul electric, plita electric, hota, frigider incorporat, TV , fiecare detaliu a fost luat în considerare pentru a facilita viața de zi cu zi a locatarilor.

Una dintre cele mai mari atracții ale acestui Ansamblu Rezidential este priveliștea sa uimitoare la Marea Neagră. Fie că este vorba despre apartamentele cu vedere directă la mare sau cele cu vedere laterală la bloc, fiecare locuință oferă o panoramă încântătoare asupra Marii Negre.

Pentru confortul optim al locatarilor, toate apartamentele sunt echipate cu aer condiționat și sisteme de încălzire centrală individuală. Încălzirea prin pardoseală asigură că locuințele rămân călduroase și confortabile în lunile reci, în timp ce aerul condiționat oferă răcoare și prospețime în zilele calde de vară.

Tipuri de apartamente:

Garsoniera  Tip 1

 Pret: 63000 euro + TVA

Suprafata utila: 32.2 mp

Apartament 2 camere Tip 1 

Pret: 86000 euro + TVA

Suprafata utila: 51.5 mp

Apartament 2 camere Tip 2

Pret: 88900 euro + TVA

Suprafata utila: 51.1 mp

Apartament 2 camere Tip 3 

Pret: 115000 euro + TVA

Suprafata utila: 53.1 mp

Apartament 2 camere Tip 4 

 Pret: 141200 euro + TVA

Suprafata utila: 57.5 mp

 

Alte dotari:

- sistem incalzire prin pardoseala

- centrala termica in condensare Ariston 24kW

- tamplarie Salamander

- usi interior Pinum

- obiecte sanitare incastrabile suspendate

- usi metalice antiefractie cu inchidere multipunct

- Instalatii sanitare, electrice si termice

- ceramica import antiderapanta balcoane/ terase

- 1 lift silentios Schindler

- monitorizare video

- acces securizat

Adriana.jpg

Adriana VESELU

Reprezentant vanzari CONSTANTA

0752 44 34 37

Pentru o oferta detaliata completeaza formularul de contact de mai jos.

bottom of page